Capidava si Topalu - Cernavoda; e loc pentru toata lumea
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Nu este o farsa. Locul este stiut de multa vreme, chiar s-a mai discutat pe forum, mi se pare ca Wavedancer a dat lamuriri despre loc.
In zona sunt mai multe locuri bune de pescuit. Cum se vine dinspre Cernavoda spre Harsova, la intrarea in comuna Seimeni, inainte de a urca panta spre sat, vis-a-vis de intrarea spre Balta Domneasca, se merge pe drumul din stanga pana la statia din apropierea comunei. In canal se poate da la stiuca iar la gura canalului dinspre Dunare se poate incerca la avat, salau si stiuca, dar trebuie sa fie Dunarea mai crescuta decat acum. La iesirea din comuna Dunarea, pe ultima ulita la stanga spre Dunare, ajungi pana la o zona cu multa piatra si ceva anafoare. Loc de salau si stiuca. Chiar la insula de la Capidava sunt doua gropi mari, una spre mal, undeva pe la jumatatea insulei, alta spre Dunare, in zona cu piatra. Atentie la plase. Se prinde salau la piatra si intra si stiuca mare pe partea dinspre mal. Avatul este ca la el acasa. Apoi vis-avis de Topalu pe un canal (nu este vorba de Alionte) se poate prinde stiuca. La Ghindaresti iar canal, iar stiuca (Dunarea trebuie sa fie crescuta). Daca treci sos nationala la Daeni, dai iar de avat si salau. Se prind strapi in draci pina si la rotativa.
Deci loc este pentru toata lumea !!!
P.S. Locul de la Capidava este foarte cunoscut doar ca trebuie sa te trezesti de dimineata rau de tot ca sa prinzi un loc. Acum o luna era un tip din Bucuresti care prindea salau la "vietate" cu o cadenta de un salau la vreo 10 min., Faptul ca dadea la "vietate" ma face sa cred ca nu este amic cu Costica. Nu inteleg de ce unul dintre prietenii lui Costica, unul dintre cei gasiti la fata locului, era atat de nemultumit de faptul ca locul este stiut de atata lume, asta in timp ce prindea. Tot asa nu inteleg de ce o persoana, tot din grupul asta de prieteni, i-a tras o piatra in cap unui caine sub motivatia ca "fura peste". Persoana cu pricina este activa pe acest forum dar nu am s-o fac cunoscuta in speranta ca nu va mai proceda asa.
In zona sunt mai multe locuri bune de pescuit. Cum se vine dinspre Cernavoda spre Harsova, la intrarea in comuna Seimeni, inainte de a urca panta spre sat, vis-a-vis de intrarea spre Balta Domneasca, se merge pe drumul din stanga pana la statia din apropierea comunei. In canal se poate da la stiuca iar la gura canalului dinspre Dunare se poate incerca la avat, salau si stiuca, dar trebuie sa fie Dunarea mai crescuta decat acum. La iesirea din comuna Dunarea, pe ultima ulita la stanga spre Dunare, ajungi pana la o zona cu multa piatra si ceva anafoare. Loc de salau si stiuca. Chiar la insula de la Capidava sunt doua gropi mari, una spre mal, undeva pe la jumatatea insulei, alta spre Dunare, in zona cu piatra. Atentie la plase. Se prinde salau la piatra si intra si stiuca mare pe partea dinspre mal. Avatul este ca la el acasa. Apoi vis-avis de Topalu pe un canal (nu este vorba de Alionte) se poate prinde stiuca. La Ghindaresti iar canal, iar stiuca (Dunarea trebuie sa fie crescuta). Daca treci sos nationala la Daeni, dai iar de avat si salau. Se prind strapi in draci pina si la rotativa.
Deci loc este pentru toata lumea !!!
P.S. Locul de la Capidava este foarte cunoscut doar ca trebuie sa te trezesti de dimineata rau de tot ca sa prinzi un loc. Acum o luna era un tip din Bucuresti care prindea salau la "vietate" cu o cadenta de un salau la vreo 10 min., Faptul ca dadea la "vietate" ma face sa cred ca nu este amic cu Costica. Nu inteleg de ce unul dintre prietenii lui Costica, unul dintre cei gasiti la fata locului, era atat de nemultumit de faptul ca locul este stiut de atata lume, asta in timp ce prindea. Tot asa nu inteleg de ce o persoana, tot din grupul asta de prieteni, i-a tras o piatra in cap unui caine sub motivatia ca "fura peste". Persoana cu pricina este activa pe acest forum dar nu am s-o fac cunoscuta in speranta ca nu va mai proceda asa.
Costica, nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma intristez ca ai ajuns la vorba meaSi, pe viitor invatatura de minte. Mare dreptate are DAn, zic orice, mai putin locul de pescuit.

