voblere pt. clean

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 24 Iun 2009, 16:37

si eu pot sa spun ca prind cel mai bine la voblerele facute de mine.voblerele hand made au o chestie foarte importanta.care cateodata e un plus,cateodata e un minus.si anume ca nu sunt 2 exact la fel!fiecare are particularitatile lui!chiar si din acelasi lot.unu bate la fel de marunt dar cu frecventa mai mare,unu se lanseaza mai bine,unu sta mai bine in curent,etc.diferentele sunt mici,dar exista.(la cele facute cu matrite e aproape insesizabila diferenta).eu pentru ca le folosesc pe ale mele,le cunosc foarte bine.si stiu exact care in ce situatie se potriveste.si asta le face mai prinzatoare(de obicei,nu intotdeauna)decat cele din comert. :wink:

pandy

Mesaj de pandy » 24 Iun 2009, 17:06

StefanDinu scrie:frumoase ... dar important e sa prinda.
Sinking face?
Chiar crezi ca le-as folosi , asa , doar pentru design ?
Face de toate , doar pe comanda si nu sunt asa de scumpe fata de ale altor "maestri" in a prosti omul ( am luat niste tzepe de mama-mama...).Luati legatura cu el , activeaza pe un forum unde e un adevarat regal de lurebuilder-isti ( a-s pune un link aici dar sa nu se supere cineva...). Pozele ce le-am postat mai sus sunt...nimic !
Si , sa nu se-nteleaga gresit , nu fac reclama !...doar ca iubesc CALITATEA !

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 24 Iun 2009, 19:13

baga un link pe privat!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

smiley199
junior
junior

Mesaj de smiley199 » 24 Iun 2009, 22:37

Si mie te rog

pandy

salut

Mesaj de pandy » 24 Iun 2009, 23:06

"Bagat" la amindoi !... :shock: ... :D

cibononi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de cibononi » 24 Oct 2009, 19:55

pandy scrie:Adevarat , nu exista voblerul unic prinzator . Totul depinde de j'de mii de factori ca domnul clean , sau altii ca el , sa ajunga in ancore ! Cite odata prinzi la ce nu te astepti . Eu folosesc 90% voblerele pentru clean si avat facute de Simon Tiberiu , unul , cred eu , dintre cei ma tari lurebuilderi de pe la noi , chiar daca nu e foarte cunoscut ( vinde cel mai mult in Ungaria , din cite am auzit ) . Citeva mostre , la repezeala , ca mi-e cam lene sa caut acu' :

Imagine

Imagine
cu cat vinzi bucata sau cum luam legatura

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 24 Oct 2009, 20:06

...parca stiu de undeva voblerele astea... :wink:

liviu.radescu
junior
junior

Voblere la comanda

Mesaj de liviu.radescu » 22 Mar 2010, 19:15

Realizez voblere la comanda clientului. Detalii la liviu.radescu@yahoo.com

pandy

Mesaj de pandy » 22 Mar 2010, 20:24

Din fuma sau lignum faci ?... :lol: :lol:

gabbyy77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gabbyy77 » 22 Mar 2010, 22:29

pandy scrie:
StefanDinu scrie:frumoase ... dar important e sa prinda.
Sinking face?
Chiar crezi ca le-as folosi , asa , doar pentru design ?
Face de toate , doar pe comanda si nu sunt asa de scumpe fata de ale altor "maestri" in a prosti omul ( am luat niste tzepe de mama-mama...).Luati legatura cu el , activeaza pe un forum unde e un adevarat regal de lurebuilder-isti ( a-s pune un link aici dar sa nu se supere cineva...). Pozele ce le-am postat mai sus sunt...nimic !
Si , sa nu se-nteleaga gresit , nu fac reclama !...doar ca iubesc CALITATEA !
si mie un link pe privat te rog. tot ce este nou este interesant. mersi anticipat
Viata bate filmu'

Scrie răspuns