BucureÅŸti si imprejurimi

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
clptl
junior
junior

BucureÅŸti si imprejurimi

Mesaj de clptl » 08 Sep 2010, 10:11

BucureÅŸti si imprejurimi.

Stie cineva un loc in jurul Bucureştiului (sau chiar in Bucureşti dacă exista) care ARE ceva peste? Am fost in multe locuri, unele super-laudate (mv2 sălbatică) si nu am prins nimic.

Va rog sa îmi recomandati ceva, poate si cu o taxa modica (30-40 lei) unde am o şansa :) tks

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 08 Sep 2010, 10:29

tu vrei balta ieftina cu mult peste....in schimb o sa gasesti balti scumpe cu putin peste.

clptl
junior
junior

Mesaj de clptl » 08 Sep 2010, 10:53

Având in vedere ca nu retin niciun peste, o taxa mai mare de 40 lei mi se pare mult... Săptămâna trecută am fost pe mv2 sălbatică, taxa 30 lei/ persoana, nu am luat nimic toată Ziua, nici eu nici cei 8-10 pescari are erau p-acolo.

In situaţia asta, am zis ca poate găsesc altceva...

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 08 Sep 2010, 21:57

incearca lacul din parcul Carol este 35 ron c&r si are stiuca multa si mare si baban la fel,zilele trecute am vazut o poza la cineva pe telefon cu o stiuca de peste 10 kg...sa-mi spui ce ai facut daca te duci.

clptl
junior
junior

Mesaj de clptl » 09 Sep 2010, 13:07

Multumesc pt pont, voi încerca mâine.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Sep 2010, 17:32

Daca iti plac si locurile salbatice , ai cateva optiuni(in apropierea orasului) , si anume :

- Neajlov.
-Ciorogarla.
-Arges.
-Lacul Morii (in oras).

Pe Lacul Morii ai sanse la salau , stiuca si biban la greu ,dar trebuie sa cauti locurile . Pe restul , ai clean , stiuca si somn .

PS: daca ai timp si crezi ca te avantajeaza mai mult , la 30km de Bucuresti , este o balta plina de stiuca(si ce stiuca...). Se afla in satul Cornesti.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 09 Sep 2010, 21:32

Nu cunosc balta de la Cornesti, dar daca asa este , cum spui tu, va fii invazie acolo ! :D

ReluOlaru
senior
senior

Mesaj de ReluOlaru » 10 Sep 2010, 06:23

La Cornesti am fost acum vreo luna si ceva, dar pentru peste pasnic. N-am vazut pe nimeni sa dea la rapitor, sau nu-i vorba despre aceeasi balta.
Mai multe detalii poti da ?

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 10 Sep 2010, 08:41

Este vorba de lacul din spatele Cornestiului, ce se cheama Ochiu Boului. La intrare in sat, dupa primul pod (tocmai terminat) se face dreata ----cum vi dinspre Bucuresti; se merge aprox 3-4 km pe drumul de asfalt nou, iar in prima vale (inainte de padure), se face stanga. De acolo ai sa vezi balta. Userul de mai sus, are dreptate, are f multa stiuca, dar e foarte dificila.... nu mananca la orice. Eu personal, cat si respectivul, am prins prin toamna/ primavara la baboi (carasel). Am prins si la artificiale, nu mari, dar destul cat sa te distrezi. Cea mai mare captura acolo, personala, a avut in jur de 3 kg (vezi galeria mea photo). Insa am o mare rugaminte, si anume: NU RETINETI MARLITELE, sunt foarte multe pana'n juma de kil .... asa ca nu va bateti joc de balta.... are potential, si daca administratorul nu o s-o goleasca (cum a facut cu cealalta balta, dinspre DN1A ) peste 1-2 ani o sa fie o balta excelenta ptr stiuca.
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 10 Sep 2010, 08:45

O alta balta, tot pe langa Bucuresti.. este Buturugeni Magura. Tine stiuca, biban si somn ..... au fost capturi si de 7 kg (stiuca), somn de 24 ..... Personal nu am luat stiuca mai mare de 2,5 kg acolo, in schimb mi-a intrat un somn de 5 kg ... scos pe mal cu monofilament de 0,18.
Vin si aici cu aceasi rugaminte, balta are fffffff multe marlite, la fel, pana-n juma de kil ...... nu va bateti joc de ele :cry: .... E o balta mica, dar foarte salbatica .... partea de vis-a-vis de crapagii
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Scrie răspuns