voblere pt. clean
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
si eu pot sa spun ca prind cel mai bine la voblerele facute de mine.voblerele hand made au o chestie foarte importanta.care cateodata e un plus,cateodata e un minus.si anume ca nu sunt 2 exact la fel!fiecare are particularitatile lui!chiar si din acelasi lot.unu bate la fel de marunt dar cu frecventa mai mare,unu se lanseaza mai bine,unu sta mai bine in curent,etc.diferentele sunt mici,dar exista.(la cele facute cu matrite e aproape insesizabila diferenta).eu pentru ca le folosesc pe ale mele,le cunosc foarte bine.si stiu exact care in ce situatie se potriveste.si asta le face mai prinzatoare(de obicei,nu intotdeauna)decat cele din comert. 

Chiar crezi ca le-as folosi , asa , doar pentru design ?StefanDinu scrie:frumoase ... dar important e sa prinda.
Sinking face?
Face de toate , doar pe comanda si nu sunt asa de scumpe fata de ale altor "maestri" in a prosti omul ( am luat niste tzepe de mama-mama...).Luati legatura cu el , activeaza pe un forum unde e un adevarat regal de lurebuilder-isti ( a-s pune un link aici dar sa nu se supere cineva...). Pozele ce le-am postat mai sus sunt...nimic !
Si , sa nu se-nteleaga gresit , nu fac reclama !...doar ca iubesc CALITATEA !
- StefanDinu
- veteran
cu cat vinzi bucata sau cum luam legaturapandy scrie:Adevarat , nu exista voblerul unic prinzator . Totul depinde de j'de mii de factori ca domnul clean , sau altii ca el , sa ajunga in ancore ! Cite odata prinzi la ce nu te astepti . Eu folosesc 90% voblerele pentru clean si avat facute de Simon Tiberiu , unul , cred eu , dintre cei ma tari lurebuilderi de pe la noi , chiar daca nu e foarte cunoscut ( vinde cel mai mult in Ungaria , din cite am auzit ) . Citeva mostre , la repezeala , ca mi-e cam lene sa caut acu' :
-
- junior
Voblere la comanda
Realizez voblere la comanda clientului. Detalii la liviu.radescu@yahoo.com
si mie un link pe privat te rog. tot ce este nou este interesant. mersi anticipatpandy scrie:Chiar crezi ca le-as folosi , asa , doar pentru design ?StefanDinu scrie:frumoase ... dar important e sa prinda.
Sinking face?
Face de toate , doar pe comanda si nu sunt asa de scumpe fata de ale altor "maestri" in a prosti omul ( am luat niste tzepe de mama-mama...).Luati legatura cu el , activeaza pe un forum unde e un adevarat regal de lurebuilder-isti ( a-s pune un link aici dar sa nu se supere cineva...). Pozele ce le-am postat mai sus sunt...nimic !
Si , sa nu se-nteleaga gresit , nu fac reclama !...doar ca iubesc CALITATEA !
Viata bate filmu'