Voblere pe fir sau pe carabiniera?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 21 Oct 2004, 13:13

Mihai, am gresit eu!

Dar exista snapuri Rapala. Aveau la Arrow. Cele Cabelas, poate il conving pe fratiorul tau sa m-ajute cu vreo 2-3 pungi. Sper sa ne vedem azi, la ora 18,00.

Dar sunt convins ca vor sosi atunci cand eu deja imi pun unditele la iernat! :D
Bune si la anul!

Daca dau cu jig sau lingurita de 1-4 g + fir de 0,12 mono sau 0,10 textil, o agrafa cu vartej, fie ea si nr 14 pare monstruoasa f. de jigul minuscul.
La rotativa, mai treaca-mearga!

Snapurile sunt OK. Din ce spuneau altii, au fost gandite pt musca. Dar la firelel de care spun eu, merg si la spin!
Daca nu gasesc zilele astea prin Buc, iau din Cluj! :D

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 21 Oct 2004, 13:31

Eu stiam ca alea de la Arrow sunt Mustad. Or fi Rapala. L-am crezut pe vanzator.
MariusC, ne lamuresti?
Daca nu gasesti in B. te indrum in Cj la magazinele care au.
Fratelo s-ar putea sa mai aiba "pe stoc" vreun plic de la Cabelas.
Ce rau imi pare ca nu-s deseara in B. :cry:

Adelin
Moderator
Moderator

CARABINA

Mesaj de Adelin » 09 Noi 2004, 18:45

Evident ca cel mai bine este sa dam fara carabina(exclus la stiuca), dar cand trebuie sa schimbi des voblerul pt ca nu gasesti formula corecta, carabina e singura solutie.Sigur ca trebuie sa gasim modelul care sa incomodeze cat mai putin evolutia nalucii. Pt. voblerele micro cea mai buna carabina e "nodul". 8)

edwin
junior
junior

AMBELE!!!!!

Mesaj de edwin » 09 Noi 2004, 19:08

Daca simti ca te iau dracii cand schimbi foarte des voblerele, varianta cea mai buna sa nu pierzi timp este urmatoarea: leaga voblerul cu nodul Rapala acasa pe un forfat de 25-30 cm, si pe firul principal leaga o carabina mica. Asa vei putea schimba rapid pe balta fara sa mai pierzi timp cu noduri.....
Si inca ceva... daca dai intr-o zona unde este indicat sa faci jocul mai mult pe verticala( Ochiuri de bradis, agataturi intre crengi,) folosind un model scufundator pune o pluta culisanta (prin care trece firul) de portanta mai mare decat greutatea voblerului, si tinand cont deadancimea la care vrei sa evolueze , pune un opritor pe fir. Joaca pe verticala super bine si in spatiu de evolutie foarte restrans, fiind incitant mai ales pentru stiuca ascunsa in bradis!!!! :) Edwin

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 10 Noi 2004, 10:57

Rapala fabrica o gama larga de snapuri, agrafe, strune, etc. "reglate" sa functioneze cu voblerele lor. Dar n-am auzit sa se gaseasca in Romania. MariusC, pe cind la voi in magazine (eventual si mulineta lor de spinning, care este o bijuterie)?

Informatii aici
You can run, you can hide! But... you'll die tired!

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 10 Noi 2004, 17:07

Mihai, Wave,
Am avut mai multe marimi, in prezent mai avem in depozit nr.7, 10 si 12 pe care le puteti vedea la noi pe site (inclusiv foto), tastand "agrafa" in motorasul intern de cautare- "cautare produse". S-ar putea ca in magazine sa mai existe si marimile care nu mai sunt in depozit in Buc.
Vorbeam cu Costica despre ele si i-am spus ca in dril sunt bune, nu se desfac nici de-a dracului, dar exista posibilitatea sa se desfaca la lansare sau recuperare (fara peste) si trebuie controlate vizual din cand in cand.

Wave, esti a doua persoana care ma intreaba de mulineta Rapala. Daca ma mai intreaba cineva, inseamna ca e o cerere semnificativa si vom importa. :lol:
Glumesc desigur. Adevarul e ca e greu sa lucrezi cu atat de multi furnizori. Vom mai vedea.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 10 Noi 2004, 20:06

@MariusC -Despre ce site e vorba sunt curios ce modele aveti?

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 10 Noi 2004, 20:13

Michael va recomanda Regulamentul forumului

caius
junior
junior

Mesaj de caius » 11 Noi 2004, 08:29

Marius C,

ma intereseaza si pe mine mulineta rapala, daca o aduci poti sa o trimiti direct la Dan la magazin , chiar si bete rapala poti sa comanzi.
caius delamarian

pescarel
senior
senior

Mesaj de pescarel » 11 Noi 2004, 09:21

Parca am vazut eu o mulineta rapala la hook.

Scrie răspuns