ce stiti de balta de la lancram?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
mai, mai, eu sunt din imprejurimi si nu am exploatat apele, iar ceilalti , cum de exemplu este nick, au venit din iasi,.buna treaba!inseamna ca tre sa ma duc si eu neaparat, si cam c ar merge la salau prin zona?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
am o intrebaRE? CUM MERGETI DE OBICEI LA PESCUIIT ?singuri sau insotiti? eu merg singur ,insa uneori zic ca e bine sa ai un partener doi de increder cu tine, mai ales cind mergi pe ape noi, nui asa? insa cam greu gasesti acesti parteneri pe care sa te bazezi oricind la orice ora!
a fost doar o parere!
a fost doar o parere!

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Nu prea imi place sa merg singur la pescuit.Din acest punct de vedere stau foarte bine de cand m-am cunoscut cu baietii de la Prieteni Pescari,nu cred ca exista partida la care sa nu am asigurati macar 2-3 tovarasi dornici de o pescuiala.
La Ludus incearca silicone,ia-ti si niste vbl. minnow,ptr ca sunt perioade cand ataca si la suprafata.

La Ludus incearca silicone,ia-ti si niste vbl. minnow,ptr ca sunt perioade cand ataca si la suprafata.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
- MARIUS POPA
- veteran
cateodata merg singur (mai rar ce-i drept) dar de cativa ani merg cu 2 prieteni. si parca e mai bine. daca nu e activitate, macar mai stam de-o poveste si altfel trece timpul. in fond iesim ca sa ne relaxam, nu pescuim de foame sau pentru comercializare. deci, sfatul meu, gaseste-ti un tovaras. o sa vezi ca e mult mai fain.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
- MARIUS POPA
- veteran
pai normal ca nu pentru comercializare, de placere si relaxare!eu zic ca-i cel mai sanatos viciu, daca pot sa-i zic asa, inafara faptului ca tre si investesti( tot timpu lasi cite ceva in apa), nu dauneaza sanatati.numai un pescar poate descrie ceea ce simte la pesti, mai ales cind mai are si capturi?pe sebes ati mai pescuit, din cite am vazut se tot sapa si se excaveaza , mergea fain la clean la broscuta si porum,amu nam mai fost! 

Fii pescar nu talhar.
Perfecta dreptate ai Nick!Legat de bratul acelaNick scrie:Pe bratul mort de la Ludus,merita sa mergi la salau in primul rand,sunt niste exemplare frumoase.In portiunea pe unde intra apa din Mures,pe malul opus sunt niste copaci mari aplecati spre apa,incercati in zona lor si nu o sa regretati.

Fir Intins.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- MARIUS POPA
- veteran
stiam de gura riului fisherman!
,acolo mergeau cei care pescuia exclusiv scobar, era plin frate, nu mio placut niciodata la scobar,au intarit malu si de atunci nu mai mere ca inainte, ma refeream mai insusu, de la oarda mai in sus, intelegi.e o apa invariabila din cauza la baraj, odata e mica odata e mare. scobaritul e pentru mosi parerea mea , sper ca nu jignesc! 

Fii pescar nu talhar.