ce stiti de balta de la lancram?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
in nici un caz. nici eu nu sunt scobarar. prefer oricand o lovitura de clen sau de avat. am si prins mai sus de pod clean de 1.5 kg si avat de 2 kg. deci merge si pe la noi, numa tre' sa prinzi momentul. Acum, nu stiu, dar confirma daca am dreptate: esti cumva MARIUS POPA, medicul radiolog?nu ca m-ar nteresa, dar pe acest marius popa il cunosc personal..
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
Zamfi eu vorbeam de bratul mort,la care ajungi prin oras,el la un sfert de ora de gara.Am facut facultatea la Targu Mures,asa ca stiu cam tot ce misca prin judetul Mures.Vb pe privat de o locatie de stiuca,sper sa fie la fel de productiva ca acum cativa ani. 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Corect Nick!Eu am inteles gresit primul tau post ("Nu e bun locul!" vorba regretatului Toma Caragiu -acum ruleaza din nou Operatiunea Monstru) asa ca imi cer scuze
Ma tot gandesc oare unde sunt copacii aia...
Ca nu am mai fost din primavara...
@marius popa
Frate , cu tot respectul , dar scobaritul nu este deloc un sport de mosnegi!
Iti spun asta din mai multe motive(este a doua mea pasiune dupa spin!):
-pescuitul o zi intreaga cu un "tun" de 6-7 m nu este pentru cei ...slabi de fizic!
-"pescuitul este o stiinta , iar scobaritul si spinningul este o arta" , spunea un regretat pescar
-amenajarea unui loc de scobar nu este la indemana oricarui ...mosneag (cu scuzele de rigoare!)
-drilul cu un "cocosat" de 800g intr-o instalatie de finete lasa amintiri placute!
Asta ar fi ideea...Sigur ca nu se poate compara cu spinningul si de aceea este pe locul 2 pentru mine.Oricum daca auzi ca merge bine scobarul...da-mi un semn! Asa ...ca-ntre mosnegi

@marius popa
Frate , cu tot respectul , dar scobaritul nu este deloc un sport de mosnegi!

-pescuitul o zi intreaga cu un "tun" de 6-7 m nu este pentru cei ...slabi de fizic!
-"pescuitul este o stiinta , iar scobaritul si spinningul este o arta" , spunea un regretat pescar

-amenajarea unui loc de scobar nu este la indemana oricarui ...mosneag (cu scuzele de rigoare!)
-drilul cu un "cocosat" de 800g intr-o instalatie de finete lasa amintiri placute!
Asta ar fi ideea...Sigur ca nu se poate compara cu spinningul si de aceea este pe locul 2 pentru mine.Oricum daca auzi ca merge bine scobarul...da-mi un semn! Asa ...ca-ntre mosnegi

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- MARIUS POPA
- veteran
era o parere frate zamfi, o parere personala pe care eu asa o vad, majoritatea batrineilor cu statute vechi in pescuit pe care iam vazut si iam intilnit pe malul apelor la stationar cu varga lunga si iam intrebat ,imi raspundeau ca dau la scobar!insa mai sunt si exceptii!
cel putin pe mine nu ma atrage inca acest stil, intelegei zamfi, nu o fost cu intentie de jignire, acuma fiecare dupa cum il duce bibilica!
e tot urit muresul, azi am ajuns pe acasa, ai incercat la ceva?tre sa merg pina la lancram sa vad si eu cum sta treaba
fir intins!

cel putin pe mine nu ma atrage inca acest stil, intelegei zamfi, nu o fost cu intentie de jignire, acuma fiecare dupa cum il duce bibilica!
e tot urit muresul, azi am ajuns pe acasa, ai incercat la ceva?tre sa merg pina la lancram sa vad si eu cum sta treaba
fir intins!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

-la spin:pescarii vor prinde piese mari, frumoase, cand toata lumea prinde in prostie marle si strapi

