Capidava si Topalu - Cernavoda; e loc pentru toata lumea

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 14 Noi 2006, 13:10

@dan: respect! :D

Asa e, cu tine si Eugen am fost acu vreo 2 ani pe acolo. N-a stiut nici musca!

Facem loja aia. Cand intri in ea, juri cu mana pe trusa de jeliboane: "sa mi se rupa toate betele (la portbagaj), sa imi taie stuca (in mal), sa-mi scartie galetu' (de nau), sa nu mai fac un nod bun in toata viata mea, sa nu am parte de silicoane cate zile oi avea (, nici pe natural sa nu-mi intre:D ) daca mai zic de locu' asta!"
near the beer

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 14 Noi 2006, 13:35

costica_fishing scrie:@dan: respect! :D

Asa e, cu tine si Eugen am fost acu vreo 2 ani pe acolo. N-a stiut nici musca!

Facem loja aia. Cand intri in ea, juri cu mana pe trusa de jeliboane: "sa mi se rupa toate betele (la portbagaj), sa imi taie stuca (in mal), sa-mi scartie galetu' (de nau), sa nu mai fac un nod bun in toata viata mea, sa nu am parte de silicoane cate zile oi avea (, nici pe natural sa nu-mi intre:D ) daca mai zic de locu' asta!"
Cu o mana pe trusa si alta in dreptul gatului . :lol:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 14 Noi 2006, 14:48

Magelane recunoaste ca nu e prima data cand te arzi si tot nu te-ai invatat minte :D
jura-te pe oscilanta ca nu e asa !

mai stau tevile alea ruginite tot acolo ?sau au curs vestigiile capidavei peste ele ?:))

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 14 Noi 2006, 15:02

costica,

tu iei de bun ce zice dan? asta si-a luat caruta cu consum extra-fast si deja s-a si gandit cum sa se scoata le benzen. tu chiar crezi c-ar zice ceva? :)

stai cuminte si du-te la capidava ca baietii vin si ei pana le trece. mai ales dupa ce vad cat costa jiggingu la dunare pe termen lung.

eventual baga pe forum despre locurile alea cele mai tari din copaci unde l-ai luat pe ala de 7kile aia multi si desi de 5. serios vorbesc! :)

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 14 Noi 2006, 15:36

Serios vb, apropos de pierderi, unul dintre participanti, fara rezultate fantastice, a lasat in doo partide de pescuit 2 tamburi de fir textil. Uneori se taie, ca si pe Olt, in buza pragului, adica la o distanta de 2-5 m de naluca (vb de Topalu).

Dureros! :D
near the beer

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 14 Noi 2006, 17:54

costica, eugen vb. din invidie
altfel de ce si-ar fi propus sa cotizeze vineri la consumul carutei mele ?

magellane inca o chestie, o facem pe probate, una eu una tu
cu eugen nu se pune ca oricum nu prinde indiferent de loc
asa ca daca el zice ca un loc nu e bun nu prea are valoare :lol: :lol:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 14 Noi 2006, 18:01

Anunt: am 4x4 care ia 10 la drum si se baga unde nici un Terrano de serie n-o sa intre vreodata :P. Caut partener stiutor de locuri greu accesibile situate cat mai aproape de Bucuresti. E pe bune :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Noi 2006, 18:03

Suzuki Samurai?

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 14 Noi 2006, 18:23

danr scrie:costica, eugen vb. din invidie
altfel de ce si-ar fi propus sa cotizeze vineri la consumul carutei mele ?

magellane inca o chestie, o facem pe probate, una eu una tu
cu eugen nu se pune ca oricum nu prinde indiferent de loc
asa ca daca el zice ca un loc nu e bun nu prea are valoare :lol: :lol:

Asa sa ramaie!

Apropos de Dunare, mai nou ma duc cu gonflabila + motoru' electric (merci inca oadata) si traversez Dunarea!...imi gasesc de lucru pe partea ailanta'.
E si palpitant! Fac precum pietonul care traverseaza autostrada: ma uit in stanga, ma uit in dreapta, sa nu ma calce slepu' si, in 7-10 min sunt pe partea cealalta. :D
Naspa e ca, fiind cam secata, pestele s-a tras la adanc si cam toate cioatele sunt de mult pe mal. Asa ca mai raman ca structuri pietrele acoperite cu scoici! :evil:

Ar mai fi ceva, in sensul ca gonflabila mea nu e inmatriculata. Motoru' de 4 CP alu' tov cu care mai bat garlele si-a pierdut un jigler, ceva...Asa ca 3 km / Dunare io nu ma bag.

In plus, ar mai fi cateva argumente pt care nu vreau chiar acu Dunare:

1. M-am saturat de dat cu plumbi de +20 g. Vreau si eu finete
2. Nu ma incanta prea tare datu din barca. toata saptamana stau in kur la birou, asa ca in uichend vroiam sa ma plimb si io pe malu' garlei (cu conditia sa mai ai din cand in cand loc sa si dai :D )
3. Uichendu care vine cred ca tre sa ma achit de alte obligatii cetatenesti! :D Asta nu e sigur, ca nu sunt un prea bun cetatean!
near the beer

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 14 Noi 2006, 18:24

Gerula scrie:Anunt: am 4x4 care ia 10 la drum si se baga unde nici un Terrano de serie n-o sa intre vreodata :P. Caut partener stiutor de locuri greu accesibile situate cat mai aproape de Bucuresti. E pe bune :lol:.
Oau, ce oferta, cine ar putea refuza un asa partener?! :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns