top 5 voblere avat

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Sep 2007, 12:03

Nu, la streamer se intampla sa nu dea, dar la naluca "minume" ....da si pe mal.Odata am sprijinit lanseta de o tufa si naluca atarna balanganindu-se usor de la vant.....deodata aud un pleoscait puternic langa mal si un fosnet puternic in tufa..... :shock: :shock: :shock: cand ma uit un avat de vre-o 6-7 kile atarna in lanseta cu naluca-n gat.Ce sa mai vorbim, e belea! :wink:

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 28 Sep 2007, 12:27

Adelin scrie:Nu, la streamer se intampla sa nu dea, dar la naluca "minume" ....da si pe mal.Odata am sprijinit lanseta de o tufa si naluca atarna balanganindu-se usor de la vant.....deodata aud un pleoscait puternic langa mal si un fosnet puternic in tufa..... :shock: :shock: :shock: cand ma uit un avat de vre-o 6-7 kile atarna in lanseta cu naluca-n gat.Ce sa mai vorbim, e belea! :wink:
asta e nimic! saptamana trecuta dadusem batul pe spate sa arunc, mi'a scapat dejtiu de pe fir si naluca minune s'a dus in spate vreo cativa metri. recuperez nervos cand STUPOARE :shock: :shock: un avat observase miscarea, se furisase pe mal tiptil tiptil si imi luase naluca :!: :shock: a facut doua volte printre tufe, a spart un capac de cielo dupa care s'a lasat adus, infrant si rusinat.

acu' mi'e frica sa si scot naluca din trusa acasa...

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 28 Sep 2007, 12:34

rapala SSR

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 28 Sep 2007, 13:38

todi scrie:
Adelin scrie:Nu, la streamer se intampla sa nu dea, dar la naluca "minume" ....da si pe mal.Odata am sprijinit lanseta de o tufa si naluca atarna balanganindu-se usor de la vant.....deodata aud un pleoscait puternic langa mal si un fosnet puternic in tufa..... :shock: :shock: :shock: cand ma uit un avat de vre-o 6-7 kile atarna in lanseta cu naluca-n gat.Ce sa mai vorbim, e belea! :wink:
asta e nimic! saptamana trecuta dadusem batul pe spate sa arunc, mi'a scapat dejtiu de pe fir si naluca minune s'a dus in spate vreo cativa metri. recuperez nervos cand STUPOARE :shock: :shock: un avat observase miscarea, se furisase pe mal tiptil tiptil si imi luase naluca :!: :shock: a facut doua volte printre tufe, a spart un capac de cielo dupa care s'a lasat adus, infrant si rusinat.

voi in principiu aveti dreptate, dar probabil, din modestie, v-ati ferit sa spuneti lucrurilor pe nume.
Nici nu conteaza cu ce naluca dai, de fapt nici nu conteaza daca pescuiesti sau nu, daca esti pescar bun la avat trebui doar sa te arati pe malul apei, restul e... istorie.

P.S. Exact asa am patit si eu :oops:

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 28 Sep 2007, 13:55

da tavi.. si eu am observat ca prezenta mea pe malul apei se lasa cu sarituri de bucurie din partea avatilor :lol: :lol:

lasand gluma la o parte, cel mai bine am prins la shad.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 28 Sep 2007, 14:40

todi scrie:da tavi.. si eu am observat ca prezenta mea pe malul apei se lasa cu sarituri de bucurie din partea avatilor :lol: :lol:

lasand gluma la o parte, cel mai bine am prins la shad.
pai tu numai la shad-uri pescuiesti :D :D , la ce vroiai sa prinzi mai bine? :D :D

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 28 Sep 2007, 15:26

pilula scrie:Ok Pike...vad ca ti-am ranit orgoliul de pescar.... 8) 8) nu te mai deranja cu atatea sfaturi ptr ca mie unuia nu imi folosesc.
p.s. sper ca nu te-am jignit cu ceva....era doar o opinie de-a mea...cel putin asa cred.....sau o certitudine? :roll: :roll:

doar cu asta:

dar pot sa iti spun SIGUR ca nu stii nimik despre avat adik dupa peste 100 si ceva de avatz sami zici ca nu stiu chiar nimik despre ei :cry: e ca si cand miai zice ca ii prind la nimereala , sper ca inteleji :wink:

in rest no offence ... daca e opinie dea ta pastreazo pentru tine nu iti mai impartasi opiniile despre altii pe forum ca nu face bine , mai ales ca nai pescuit langa mine sa sti tu daca e o certitudine ori ba ce aberezi despre mine :roll:

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 28 Sep 2007, 16:18

pikeman scrie:aratami tu zona in care ataca si nu iei avat si vin io si tzi scot de acolo :twisted:
te-as lua cu mine pe Dunare la giurgiu sa vezi cum iti da cu apa in ochi si cum am dat cu toata trusa....mai aveam un pic si bagam 2 naluci odata, poate poate

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 28 Sep 2007, 18:00

todi scrie:

:lol: Subtire...Pai eu am prins doi infractori avati incercand sa-mi sparga portbagajul sa ajunga la naluci...Si era ceva drum pana la Mures... :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 28 Sep 2007, 19:15

pikeman scrie:aratami tu zona in care ataca si nu iei avat si vin io si tzi scot de acolo :twisted:
ah @pike te precipitzi aici cu niste afirmatzii pripite dupa parerea mea, un pik imature :D :D , poate avatzii de pe olt is mai pripitzi, dar astia de pe Mures si Cris is mai al dreaq :) sa stii...

apropos daca rapeste la picioarele tale frenetic si apa-i mai limpede si nutzi permite locul sa il `abordezsi` din alte unghiuri il iei??????????? :lol: :lol: :lol: daca da esti adevarat parol :P
io in situatziile astea nici nu incerc ca numa imi pierd timpu...

respekt si salutare si fire intinse si nu va mai intzepatzi ca mere greu situ :lol: :lol: :lol:
be smart be silent be deadly.....

Scrie răspuns