Voblere ieftine
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- senior
Da numai la piata de rusi (mie mi-au spus ca sunt aduse din polonia), daca sunt originale ? nu stiu . Oricum la pretul din ala imi cumpar doua salmo care sunt sigur ca sunt originale.Vectrex94 scrie:SirJones, unde ai vazut in TG Mures voblere Yo Zuri? In piata? Ca eu in tot orasul asta numa la rusi am vazut....si ma indoiesc ca sunt originale...de fapt nici nu cred ca sunt originale. Un prieten a cumparat un vobler 'Yo- Zuri' in fata mea, si cand l-am intrebat pe vanzator ca de unde aduc aceste voblere s-o uitat la mine ca la felul doi. Abia cand l-am intrebat a doua oara a zis cu juma de gura ca-s din Ucraina. Yo-Zuri de Ucraina??? Hai sa fim seriosi...si le vand cu 300mii. Nici ambalajul nu se comapra cu un YZ original.
sa dau o caruta de bani pe un vobler nu mi se pare i idee prea buna. Scule scumpe imi place sa le admir dar imi strica tot cheful cand la partida de pescuit pierd scule de 500.000.
sincer eu astept pe tipi aia de la reprezentanta balzer sa aduca mai multe piese valoroase, desi sunt putin mai scumpe ca si salmo totusi patternurile sunt mai adevarate.
the angler is catching xxx, not by the lure