ce stiti de balta de la lancram?

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 22 Sep 2007, 09:39

mai, mai, eu sunt din imprejurimi si nu am exploatat apele, iar ceilalti , cum de exemplu este nick, au venit din iasi,.buna treaba!inseamna ca tre sa ma duc si eu neaparat, si cam c ar merge la salau prin zona?
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 22 Sep 2007, 10:38

vezi ca mai este o balta la Radesti, langa Aiud. Un amic de-al meu a prins salau la gume, pe acolo. Nu stiu acum cum mai merge, Eu am fost acolo pentru o partida de pasnic si rezultate- 0.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 22 Sep 2007, 10:43

am o intrebaRE? CUM MERGETI DE OBICEI LA PESCUIIT ?singuri sau insotiti? eu merg singur ,insa uneori zic ca e bine sa ai un partener doi de increder cu tine, mai ales cind mergi pe ape noi, nui asa? insa cam greu gasesti acesti parteneri pe care sa te bazezi oricind la orice ora!
a fost doar o parere! 8)
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 22 Sep 2007, 11:35

Nu prea imi place sa merg singur la pescuit.Din acest punct de vedere stau foarte bine de cand m-am cunoscut cu baietii de la Prieteni Pescari,nu cred ca exista partida la care sa nu am asigurati macar 2-3 tovarasi dornici de o pescuiala. :lol:
La Ludus incearca silicone,ia-ti si niste vbl. minnow,ptr ca sunt perioade cand ataca si la suprafata.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 22 Sep 2007, 12:25

domnu nick esti din alba? ca vad ca scrie la locatie iasi! 8) ,sau calatoresti mult?
Imagine
Fii pescar nu talhar.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 22 Sep 2007, 12:42

cateodata merg singur (mai rar ce-i drept) dar de cativa ani merg cu 2 prieteni. si parca e mai bine. daca nu e activitate, macar mai stam de-o poveste si altfel trece timpul. in fond iesim ca sa ne relaxam, nu pescuim de foame sau pentru comercializare. deci, sfatul meu, gaseste-ti un tovaras. o sa vezi ca e mult mai fain.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 22 Sep 2007, 12:53

pai normal ca nu pentru comercializare, de placere si relaxare!eu zic ca-i cel mai sanatos viciu, daca pot sa-i zic asa, inafara faptului ca tre si investesti( tot timpu lasi cite ceva in apa), nu dauneaza sanatati.numai un pescar poate descrie ceea ce simte la pesti, mai ales cind mai are si capturi?pe sebes ati mai pescuit, din cite am vazut se tot sapa si se excaveaza , mergea fain la clean la broscuta si porum,amu nam mai fost! 8)
Imagine
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 22 Sep 2007, 13:24

Nick scrie:Pe bratul mort de la Ludus,merita sa mergi la salau in primul rand,sunt niste exemplare frumoase.In portiunea pe unde intra apa din Mures,pe malul opus sunt niste copaci mari aplecati spre apa,incercati in zona lor si nu o sa regretati.
Perfecta dreptate ai Nick!Legat de bratul acela :lol: Acum ,poate gresesc eu, dar sa stii ca exista de fapt doua brate "moarte" la Ludus, iar cel de care vorbesc eu nu comunica cu Muresul direct (decat prin infiltratii), este mult mai lung si nu se vede de pe sosea...Daca de acest brat ziceai si tu , e ok, inseamna ca eu am inteles gresit.
Fir Intins.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 22 Sep 2007, 13:38

@MARIUS : am mai fost si pe Sebes, mai rar ce-i drept. dar se mai prinde clean si in gura, la Partos, scobar. Dar Sebesul nu prea ma incanta, ca-i prea inconstant ca nivel si e cam greu sa-ti adaptezi o tactica.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 22 Sep 2007, 13:44

stiam de gura riului fisherman! 8) ,acolo mergeau cei care pescuia exclusiv scobar, era plin frate, nu mio placut niciodata la scobar,au intarit malu si de atunci nu mai mere ca inainte, ma refeream mai insusu, de la oarda mai in sus, intelegi.e o apa invariabila din cauza la baraj, odata e mica odata e mare. scobaritul e pentru mosi parerea mea , sper ca nu jignesc! 8)
Imagine
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns