discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Wavedancer
- veteran

-
Pt. Marius C:
Daca cealalta persoana care te-a intrebat de mulineta Rapala, era un "vizitator" de pe forumul vostru, nu-ti face griji, tot eu eram!
In alta ordine de idei, mulineta merita tot respectul, am "pipait" una adusa "la sacosa" si pot sa spun ca mi-a placut. Nu vorbesc de pret, care este super-competitiv.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
-
MariusC
- senior

Pai sa vedem...
Am o cerere de la Wave pe forumul nostru, mai am una de la Caius si inca una de la Wavedancer de pe forumul asta, in total trei. Gata! Aducem.
Acum serios, Wave, cand spui "pret, care este super-competitiv", e pe bune, sau pretul era mare? Cea adusa era din State? Daca da, nu m-as mira sa fie cu un pret bun. Pe-acolo, prin tara de adoptie a lui Jean, dupa ce ca oamenii au o gramada de bani, mai au si cele mai mici preturi din lume.

-
Wavedancer
- veteran

-
Pretul de vinzare la distribuitorii americani este de 50 de dolari. Aia pe care am vazut-o eu era cumparata din Olanda cu 35 de Euro, deci tot p-acolo. Nu ca mi-a placut mie, dar uite ce zic americanii pe
www.tackletour.com (si stii cit de pretentiosi sint, avind in vedere ca au de unde alege):
Rapala Spinning Reel (RAP SX6i) Ratings (?/10)
Construction/Quality: It's amazing how they can make budget reels this good today. Aside from the minor issue with the handle, this spinning reel feels good and uses decent components and is well put together - 8
Performance: The performance is exceptional for a reel of this price. The spool allows good casting, the retrieve is smooth, and the drag does well in fighting xxx - 8
Price: A great value for a reel of this quality, performance, and sports nice features for a reel under $50 - 9.5
Features: An affordable reel that sports features of the high-end products such as the anti-reverse system and Titanium Nitride plated components - 8
Design: Ergonomically, the reel is comfortable when fishing with thanks to the balanced rotation and the oversized handle knob. Wish it came with an identical spare spool - 7.5
Application: The SX6i 20 size is great for bass, panfish, trout, and much more. Freshwater use only - 8
Total Score: 8.16
-
bogdank
- veteran

-
Mulineta Rapala arata dragut, dar cu snap-urile de aceeasi firma am avut surprize.
Povestea:
Bat DAM Hypron XS 40-80, multifilar de 18, taildancer de 7, somn de 5-6 => s-a desfacut snap-ul. Nu am fortat prea tare si frina era reglata sa cedeze mai usor, batul fiind XStrong.
-
Wavedancer
- veteran

-
Intrebare: dar snap-ul ce marime era?
-
bogdank
- veteran

-
Nu mai stiu exact, sigur nu cel mai mic din serie. 10 sau 12. De suparare am aruncat cutia pe undeva, o sa o caut sa mai uit. Nu cred ca am gresit eu. Lucrez destul de fin cu pestii, nu imi place sa fortez. Problema mi s-a parut alta. Snap-ul s-a intins, si la o rasucire a pestelui s-a dezgatat un brat - cel superior, care nu elibereaza direct voblerul. Am pierdut pestele, dar nu datorita snap-ului, ci a unui prieten care m-a ajutat si a incercat sa il scoata cu mina, si a bagat degetele in vobler. Doar dupa ce i-am operat degetul, am observat ca snap-ul e desfacut si strimbat.
Ultima oară modificat 11 Noi 2004, 15:46 de către
bogdank, modificat 1 dată în total.
-
bogdank
- veteran

-
D'acia le luai!
-
Wavedancer
- veteran

-
Se intimpla si chestii d-astea.
Cu degetele prietenului ce ai facut?

-
costica_fishing
- veteran

-
unde gasisi tu snapuri Rapala?
ca am cautat si io!