discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Calone
- veteran

top 5 :
long cast 7 cm
culoare : s , gold , sd , ft , ss
1-2-3-4-5
suxes

-
marius_m_fish
- junior

si afirmatzia ta cum ca avatzii de pe olt sunt mai "pripitzi" pe cand astia de pe mures sunt "al draq" cum tzi se pare
Si tu te bagi la afiramtzii pe care nu esti in stare sa le sustzii cu argumente
(Pescuiesc cot la cot cu pikeman si de aia ma bag in discutzie)
-
puland
- utilizator constant

eu am inceput topicul. puland
lumea care raspunde e un pic hyper cu exceptii, normal
am fost azi la dunare,am prins un avat cu rotativa dam mare si shad pe fir mai sus, schema care o stiu de la un dentist

avatu l-am dat la pisica ca sa ma creada ca am fost la pescuit
apa crestea avatu sarea 30 grade, era asa o combinatie de limpede cu tulbure, obletii nu se vedeau, soare la greu
am cautat ochelarii rapala pe care i-am uitat duminica trecuta pe mal
nu i-am gasit
adelin rules
-
empthy_cluster
- veteran

marius_m_xxx scrie:
si afirmatzia ta cum ca avatzii de pe olt sunt mai "pripitzi" pe cand astia de pe mures sunt "al draq" cum tzi se pare
Si tu te bagi la afiramtzii pe care nu esti in stare sa le sustzii cu argumente
(Pescuiesc cot la cot cu pikeman si de aia ma bag in discutzie)
salut, avatzi pripitzi a fost o gluma, mi se pare aberant sa sustzii ca iei avat in orice conditzii cand il vezi ca sare, intzelegg se stie omu nu contest darrr ca il iei oricand mi se pare aberant sincer

sauu.....?????
be smart be silent be deadly.....
-
onesti
- veteran

Esti nostim tare, puland!
Ceri scheme la dentisti, te justifici la pisica, avatu' sare la 30 de grade, apa e o combinatzie de limpede cu tulbure, cautzi ochelarii lasatzi pe balta cu o saptamana in urma si, culmea, nu mai sunt acolo....
Si incheierea e in fortza cu un mesaj apoteotic in doar doua cuvinte!

-
pilula
- utilizator constant

Mai Pike........eu atunci cand "am aberat"...am stiut ceea ce spun.....nu era ceva legat neaparat la adresa ta.........dar nu mi-a placut ca ai prea multa incredere in tine.......si cu aceasta "incredere" nu rezolvi ninic....tu ai spus ceva legat de 100 de avatzi.......frate.....astia ii am pe sezon......indiferent de marime....numa acu 2 ani am avut pe oltul "raul minune"din zona valcii peste 25 sariti de 3 kile(cel mai frumos era aproape la 6,iar cei pina in 2 kile nu le mai stiu nr).........dar eu stiu de ce atunci l-am prins asa bine la papa.....acuma poate am gresit si eu cand ti-am zis ce ti-am zis........vroiam sa ma exprim altfel......nu mai fii atat de sigur pe tine.tot asa eram si eu...ma umflam in pene...pina am vazut ca,desi e un peste detestat de marii pescari,totusi avatul ramane o provocare ptr cel mai experimentat pescar de spinn....
Pilly
-
empthy_cluster
- veteran

da mah @pilli si io cand credeam ca prin salai la orice coltz eram bazat `copil`, dar se pare ca nu-i chiar asa, locurile se schimba, anul ii altul etc mai picam sa invatzam cum sa ne ridicam, o sa vina si la Pike situatziile astea, un an manaca bine la ceva anu alalalt surpriza, asta-i farmecu....., se lasa dus de val, si face niste afirmatzii chiar pripite sa mor, fara suparare Pike, te intzelegg perfect ca si io ma simtze-am mai ca si tine

darr, sezonul deabia acum incepe fire intinse sa avetzi

be smart be silent be deadly.....
-
marius_m_fish
- junior

Nimeni nu ia avat in orice conditzii ... poate doar adelin ... da el nu se pune in discutzie ca are momeala momelilor asa ca e irelevant.
Nu are rost sa ne intzepam ... bine zicetzi ca acum incepe sezonu la avat ... de fapt ... se termina vreodata???
On topic ... acum 2 ani - Cozma de 7cm culori argintii SN S O .... anu trecut cel mai mijto vobler o fo de la Salmo parca un Pearch ... anu asta inca nu am luat la vobler avat ... dar inca nu e pierdut timpul
Fire intinse
PS : @pilula si empthy ce n-as da sa putem sa schimbam locurile de pescuit ... poate asa discutziile noastrea ar avea mai mult sens. Numai bine

-
SF
- veteran

[quote="Calone"]top 5 :
long cast 7 cm
culoare : s , gold , sd , ft , ss
1-2-3-4-5
suxes :lol:[/quote]
Calone , nu cred ca ai 5 long cast din astea , pur si simplu nu cadreaza hahaha!!!
Fir Intins!!!
-
pikeman
- veteran

-

io am zis ca iau cand sare, SIGUR...sau aproape sigur ( au fost 2 exceptii ) cei de langa mal sunt mai greu de dibuit , par a fi mai nesimtiti dar am gasit ceva cu care le mai fac veacu

desi sincer rar bat MULTI langa mal, asa cate unu doi ici colo la juma de ora ii zilnic , nu inteleg de unde a inceput treaba ca io sunt sigur pe mine si dastea pilly, daca te uiti la primu meu topic am zis ca sunt doo voblere care stiu ca bat lingurile si tuisterele vara, in rest la apa rece cel mai bine iei la vobler (si aici sunt mai multe modele) desi stiu pe cineva care mar contrazice cu avatzi faini ( > 3 kg ) luati iarna la lingura in ce conditii si cum a folosit lingura nu mai dau detalii ca sunt altii care prind mai bine si stiu mai multe se pare ... ca sa revin , nu am scris nicaeri ca sunt f sigur pe mine, dar fiind un peste care lam prins mult si des la popper,lingura, tuister, vobler, rotativa numi poti zice ca nu stiu nimik de el ( inca ma distrez cand aud ca e mai greu de prins ca stiuca) ... asa ce dreq sa mai zic de stuk care nam prinso chiar la tot ( de exemplu nu reusesc sa o iau la slider float nici deal dreq ) ... afirmatii aberante nu fac empthy, sa sti ca ptr tine pot fi aberante atata timp cat pescuiesti in alte conditii , eu vorbesc de locurile care le cunosc si le bat des, aceleasi locuri pe care ca si tine am prins sau nu , e problema lu pilly daca lui i se pare ca sunt sigur pe mine cand vara doo voblere fac lejea in fatza tuisterelor si lingurilor , eu am zis la ce am prins si in ce conditii ... dar nu lam facut "prost" asta sa fie clar
PS hai ca dupa ce mati convins sa nu mai bag poze , creca mati convins si sa nu mai postez