top 5 voblere avat
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Nu, la streamer se intampla sa nu dea, dar la naluca "minume" ....da si pe mal.Odata am sprijinit lanseta de o tufa si naluca atarna balanganindu-se usor de la vant.....deodata aud un pleoscait puternic langa mal si un fosnet puternic in tufa.....
cand ma uit un avat de vre-o 6-7 kile atarna in lanseta cu naluca-n gat.Ce sa mai vorbim, e belea! 
asta e nimic! saptamana trecuta dadusem batul pe spate sa arunc, mi'a scapat dejtiu de pe fir si naluca minune s'a dus in spate vreo cativa metri. recuperez nervos cand STUPOAREAdelin scrie:Nu, la streamer se intampla sa nu dea, dar la naluca "minume" ....da si pe mal.Odata am sprijinit lanseta de o tufa si naluca atarna balanganindu-se usor de la vant.....deodata aud un pleoscait puternic langa mal si un fosnet puternic in tufa.....![]()
![]()
cand ma uit un avat de vre-o 6-7 kile atarna in lanseta cu naluca-n gat.Ce sa mai vorbim, e belea!
acu' mi'e frica sa si scot naluca din trusa acasa...
-
christianpindichi
- veteran

voi in principiu aveti dreptate, dar probabil, din modestie, v-ati ferit sa spuneti lucrurilor pe nume.todi scrie:asta e nimic! saptamana trecuta dadusem batul pe spate sa arunc, mi'a scapat dejtiu de pe fir si naluca minune s'a dus in spate vreo cativa metri. recuperez nervos cand STUPOAREAdelin scrie:Nu, la streamer se intampla sa nu dea, dar la naluca "minume" ....da si pe mal.Odata am sprijinit lanseta de o tufa si naluca atarna balanganindu-se usor de la vant.....deodata aud un pleoscait puternic langa mal si un fosnet puternic in tufa.....![]()
![]()
![]()
un avat observase miscarea, se furisase pe mal tiptil tiptil si imi luase naluca
![]()
a facut doua volte printre tufe, a spart un capac de cielo dupa care s'a lasat adus, infrant si rusinat.
Nici nu conteaza cu ce naluca dai, de fapt nici nu conteaza daca pescuiesti sau nu, daca esti pescar bun la avat trebui doar sa te arati pe malul apei, restul e... istorie.
P.S. Exact asa am patit si eu
-
andrei-ovidiu
- veteran

pilula scrie:Ok Pike...vad ca ti-am ranit orgoliul de pescar....![]()
nu te mai deranja cu atatea sfaturi ptr ca mie unuia nu imi folosesc.
p.s. sper ca nu te-am jignit cu ceva....era doar o opinie de-a mea...cel putin asa cred.....sau o certitudine?![]()
doar cu asta:
dar pot sa iti spun SIGUR ca nu stii nimik despre avat adik dupa peste 100 si ceva de avatz sami zici ca nu stiu chiar nimik despre ei
in rest no offence ... daca e opinie dea ta pastreazo pentru tine nu iti mai impartasi opiniile despre altii pe forum ca nu face bine , mai ales ca nai pescuit langa mine sa sti tu daca e o certitudine ori ba ce aberezi despre mine
Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
- Bogdan_Alex
- veteran

todi scrie:asta e nimic! saptamana trecuta dadusem batul pe spate sa arunc, mi'a scapat dejtiu de pe fir si naluca minune s'a dus in spate vreo cativa metri. recuperez nervos cand STUPOAREAdelin scrie:Nu, la streamer se intampla sa nu dea, dar la naluca "minume" ....da si pe mal.Odata am sprijinit lanseta de o tufa si naluca atarna balanganindu-se usor de la vant.....deodata aud un pleoscait puternic langa mal si un fosnet puternic in tufa.....![]()
![]()
![]()
un avat observase miscarea, se furisase pe mal tiptil tiptil si imi luase naluca
![]()
a facut doua volte printre tufe, a spart un capac de cielo dupa care s'a lasat adus, infrant si rusinat.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
empthy_cluster
- veteran

ah @pike te precipitzi aici cu niste afirmatzii pripite dupa parerea mea, un pik imaturepikeman scrie:aratami tu zona in care ataca si nu iei avat si vin io si tzi scot de acolo
apropos daca rapeste la picioarele tale frenetic si apa-i mai limpede si nutzi permite locul sa il `abordezsi` din alte unghiuri il iei???????????
io in situatziile astea nici nu incerc ca numa imi pierd timpu...
respekt si salutare si fire intinse si nu va mai intzepatzi ca mere greu situ
be smart be silent be deadly.....