VOBLERELE COZMA...CUM AU EVOLUAT???
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
de la Cozma am 3 voblere .... de nici care dintre ele nu sunt multumit .... dar unul dintre ele bate orice record ... cica e floating, dar dupa 3-4 aruncari se transforma in sinking si nici nu am reusit niciodata sa il reglez.
ma mai oftica si faptul ca sunt mult prea usoare, si mie nu imi prezinta incredere ca ar rezista la un peste mai mare ... poate altii au alte pareri ca citesc prin alte locuri ca se prinde peste cu ele. Asa o fi ptr. unii ... eu sunt dezamagit de ele ....
ma mai oftica si faptul ca sunt mult prea usoare, si mie nu imi prezinta incredere ca ar rezista la un peste mai mare ... poate altii au alte pareri ca citesc prin alte locuri ca se prinde peste cu ele. Asa o fi ptr. unii ... eu sunt dezamagit de ele ....
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Sa dea Bunutzu sa ai tu parte de pesti asa de mai si fiorosi de sa poata sa-ti rupa un Cozmad4md3od scrie:ma mai oftica si faptul ca sunt mult prea usoare, si mie nu imi prezinta incredere ca ar rezista la un peste mai mare ... .. eu sunt dezamagit de ele ....

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
nu cumva l-ai lansat fix la buza.....pietrei ?jonah scrie:pai un vobler Cozma dupa 3-4 aruncari s-a crapat si nu stiam de ce e sinking !!!!parca sint facute din napolitane.fff dezamagit

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
Sunt curios de unde luati voi voblerele astea care se sparg la contactul cu apa. Eu am vreo suta de Cozma si n-am reusit sa sparg nici unul. O data mi s-a rupt o barbeta cand il trageam printr-un parau si-l tot loveam de pietre. Alea de acu 9 ani erau de balsa, normal ca erau mult mai bune ca cele actuale. Despre cele produse in ultimul an nu zic nimic ca am dat mai mult la musca si n-am mai luat voblere.
Mai bine trimitei-o lui Cozma, ca nu-s avocatul lui.
Da' in poza se vede ca s-a spart la contactul cu apa si nu in pietre sau calcand pe el?
Eu ma gandesc ca fiind productie de serie, automatizata, daca se sparg ar fi trebuit sa fie deja mii de voblere sparte si ar trebui sesizat OPC-ul in acest caz.

Da' in poza se vede ca s-a spart la contactul cu apa si nu in pietre sau calcand pe el?
Eu ma gandesc ca fiind productie de serie, automatizata, daca se sparg ar fi trebuit sa fie deja mii de voblere sparte si ar trebui sesizat OPC-ul in acest caz.
Ultima oară modificat 10 Ian 2007, 17:26 de către MihaiV, modificat 1 dată în total.