in orice caz, principiul meu de a nu desconspira locurile de pescuit ti-a folosit si tie fi sigur, adu-ti aminte ca am fost acolo impreuna acum 2 ani si nu a avut repercursiuni, ai apucat totusi sa te bucuri 2 ani de locurile alea

mai nou, respectiv ultimile 4 partide, am reusit sa prind pe Dunare peste cat nu am prins tot anul, bucurandu-ma de singuratate pe zona
un loc bun de pescuit, salbatic inca, e unul din lucrurile de care nu o sa ne mai bucuram multa vreme fi sigur
La cati kilometri are Dunarea in Romania ma indoiesc ca asta va fi o problema in urmatoarea suta de ani. Dar fiecare o sa pastreze ca pe secretul pietrei filozofale informatiile despre orice loc de-asta situat aproape de Bucurestidanr scrie: un loc bun de pescuit, salbatic inca, e unul din lucrurile de care nu o sa ne mai bucuram multa vreme fi sigur

Cu lacrimi Bastus!
- costica_fishing
- veteran
Deci ce culoare ai la jeep?danr scrie:magellane, inca o chestie
daca ma mai interceptezi vreodata pe drum, dimineata la 3 cand plec la Dunare, nu o sa mai cred ca a fost coincidenta![]()
vezi pe unde iti faci cautarile![]()

O sa ajung si io la o ora dupa tine, cu masina rupta in doo si o sa-ti zic "ce coincidenta!!Io stiam locurile astea de la o cuscra de'a mea"

@boschetu: am zis doo locuri mura-n gura, lasa-i acu sa le descopere ei pe celelalte!

near the beer
eugene nu te panica, cine stie stie, cine nu stie nici nu o sa stie
de la gostinu am zis ?
ptiu, era de fapt spantov
costica, mai greu acu, mi-am luat masuri de precautie
nu intru pe apa cu barca mai aproape de 3 km de locul vizat in mod real
auzi, ca daca tot te-ai invata minte acu si nu mai faci prostii, poate facem o masonerie: loja locurilor bune
eu spun ce stiu tu spui ce stii si nu mai primim adepti decat dupa o serie de teste de loialitate
pe eugen il invitam doar ca om de tabara deocamdata
sa faca tabara, focul, borsul si sa ne arunce sfoara cand iesim cu barca
si asa n-are masina disponibila acu asa ca alta alternativa n-are
sa se invete minte sa nu mai dea cu masina in carute nevinovate pe drumu national.....

de la gostinu am zis ?
ptiu, era de fapt spantov
costica, mai greu acu, mi-am luat masuri de precautie
nu intru pe apa cu barca mai aproape de 3 km de locul vizat in mod real

auzi, ca daca tot te-ai invata minte acu si nu mai faci prostii, poate facem o masonerie: loja locurilor bune
eu spun ce stiu tu spui ce stii si nu mai primim adepti decat dupa o serie de teste de loialitate
pe eugen il invitam doar ca om de tabara deocamdata
sa faca tabara, focul, borsul si sa ne arunce sfoara cand iesim cu barca
si asa n-are masina disponibila acu asa ca alta alternativa n-are
sa se invete minte sa nu mai dea cu masina in carute nevinovate pe drumu national.....