VOBLERELE COZMA...CUM AU EVOLUAT???

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
AndreiB
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiB » 12 Feb 2007, 19:54

Am patzit-o duminica. Am fotografiat un clean destul de mic tinandu-l de vobler (http://www.rapitori.ro/galerie_arata.php?id=2200). Poza din galerie e de acum 2 saptamani dar voblerul e acelasi (era).
Imediat dupa poza, barbeta mi s-a sfaramat in mana. Nu s-a rupt sau dezlipit, s-a spart in vreo 4-5 bucati. Cleanul a stat linistit (stia ca-l eliberez). Aerul avea vreo 15 grade (au fost 20 la amiaza), deci nu frigul e de vina. Ati mai patit asa ceva? (daca nu se vede bine in poza, voblerul e Cozma)

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 12 Feb 2007, 19:58

Stai linistit, nu s-a spart din cauza temperaturii, ci din cauza loviturilor pe care le da in structuri pe recuperare.

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 12 Feb 2007, 21:14

Da Andrei , eu am patit-o pe un parau , tot cu un wobler Cosma !!! asta insa nu m-a impiedicat sa cumpar in continuare si sa le clasific inca pe primul loc in topul preferintelor !!!
Am spus si repet , am avut rezultate foarte bune cu "cosma" la toate speciile de rapitori la care am pescuit ...

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 12 Feb 2007, 22:17

Cati scrie:Da Andrei , eu am patit-o pe un parau , tot cu un wobler Cosma !!! asta insa nu m-a impiedicat sa cumpar in continuare si sa le clasific inca pe primul loc in topul preferintelor !!!
Am spus si repet , am avut rezultate foarte bune cu "cosma" la toate speciile de rapitori la care am pescuit ...
Eu inca nu am patit-o, poate doar ca am ramas fara ele cu totul (tributul platit pestelui sau pierderi colaterale daca vreti), in rest numai laude pentru Cozma... Locul 1!!!

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=2467
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=2481
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com

In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin ;)

AndreiB
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiB » 12 Feb 2007, 23:46

Dupa cum am spus si mai sus (pagina precedenta), am prins bine cu Cozma si voi continua sa le folosesc. N-ar strica totusi sa caute un lexan pentru barbete, daca nu ridica prea mult pretul. Pana la urma, nu merita sa le faci foarte durabile, ca oricum nu rezista prea mult in trusa (la mine nu sta un vobler mai mult de 3 saptamani in cutie, dupa care isi da obstescul in buturuga/craca/bolovan/peste etc)....rust in peace!

Scrie răspuns