Voblere pe fir sau pe carabiniera?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 11 Noi 2004, 16:11

Pt. MariusC:

Poate sint eu "confuz", dar pe site-ul vostru nu apar snap-uri Rapala. Intradevar exista ceva acolo, dar sint agrafe cu virtej, ceea ce e cu totul altceva.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 11 Noi 2004, 21:08

in Bass Pro Shops mulinetele Rapala au in functie de model urmatoarele preturi seria..sx ul 40-45$ sx4i..40$ sx10i..70$ eu am sx3iul din primavara si se comporta excelent .

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 11 Noi 2004, 21:42

MariusC:ar fi super daca ai aduce la Arrow(Timisoara :D ),si mulinete si bete de spinning de la Rapala,sunt convins ca s-ar vinde ca painea calda,mai ales daca le scoti la un pret bun(adica sa nu te incarce aia la pret).Poate rezolvi un discount,ceva...sa nu fie in magazin la noi mai scumpe ca si dincolo. :wink:Era sa uit,chiar si pe mine ma intereseaza :!:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 12 Noi 2004, 08:06

Vad ca tot vorbiti de snap-uri Rapala. Stie cineva o adresa de net unde le pot vedea?

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 12 Noi 2004, 09:03

si pe mine ma intereseaza mulneta Rapala! :) Daca se aduce la Arrow, una o iau eu!! :D
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 12 Noi 2004, 14:53

Wavedancer,
Am in fata catalogul Rapala 2005, varianta in lb. engleza, unde agrafele cu vartej pe care le avem pe site sunt numite "RAPALA SNAP/SWIVELS". Eu am mai spus ca nu sunt cine stie ce pescar si poate gresesc, dar stiam ca snap e agrafa iar swivel e vartejul. Cum e pana la urma?

bogdank,
Daca ai observat agrafa deschisa dupa scoaterea pestelui, cel mai probabil era deschisa dinainte de intepare. Eu am vazut la lucru in delta agrafele astea, si asa cum am mai spus, eu zic ca in dril n-au nici o problema. Constructiv, agrafa se strange daca tragi de ea, nu se desface. Curios insa, de doua, trei ori pe zi (zi-lumina, ca-n delta :lol: ), la doua persoane diferite, s-a intamplat sa observe agrafa desfacuta, dupa recuperare fara peste. Eu nu-mi explic cum naiba se poate desface fara peste.

forum-isti,
Va voi tine la curent daca vom aduce mulineta Rapala, insa nu va asteptati sa fie la acelesi pret ca in State, ca n-are cum. E un cumul de factori care fac ca preturile de la noi sa fie mai mari ca peste ocean. Daca considerati interesant acest subiect (preturi Rom. vs preturi USA) spuneti-mi si va transmit parerea mea.

MihaiV,
Cateva randuri mai sus am scris cum poti ajunge la foto snap Rap. (asta in cazul in care snap e totuna cu agrafa)

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 12 Noi 2004, 15:28

Marius, snapu' nu-i totuna cu agrafa!

Snapu' e un cerculet despicat, cu o toarta de unde agati linia. Seamana aproximativ cu literea "omega".

La Arrow existau snapuri Mustad. 25 buc la o cutiuta, cam 60.000 cutiuta.
partea proasta e ca erau f micute (adica pt musca, nu pt voblere).

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 14 Noi 2004, 04:42

MariusC scrie:
forum-isti,
Va voi tine la curent daca vom aduce mulineta Rapala, insa nu va asteptati sa fie la acelesi pret ca in State, ca n-are cum. E un cumul de factori care fac ca preturile de la noi sa fie mai mari ca peste ocean. Daca considerati interesant acest subiect (preturi Rom. vs preturi USA) spuneti-mi si va transmit parerea .
Marius,pe mine ma intereseaza acest subiect,daca poti sa ma(ne) luminezi un pic.... :D
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 14 Noi 2004, 20:27

Sint Dady, poate ca este bine sa ma bag sa lamurim citeva treburi, cel putin din punctul meu de ved. In primul rind eu folosesc niste snspuri productie proprie, pe care le folosesc f. multi pescari vobleristi din tara si de afara, dar care nu intra pe discutii saituriste. In acest moment am vreo doua comenzi de la colegii de net si le voi pune si citeva micro snapuri. Nu stiam ca rapala sau mustad fac chestii d-astea. Eu le fac de mult si le folosesc cu mare succes la microvoblere, iar spre surprinderea mea si a altora am scos stiuci, salai etc si la peste 4kg, cu astfel de nimicuri al dracului de eficace.Daca am struna metalica foarte subtire le fac montajul cu astfel de snap. Asa am avut in Suedia, unde nu puteam sa dau nici la lipan fara struna metalica, DAM, adica china ca altceva nu am avut la mine, dar a mers.De asemenea folosesc un mic croset care e legat cu guma de rusesiana la git si cu care scot snapul foarte usor. Eu schimb extraordinar de des vob. chiar daca am avut numai o pocneala este deja suficient. Eu testez mai mult.Dady.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 14 Noi 2004, 23:42

Eu folosesc snapuri la jiguri (pana in 5-6g) si la voblere mici! Probabil, la anul si la musca!

Acu, daca vedeti pe undeva snapuri d-astea, dati si voi de stire!

Scrie răspuns