twistere

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 26 Feb 2008, 16:47

ca mi'adusasi aminte, am luat de la mihai demult vreo 100 de super shaduri de 11 cm. crede'ma ca n'am prins nici un fel de peste la olt cu ele :lol: si'am inceput sa le impart pe la prieteni, ia ba si tu, ia si tu CA'S BUNE. e, asta primavara prin mai i'am dat carje la dunare cu super shadurile ramase din 2005 :D

iar la barlows alea am prins o saptamana la rand moace la ipotesti. jur ca numai alea tragea :roll:

fiecare model de twister are istoria lui la mine, mai putin mt'urile de 10 cm :lol:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 27 Feb 2008, 08:57

hehe, asa e, fiecare shad cu istoria lui :D :D :D :D

da io am prins totusi binisor si cu mt de 10 .... si mihai a prins si mai bine, da el mai are de-alea vechi cu coada nitel mai mica :D :D :D alea shaduri .....

astept cu interes momentul in care o sa prind cu supershaduri :D
chiar o sa insist .... si pana una alta, ma doare la basca cel putin 2 ani ca nu se mai fabrica mt de 8 :D am mega stoc ..... doar albe sidef cam putine, numa vreo 20 de bucati .... in rest, nenumarate :D :D :D

hai sa mai tina caldura asta, sa-l dezmorteasca pe dintos, ca mie tare dor de ceva jiguiala ... intre timp am bagat stiuk in delta .... spectaculos nimic de zis, da tot mie dor de un jig :D :D :D

tu ce stii, s-a dezmortit ceva prin "zonele de interes"?

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 27 Feb 2008, 11:09

toni f scrie: da io am prins totusi binisor si cu mt de 10 .... si mihai a prins si mai bine, da el mai are de-alea vechi cu coada nitel mai mica :D :D :D alea shaduri .....
la verdele cu glitter am prins ceva peste, dar le incalzeam coada si o lateam :roll: sa le fac cam cum sunt mt'urile de 10 acum :lol: :lol: deh...

inca e multa ghiata, niveluri mici si apa foarte foarte rece.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 27 Feb 2008, 11:51

cat de hotarat sunt!
cat de decis! il rup pe salau duminica, macar unul si tot prind.
s-a mai racit prin bucuresti, numai +19'C :lol:
voi da cu verde gliter, chartroz, red head... si black petrol. la ceva tre sa cada in pacat!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 27 Feb 2008, 11:51

" la verdele cu glitter am prins ceva peste, dar le incalzeam coada si o lateam sa le fac cam cum sunt mt'urile de 10 acum deh... "

ahhahahahahah ..... pai si atunci ce te nemultumeste la astea noi ?
am luat la mai multe culori, verde gliter dimineata devreme si seara , dar in timpul zilei si la alb sidef, si la alb cu rosu, verde cu galben, chiar si la ala maro cu portocaliu :D :D :D

ia intreaba-l pe dom' radulescu ce productie la avat a avut la mt de 10 alb cu spate rosu , si cum s-a apucat de pictat dealea albe cand s-au termenat cele trei originale din trusa !!!!

in curent slab pe langa pile pe acolo am prins f bine la bass assasin, chart silver gliter, chart gold flakes si ala alb sidef cu coada verde .... nimic la limetreuse ... care in schimb e criminal in balta , cand se schimba lumina ...

deci zici ca nu s-a dezmortit ... too bad ... ma gandeam la o iesire acu in weekend ....
poate totusi ... pe unde curge :D :D :D

Scrie răspuns