BucureÅŸti si imprejurimi

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ReluOlaru
senior
senior

Mesaj de ReluOlaru » 10 Sep 2010, 08:48

Nemernic scrie:Este vorba de lacul din spatele Cornestiului, ce se cheama Ochiu Boului. ...
Mda, am trecut si pe acolo. Daca ala e locul, sunt 2 intrari, una inainte de pod si alta dupa. Intre ele pe mal e si stavilarul.
Cand am fost eu acum vreo luna si ceva, era foarte multa agatatura si apa foarte scazuta. Nu am stat acolo si pentru ca locurile de pescuit de pe mal erau foarte putine din cauza stufului, si eu dadeam la crap. Ma rog, daca despre balta aia o fi vorba.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 10 Sep 2010, 08:53

Eu vb despre cea din spatele satului.. nu despre cea de langa DN1A ... Da, ai dreptate.... cele doua comunica printr-un stavilar. Tocmai de aceea zic, e f dificila balta.... trebuie sa o cunosti f bine.... Reamintesc, eu am dat doar toamna tarziu si primavara devreme ... cand vegetatie este lasata pe fund, altfel.... greu
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

ReluOlaru
senior
senior

Mesaj de ReluOlaru » 10 Sep 2010, 09:31

Uite, eu despre intrarile astea vorbeam. Una inainte de pod si alta dupa. Daca te uiti atent, pe mal intre cele 2 iesiri la lac ale celor 2 variante, e un stavilar. Daca intri cu masina dupa pod, nu poti merge mult pe malul baltii ca nu-i drum, sau e ceva extrem de prost.

http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 6&t=h&z=16

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 10 Sep 2010, 09:57

Ti-am trasat locurile bune ptr stiuca.... incercuite cu albastru. Cu rosu este traseul si cu roz locul de parcare... restul drumul "pedalat" .... oricum balta este frumoasa si ai ce vedea .... lebede .. rate .. iepuri ... etc
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=12208
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

ReluOlaru
senior
senior

Mesaj de ReluOlaru » 10 Sep 2010, 10:01

Merci ! :wink:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 10 Sep 2010, 10:04

Se poate ajunge si cu masina , mai greu dar se poate . Imediat dupa ce treci podul inspre padure, se face un drum la stanga , plin de gropane si noroi . Eu am reusit sa-l traversez pana la balta , numai ca la intoarcere am apelat la un excavator din zona sa ma scoata din noroi , am ramas intepenit . S-ar putea ca acum sa nu mai fie lucrari in zona si canci excavator , deci aveti grija.
Balta e buna , tine stiuca , dar trebuie sa o iei la picior pana dai de dansa . Marlitele pana intr-un kg , devin o joaca dar sunt si namile de peste 5kg. ..

ReluOlaru
senior
senior

Mesaj de ReluOlaru » 10 Sep 2010, 10:20

Indian Larry scrie:Se poate ajunge si cu masina , mai greu dar se poate . Imediat dupa ce treci podul inspre padure, se face un drum la stanga , plin de gropane si noroi . Eu am reusit sa-l traversez pana la balta , numai ca la intoarcere am apelat la un excavator din zona sa ma scoata din noroi , am ramas intepenit ....
...
Ti-am zis, cand am fost eu acum vreo luna si ceva, am intrat pina la balta, si inca vreo 200 metri pe malul ei. Dar m-am oprit ca acolo ramaneam !
Oricum nu intrasem decat eu ( am subaru ) si amicul meu care are Pajero !
Eu n-am remarcat niciun utilaj p-acolo, si oricum am fost berbeci ca gresisem balta ! Noi trebuia sa ajungem in sat pe DN1A, si in mijlocul satului la stanga, dupa ceva off-road, am ajuns la balta :lol:

clptl
junior
junior

Mesaj de clptl » 10 Sep 2010, 11:10

Multumesc pentru sfaturi. Spuneti-mi si ce tarif au baltile?

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 10 Sep 2010, 11:31

La Cornesti este 50ron/ziua de pescuit . Te intelegi la fata locului , depinde cat stai . Sau poate ai si tu norocul sa nu te intanlesti cu administratorul . Mie mi s-a intamplat 3 zile la rand .

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 10 Sep 2010, 12:06

ReluOlaru scrie: ..... Noi trebuia sa ajungem in sat pe DN1A, si in mijlocul satului la stanga, dupa ceva off-road, am ajuns la balta :lol:
Presupun ca n-ati prins nimic ..... Sa-ti zic un mic secret...... Acea balta, de care zici tu, cea dinspre DN1A, a fost efectiv secata si scos tot pestele din ea undeva ... prin ianuarie, daca nu ma insel. Poate ca dupa reumplerea ei, or mai fi populat cu ceva.... dar nu stiu ce sanse poti avea pe acea balta :shock: ......

Scrie răspuns