Cincis,Ostrov si Runc -Hunedoara

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 08 Mai 2008, 13:32

A, si inca o rugaminte, unde sunt Ostrov si Runc, ca locatiile aste nu le-am frecventat :oops: :oops: :oops:
Imagine

shaddow11
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shaddow11 » 08 Mai 2008, 15:20

tocmai am vazut un articol in ultimul nr din avp despre lacul cincis dar din pacate este despre pecuitul la stationar...ar fi interesanta organizarea unor concursuri de spinning deoarece peste este...cel putin clean este in prostie dar lipsesc oamenii care sa se ocupe...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 08 Mai 2008, 16:49

Hai ca m-ati omorat! Am sa vin si eu pe Cincis! Cu barca! Locuri productive? :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

DiViNiTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DiViNiTi » 08 Mai 2008, 20:20

locuri productive la stationar se vad la fata locului caci pe cincis unde se strange unu sunt toti la pluta, abia astept sambata sa incerc noua achizitie un vobler salmo pike 9sdr,dar asta de pe mal, sa vedem ce monstri scot si apropo de monstri ms pt linku cu articolu cu fitofagi, il cautam demult pe weweweu.
Runcul apartine de Govajdie care dupa cultura mea e un fel de comuna-sat la vre-o 15 km de oras hd loc in care se prind pastravi frumosi avand in vedere ca nu multe sunt locurile unde apa iti trece de glezna, cat despre ostrov zic tot din cultura mea generala ca e rezultatul varsarii la Raul Mare, in mai multe lacuri artificiale cu ajutoru carora SHH hateg produce curent.Anul trecut am reusit sa scot deacolo niste clenuti destul de frumosi si apropo o intrebare de incepator: Ostrov e considerata apa de munte si acum pescuitul acolo nu e inchis?Si pot sa pescuiesc cu permisul meu de la APSHD...ma rog...chitanta?

DiViNiTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DiViNiTi » 08 Mai 2008, 20:58

...dar despre Saulesti, balta care nu am mentionato in titlu, a prins careva stiuca?Stiu ca de laudat e laudata in privinta stiucii, dar avem dovezi?Poate o incerc Duminica dar am nevoie de incurajari :)

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 08 Mai 2008, 21:44

Aha... stiu lacurile alea da nu stiam ca se numesc ostrov :oops:

Pe Saulesti mai e ceva stiuca, eu nu am prins prea mare acolo, adica nimik, peste un kil juma', si cu maxim 2 pe partida... probabil incercata din barca ar fi mai multe sanse.

Anul asta am fost doar o data, vre-o doua ore pe Saulesti, cu rezultate model fantana :lol:

A... anul trecut s-a prins una de 6 kile acolo, da culmea de unu' ce dadea la crap, la bomba cu mamaliga, si in timp ce recupera bomba i-a dat... noroc ca avea baiatu' fir de .45 si a rezolvat-o repede :)) Povestea am auzit-o de la mai mult persoane diferite, deci se pare ca e cat se poate de reala.
Imagine

shaddow11
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shaddow11 » 08 Mai 2008, 22:48

din cate am auzit eu pe saulesti e stiuca ff mare dar din pacate am auzit ca a cumparat cineva balta acum cateva saptamani asa ca nu stiu daca iti mai da voie sa pescuiesti...

DiViNiTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DiViNiTi » 09 Mai 2008, 08:24

o sa incerc azi saulestiu vre-o 2 ore asa mai pe seara ca tot imi e in drum si apoi voi vedea io daca zice careva ceva de achizitionare baltii.

shaddow11
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shaddow11 » 09 Mai 2008, 13:22

sa ne spui si noua ce ai aflat si dc ai avut ceva atacuri...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 09 Mai 2008, 17:23

:shock: Man, eu vorbeam de locuri productive la rapitor, nu la stationar! Odata eu prindeam pe Tataus, La plopi, Valea Serpilor (parca...) iar pe malul celalalt la Podul 1 si 2 sau sus la pruni (vile), precum si la Bulbucan.Acum...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns