Capidava si Topalu - Cernavoda; e loc pentru toata lumea

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 14 Noi 2006, 19:27

Tavi scrie:Suzuki Samurai?
Jimny, incaltat pentru noroaie ;).

Adeline taica, intrebarea e cine te-ar lua pe tine in masina cu galetusa ta de baboi si cele 10 bete de 3 metri :lol:. Eu de bine de rau mai gasesc cu cine sa merg :lol:.

In alta ordine de idei, concluzia la care am ajuns vara asta e ca singurele locuri cu adevarat importante sunt alea apropiate de casa si pe care se mai si prinde peste. Daca esti dispus sa parcurgi de la 300km in sus pentru o partida de pescuit chiar nu-i problema cu locurile.
Cu lacrimi Bastus!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 14 Noi 2006, 20:06

Anunt: am 4x4 care ia 10 la drum si se baga unde nici un Terrano de serie n-o sa intre vreodata
gerula de ce nu spui tot adevarul, partenerul poate doar sa-si ia lansete telescopice la el si trebuie sa aleaga intre trusa de twistere si sandwich-uri..... :lol:
o lua al meu 17 % si nu are inca gume de noroi, dar se rezolva
la jimny asta o gonflabila cu motor + echipament de camping si 3 insi sunt doar un vis erotic...... :lol:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 14 Noi 2006, 20:17

danr scrie:
gerula de ce nu spui tot adevarul, partenerul poate doar sa-si ia lansete telescopice la el si trebuie sa aleaga intre trusa de twistere si sandwich-uri..... :lol:
o lua al meu 17 % si nu are inca gume de noroi, dar se rezolva
la jimny asta o gonflabila cu motor + echipament de camping si 3 insi sunt doar un vis erotic...... :lol:
Gresesti grav, am dus cu ea Areca mea de 3m, un motor de 6cp si echipament normal, fara probleme. Ideea e ca la o iesire de genul asta poti lua doar un pasager, pentru ca trebuie sa rabatezi scaunele din spate :lol:.

Oricum, stai linistit ca si tu ar trebui sa cobori spre un 13 la drum intins dupa ce rezolvi toate problemele. Ideea e ca mie imi ia vara maxim 11 cu circa 30% din traseu pe offroad, in mod 4x4 si de multe ori cu reductorul cuplat. Ori in conditiile astea a ta se duce spre 17 daca functioneaza brici. Ce-i drept, ai avantajul ca poti duce 4-5 persoane si toate bagajele aferente.
Cu lacrimi Bastus!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 14 Noi 2006, 20:17

ok baieti am prins ideea, incercati sa va ignorati in continuare ca si pana acum ca a fost bine perioada asta.....

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 14 Noi 2006, 20:18

stiu gerula glumeam, eu am mers mult cu un polo cu barca + motor + echipament si un partener....

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 14 Noi 2006, 20:19

BAH GATA

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 14 Noi 2006, 20:21

costica vorbim, timp e ca abia a venit iarna :lol:
pregateste si tu actul constitutiv la loja aia.....

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 20 Noi 2006, 17:45

"-de unde stiti mah de locurile astea, ca nu v-am mai vazut pe aici"
"pai stii ..., ca noi stim de la ......, ca s-a auzit, etc...", asta dupa ce mi-au zic ca se duc la Gostilele .... or something

Asa ca, sa scapam de astfel de momente penibile, sa nu mai aud aluzii pe la Drill sau Aquamania, si pentru ca voi toti imi sunteti prieteni.

Si, pe viitor invatatura de minte. Mare dreptate are DAn, zic orice, mai putin locul de pescuit.

NU mai zic nici CAND ma duc la pescuit! :D[/quote]

:oops: am scapat...deci nu stiu de la mine din moment ce nu ma duc la gastilele :twisted:

daca este sa te mai duci nenea sa ma iei si pe mine ca nu spun la nimeni ca deh sunt baiat amarat :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 20 Noi 2006, 17:49

danr scrie:stiu gerula glumeam, eu am mers mult cu un polo cu barca + motor + echipament si un partener....
sti sa joci polo :shock: :?: nu se vede :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

pescar de duminica
utilizator nou
utilizator nou

Topalu

Mesaj de pescar de duminica » 22 Noi 2006, 16:00

Merge cineva la pescuit la Topalu in wekend?

Scrie răspuns