Este vorba de lacul din spatele Cornestiului, ce se cheama Ochiu Boului. La intrare in sat, dupa primul pod (tocmai terminat) se face dreata ----cum vi dinspre Bucuresti; se merge aprox 3-4 km pe drumul de asfalt nou, iar in prima vale (inainte de padure), se face stanga. De acolo ai sa vezi balta. Userul de mai sus, are dreptate, are f multa stiuca, dar e foarte dificila.... nu mananca la orice. Eu personal, cat si respectivul, am prins prin toamna/ primavara la baboi (carasel). Am prins si la artificiale, nu mari, dar destul cat sa te distrezi. Cea mai mare captura acolo, personala, a avut in jur de 3 kg (vezi galeria mea photo). Insa am o mare rugaminte, si anume: NU RETINETI MARLITELE, sunt foarte multe pana'n juma de kil .... asa ca nu va bateti joc de balta.... are potential, si daca administratorul nu o s-o goleasca (cum a facut cu cealalta balta, dinspre DN1A ) peste 1-2 ani o sa fie o balta excelenta ptr stiuca.
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...