Voblere pentru mreana
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Voblere pentru mreana
Mai cunoasteti alte voblere pentru mreana in afara de Bullhead Salmo (a fost singurul vobler care nu l-am gasit la Energofish in Bucuresti) ?
- Wavedancer
- veteran
Nu am prins niciodata la vobler, dar asa se lauda cei de la Salmo
http://salmo.24.pl/modules.php?name=Con ... age&pid=56
http://salmo.24.pl/modules.php?name=Con ... age&pid=56
- Wavedancer
- veteran
Mreana este un peste de fund, care vaneaza mai mult noaptea. Spun vaneaza ca se intampla sa aiba comportament de rapitor. Personal, am prins mreana la "zganta" sau nisiparita, in apa adanca si suvoi, la pluta, cu momeala "taraita" pe fundul albiei.
Nu stiu daca s-ar putea pescui la vobler. Poate doar accidental. De exemplu, am prins mreana pe apa mica si repede, dand la clean, la MA. S-a ridicat de pe fund, a atacat musca si a plecat inapoi cu ea. Totul s-a intamplat foarte repede.
Mreana am mai prins la coropisnita, la pluta in suvoi. Am ramas impresionat de atacul ei. Apa era atat de rapida incat nu credeam ca poate exista peste acolo.
Probabil ca folosind un vobler cu culori mai inchise, scufundat si tinut in suvoi la o adancime cat mai mare (10, maxim 20 cm de fundul apei) s-ar putea prinde mreana.
Nu stiu daca s-ar putea pescui la vobler. Poate doar accidental. De exemplu, am prins mreana pe apa mica si repede, dand la clean, la MA. S-a ridicat de pe fund, a atacat musca si a plecat inapoi cu ea. Totul s-a intamplat foarte repede.
Mreana am mai prins la coropisnita, la pluta in suvoi. Am ramas impresionat de atacul ei. Apa era atat de rapida incat nu credeam ca poate exista peste acolo.
Probabil ca folosind un vobler cu culori mai inchise, scufundat si tinut in suvoi la o adancime cat mai mare (10, maxim 20 cm de fundul apei) s-ar putea prinde mreana.