ce stiti de balta de la lancram?

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 21 Sep 2007, 11:17

acuma ma uitam pe apsalba si am vazut ceva [poze cu popularea baltii de la lancram, sa fie oare de actualitae? ce stiti?

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 21 Sep 2007, 11:33

nu stiu ce intelegi prin actualitate. din cate stiu s-a populat in toamna 2006
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 21 Sep 2007, 11:36

pai in ultimele 3-4 luni, daca s-a populat atunci e bine , din cite am vazut numa cu pesti pasnici, rapitor nu am vazut.insa nu se stie niciodata, tre doar sa incerci!
8)

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 21 Sep 2007, 11:49

cu rapitor nu s-a populat, numai cu caras. daca vrei stiuca, vezi ca este o balta la tifra (cum i se spune), langa aiud. n-am mai fost acolo de vreo 2 ani, dar pe atunci avea stiuca. cred ca zamfi, ca aiudean, ar putea sa dea ceva detalii.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 21 Sep 2007, 11:52

si cum dau de zamfi, sa-l intreb de potentialul baltii respective?
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 21 Sep 2007, 12:16

pai numai pe forum il poti gasi. nu stiu daca si-a lasat vreun id de mess.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 21 Sep 2007, 12:18

o sa incerc sa vad daca dau de el.
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 21 Sep 2007, 18:46

Marius deja ma ingrijorezi... :lol: Ce o fi asa greu sa dai de mine cand numai cu mine vorbesti de vreo saptamana? :lol: Glumeam...Balta este de fapt un brat mort, langa Tifra unde se retine si marlita tip briceag! :evil: Apa mica, plina de buruiana si de pescari-braconieri!Ca atfel cum sa le zic la nenorocitii aia?! Vine o trupa de pe la Cugir cica, pun 50 de bete si rad tot! La fel si aiudenii nu te speria...La artificiale cele mai mari sanse le ai la vobler si oscilante usoare.Apa de 50-70 cm...Hai un metru!
Vezi ce baiat bun sunt :P Tu nu mi-ai spus( pe mp macar) nici acum unde bateau somnii aia mari, la Alba!

Pentru Lancram iti recomand cu caldura barca deoarece balta este destul de adanca, are stuf si maluri pline de pescari!Cu bete multe!Este stiuca(chiar si mare), somn, ceva salau si biban.Pretentioasa balta!Foarte pescuita si cred ca de aceea...Dar ... este peste!A fost populata cucaras de APS Alba care ...nu are nici o legatura cu ajvps.

PS:dupa 16 octombrie (pana atunci sunt fff ocupat :cry: ) , daca vrei sa vezi un brat adevarat de stiuca (si salau) vii si mergem la bratul mort la Ludus!Cam 2 -3 km de brat mort, lat ,adanc , populat cu stiuci superbe dar ale dracului nu se lasa prinse...La peste viu e mai usor, dar eu nu am rabdare...Rotativa mare face legea acolo!De ce? Habar n-am! :lol:
Salutari!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 21 Sep 2007, 19:34

si cu asta, marius draga, cred ca te-ai lamurit in privinta potentialului de rapitori al baltilor din alba. eu sunt din alba iulia si daca vrei sa stam la o poveste, nu neaparat legata de rapitori, pana miercuri inclusiv sunt disponibil. nu sunt un pescar dedicat rapitorilor, sunt un pescar dedicat pescuitului si naturii. ma simt la fel de bine cand prind un avat sau un salau ca atunci cand prind un crap. deci, daca vrei sa stam la o poveste, spune. pentru ca iti dai seama, .... n-o sa dau pe forum locurile unde i-am ucis.

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 22 Sep 2007, 09:30

Pe bratul mort de la Ludus,merita sa mergi la salau in primul rand,sunt niste exemplare frumoase.In portiunea pe unde intra apa din Mures,pe malul opus sunt niste copaci mari aplecati spre apa,incercati in zona lor si nu o sa regretati.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Scrie răspuns