VOBLERELE COZMA...CUM AU EVOLUAT???
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Danoc
- utilizator constant
Eu am multe voblere Cozma si pot spune ca sunt cele care mi-au adus cele mai multe satisfactii. E drept, pe apele de ses si munte.
Daca aveti probleme cu ele imediat dupa cumparare le puteti returna si primiti altul in schimb... probabil sunt probleme de cand a crescut productia. Si intr-adevar, ochetul mai trebuie reglat din cand in cand, dar merita. Putin producatori autohtoni au experienta lui Cozma, iar dintre produsele importate nu toate sunt potrivite apelor de la noi. ori in cazul voblerelor Cozma, toate dimensiunile, modelele si culorile sunt testate.
Daca aveti probleme cu ele imediat dupa cumparare le puteti returna si primiti altul in schimb... probabil sunt probleme de cand a crescut productia. Si intr-adevar, ochetul mai trebuie reglat din cand in cand, dar merita. Putin producatori autohtoni au experienta lui Cozma, iar dintre produsele importate nu toate sunt potrivite apelor de la noi. ori in cazul voblerelor Cozma, toate dimensiunile, modelele si culorile sunt testate.
-
- veteran
- PODOSU DOREL
- utilizator constant
eu anul acesta am inceput la rapitori .In primavara am luat 7-8 voblere Cozma diferite modele si marimi .Sint f.dezamagit de ele.Vrei sa dai cu el pe linga mal si te trezesti cu el in mijlocul apei
Vorba unui prieten :sint voblere facute separat pt.malul sting sau drept al apei,trebuie doar sa le descoperi destinatia.Chiar daca le reglezi dupa citeva lansari iar sint dereglate .In consecinta le-am folosit in locuri noi pt a vedea daca sint agataturi. Acum nu mai am nici unul dar nu imi pare rau si nici nu o sa-mi mai iau.

faina aia cu destinatiilePODOSU DOREL scrie:eu anul acesta am inceput la rapitori .In primavara am luat 7-8 voblere Cozma diferite modele si marimi .Sint f.dezamagit de ele.Vrei sa dai cu el pe linga mal si te trezesti cu el in mijlocul apeiVorba unui prieten :sint voblere facute separat pt.malul sting sau drept al apei,trebuie doar sa le descoperi destinatia.Chiar daca le reglezi dupa citeva lansari iar sint dereglate .In consecinta le-am folosit in locuri noi pt a vedea daca sint agataturi. Acum nu mai am nici unul dar nu imi pare rau si nici nu o sa-mi mai iau.
cred ca esti putin prea sever cu ele
desi nu mai pescuiesc preponderent cu voblere , sunt bune , e drept ca trebuie reglate dar sunt bune , nu le condamna si tu la craci

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
- veteran
- PODOSU DOREL
- utilizator constant
Am incercat sa le reglez dar la cea mai mica agatatura se deregleaza din nou.Sincer nu e prea placut sa tot stai sa le reglezi in loc sa le plimbi prin apa.Nu cred ca sint in masura sa dau calificative dar pe aici am tot citit ca daca nu ai incredere intr-un vobler nu e indicat sa-l folosesti.E adevarat ca se mai scrie ca nu voblerul e de vina ci mina pescarului (in cazul meu e adevarat
).Neavind experienta incerc voblere despre care se spune ca sint bune precum si cele pe care le consider eu ca ar fi bune.
Orcum le multumesc tuturor celor care scriu despre tehnica pescuitului la arificiale si celor care spun ce modele,culori....sint potrivite in diferite ocazii.Am invatat multe de un an de cind citesc aici.
Sarbatori Fericite

Orcum le multumesc tuturor celor care scriu despre tehnica pescuitului la arificiale si celor care spun ce modele,culori....sint potrivite in diferite ocazii.Am invatat multe de un an de cind citesc aici.
Sarbatori Fericite
Are dreptate cu licenta ca nu se mai fac floating numai suspendingcristi.voinea scrie:Pt. coduri de culoare, marimi si alte detalii intra pe site-ul "legatorilor de muste" : flyyting.ro
Dar in general cele de 7 si 9 cm sunt floating, din cate stiu eu
Cred ca vei gasi si un nr. de tel. acolo
ca idee sunt rattling adica au bile in ele corpul e carenat (din plastic turnat) , finisajele sunt cam slabute la barbeta dar merg.
punctul forte sunt patternuri care sunt ok si bineinteles pretul.
eu am luat niste modele de 7 cm A5 C5 au cam cam 7-8 grame deci adancime pana pe la 2-3 metri dar fiind suspending adancimea e reglabila depinde de cata rabdare ai sa ajunga pana la fund.
the angler is catching xxx, not by the lure