ce stiti de balta de la lancram?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
- haprian ionel
- veteran
Ma.! am mai tot intrebat si io in stinga si in dreapta despre balta de la Lancram, si am auzit povesti "o mie" despre crapi uriasi si somni si mai mari, un pescar a murit acolo inecat daca stiti! imi zicea cineva di zona ca or intrat scafandri si or iesit afara de frica ca cica or vazut niste somni uriasi
altcineva imi zicea ca o fost cu un prieten la carasei si auzind un fosnait din trestie cand or intors capul sa vazut numa o aripa de vreo 30 de centimetri iesind din trestie si scufundindu-se in balta...!poate era vreun rechin 

- MARIUS POPA
- veteran
ie ma, este o cruce acolo, dar de mult s-a intamplat.
monstri, am auzit si, am vauzt si "cosari", fitofag sarind, si rupand firele , ca un fir de par.
dar , nu stiu cat mai este, nu stiu daca se mai ocupa cineva de balta, mai ales ca malul opus caii ferate, a venit "la vale", odata cu excavarile lui florea, sau stiu eu cine au fost...
acolo mai erau salcii mari, si la radacina lor erau grote si cica a fost somn mare..
monstri, am auzit si, am vauzt si "cosari", fitofag sarind, si rupand firele , ca un fir de par.
dar , nu stiu cat mai este, nu stiu daca se mai ocupa cineva de balta, mai ales ca malul opus caii ferate, a venit "la vale", odata cu excavarile lui florea, sau stiu eu cine au fost...
acolo mai erau salcii mari, si la radacina lor erau grote si cica a fost somn mare..

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- haprian ionel
- veteran
am fost astazi la balta de la Lancram si pot spune ca o fost plin de pescari care dadeau la carasei sau rosioare sau altfel de pesti foarte mici
nu pot sa ii inteleg pe oameni astia ...! prind cate 20 de carasei cat cei pe care ii pui in ac cand dai la rapitor , aia nici macar nu se pot frige ca sunt prea mici si se usuca toti in tigae ,sau poate domni respectivi vor sa populeze vreo balta in alta parte si nu stie nimeni
oricum parerea mea este ca mai bine stai toata ziua si prinzi un peste de 400-500 de grame decat sa prinzi 20-30 de carasei !! nu??

- haprian ionel
- veteran
- haprian ionel
- veteran