BucureÅŸti si imprejurimi
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Presupui relativ bine. Acolo sunt 2 balti: una in stanga unui dig, cu mult stuf, si alta in dreapta. Noi am fost in cea din dreapta, si intr-adevar n-am prins mare lucru. Insa asta se intampla pe 24 iulie cand erau caldurile alea insuportabile, si n-am stat decit pina pe la 13:30, pentru ca simteam ca iau foc !
Acel dig (daca este acela de care zic eu.... adica DN1A, care trece peste balta) trece peste canalul de legatura dintre Ochiul Boului 2 si baltile din amonte care sunt crescatoriile aceluias administrator, si unde este interzis pescuitul.
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Daca este vorba despre acel dig.... unde se afla stavilarul ..... si ai pescuit in balta din dreapta .... inseamna ca ai pescuit in aceeasi balta unde v-ati bagat cu subaru prima dataIndian Larry scrie: Probabil te referi la stavilarul prin care curge apa pe canal spre balta cu stiuci .

Spune-mi .... era o remorca abandonata chiar langa balta ?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Ai pescuit in una din baltile care erau pe post de crescatorie . In primavara a fost deshisa "publicului". Din cate am inteles de la un amic , a avut aceeasi soarta ca si balta de langa DN1A , deci peste doar daca te uiti pe vreo revista sau poate sa mai fi ramas vreunul neincurcat in plase.ReluOlaru scrie:Dinspre Buc.
Nu se stie cu exactitate scopul adminstratorului , dar cert este ca l-a lovit criza rau ... Nu m-as mira sa aud ca si-a scapat voalul si-n balta de rapitor .

Cand i-am adus la cunostinta ca se retin marlite cat bricheta , a spus ca stie , dar sa ia masuri....poate ca nu-l intereseaza , sau poate vrea sa scape de stiuca si sa populeze cu crap , cum era balta odinioara ....
Pacat , avea potential si era superba ca si peisaj .