-la scobar , unii dau dupa scobar si altii prind 20 kg

Mai nu am mai prins nimic notabil, dar am gasit un "mosneag" cu mustati care efectiv m-a sfidat ieri!Se plimba prin fata mea, eu cu un alt amic ne munceam de rupeam sculele si nimic! De fapt acesta-i farmecul pescuitului...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- MARIUS POPA
- veteran
mai fratilor am reusit sa ajung si pe balta la lancram int-un tirziu!asta sa petrecut ieri, ca azi e alta zi si nu am fost!
apai eu nu stiu cum de mai trage vrun peste acolo, de la atita zgomot, pe deoparte trenurile iar pe cealalta ,masinile de mare tonaj care transporta pietris, e galagie mare!in fine!a fost cam linistita apa, nu o batut nimic , no sarit nimic, numa niste ratuste din trestie, ca mor enervat denuma!
cind iti era lumea mai draga, hop o ratusca de sub apa( ca astea stau pe sub apa , de zici ca au tuburi cu oxigen), mai un sobolan , mai o nevastuica, insa nici un semn de stiuca sau alt infractor!
,
in 6 ceasuri am luat doua mirlite, insa le-am eliberat ,normal nu?!?
au mai fost niste indivizi , si cu caras, si niic ,doar jocul carasilor mai mutau plutele .
chiar cind am ajuns am abordat pe un batrinel care se pregatea sa plece, si l-am intrebat daca o luat ceva , mia raspuns ca numa 2 bibanei si o stiuca ia taiat firul (avea carasel ), sa bagat in trestii si dusa o fost!
fara barca nu pre apuci sa faci mare lucru ca -i multa trestie pe mal si nu poti sa dai,insa peste mare a fost si este din spusele localnicilor,intrebartea mea este : unde se ascunde?
poate am prins o zi proasta, insa tot muresul e fruntea, astept sa se limpezeasca !
cu siguranta ca mai merg , tre sa iau si ceva mai acceptabil !
restul....sunt povesti!vam salutat si fir intins

cind iti era lumea mai draga, hop o ratusca de sub apa( ca astea stau pe sub apa , de zici ca au tuburi cu oxigen), mai un sobolan , mai o nevastuica, insa nici un semn de stiuca sau alt infractor!

in 6 ceasuri am luat doua mirlite, insa le-am eliberat ,normal nu?!?
au mai fost niste indivizi , si cu caras, si niic ,doar jocul carasilor mai mutau plutele .
chiar cind am ajuns am abordat pe un batrinel care se pregatea sa plece, si l-am intrebat daca o luat ceva , mia raspuns ca numa 2 bibanei si o stiuca ia taiat firul (avea carasel ), sa bagat in trestii si dusa o fost!
fara barca nu pre apuci sa faci mare lucru ca -i multa trestie pe mal si nu poti sa dai,insa peste mare a fost si este din spusele localnicilor,intrebartea mea este : unde se ascunde?

poate am prins o zi proasta, insa tot muresul e fruntea, astept sa se limpezeasca !
cu siguranta ca mai merg , tre sa iau si ceva mai acceptabil !
restul....sunt povesti!vam salutat si fir intins

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
nu mai mergeti la lancram ca nu are rost, decit sa piersdeti timpul pe drum(ca mergi pe drumu ala de balastiera vreo 10 minute cu 30 km/h, numa daca nu ai jeep so zbori
), mai bine gasiti alta varianta, ca degeaba!pustiu, poate cum ffmult noroc sa prinzi vreo batrina cu dinti, in rest, se axcaveaza intens, nu stiu cit mai tine balta aia!
numa bine prieteni!

numa bine prieteni!

Fii pescar nu talhar.
- haprian ionel
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
ionel sa sti ca de curand nu am fost, motivele sunt multiple, daca o sa apuci sa mergi mai des, o sa observi singur.
insa acuma find destul de racoros afaar , e posbil sa prinzi vreun loc.
zamfi poate sa-ti spuna mai multe, el a fost de curand.
balta aceea mi-a fost draga...
.
pacat de ea, ca are potential, sau avea!!!!
insa acuma find destul de racoros afaar , e posbil sa prinzi vreun loc.
zamfi poate sa-ti spuna mai multe, el a fost de curand.
balta aceea mi-a fost draga...

pacat de ea, ca are potential, sau avea!!!!

Fii pescar nu talhar.
- haprian ionel
- veteran