twistere
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Eu am inceput sa fierb voblere de ceva vreme de cand cumparam din Obor chinezarii de la Delureanu . Erau atat de tepene si eu aveam atat de multe inutile incat intr-o zi naspa de pescuit am bagat un vobler intr-un ibric cu apa clocotita . Ideea e sa-l lasi cam un minut dupa care tragi incet de coada si cap pana se lungeste si il pui asa intins sub jet de apa rece .Repeti operatia cam de 5 ori dupa care voblerul de 5 cm e de 6,5 cm si mult mai miscator si mai apetisant .
Multa bafta la fiert !!!
Multa bafta la fiert !!!
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
-
- veteran
bine ca ai venit cu precizarea,deja pregatisem voblerele 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
- mihaimircea
- veteran
trage la tuister...ceva e nedescris...la limita nebuniei. Nu trage un peste! Imi venea sa ma las.
concret: am plimbat azi vreo 7 balti..in cautarea celei mai lichide....am gasit-o era jumate gheata si juma' lichid.
A inceput vantul! adancime, 2m jig 3g fir pp 5lb, grub si double tail...prima trasatura, un salau agatat de coada si scapat am ramas cu 2 solzi, si un fitofag de 4kg tot coada http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=5419... Cam asta e activitatea pestilor, sau unde am fost eu...nu am facut rahatul bici.
am reusit totusi sa impotmolesc masina...sa car pietre sa bag sub roti... da telefoane... nimeni cu tractor, ma rezolva unul cu 1milion, i-am dat un "no thanks", si a venit un crestin, un om deosebit...cand l-am vazut am simtit fiori calduti, cu un nissan navara...m-a extras cu mare talent din pamantul mama...si am plecat catre cashi.
ma duc la somn... bye!
concret: am plimbat azi vreo 7 balti..in cautarea celei mai lichide....am gasit-o era jumate gheata si juma' lichid.
A inceput vantul! adancime, 2m jig 3g fir pp 5lb, grub si double tail...prima trasatura, un salau agatat de coada si scapat am ramas cu 2 solzi, si un fitofag de 4kg tot coada http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=5419... Cam asta e activitatea pestilor, sau unde am fost eu...nu am facut rahatul bici.
am reusit totusi sa impotmolesc masina...sa car pietre sa bag sub roti... da telefoane... nimeni cu tractor, ma rezolva unul cu 1milion, i-am dat un "no thanks", si a venit un crestin, un om deosebit...cand l-am vazut am simtit fiori calduti, cu un nissan navara...m-a extras cu mare talent din pamantul mama...si am plecat catre cashi.
ma duc la somn... bye!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...