Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
asta e nimic! saptamana trecuta dadusem batul pe spate sa arunc, mi'a scapat dejtiu de pe fir si naluca minune s'a dus in spate vreo cativa metri. recuperez nervos cand STUPOAREAdelin scrie:Nu, la streamer se intampla sa nu dea, dar la naluca "minume" ....da si pe mal.Odata am sprijinit lanseta de o tufa si naluca atarna balanganindu-se usor de la vant.....deodata aud un pleoscait puternic langa mal si un fosnet puternic in tufa.....![]()
![]()
cand ma uit un avat de vre-o 6-7 kile atarna in lanseta cu naluca-n gat.Ce sa mai vorbim, e belea!
voi in principiu aveti dreptate, dar probabil, din modestie, v-ati ferit sa spuneti lucrurilor pe nume.todi scrie:asta e nimic! saptamana trecuta dadusem batul pe spate sa arunc, mi'a scapat dejtiu de pe fir si naluca minune s'a dus in spate vreo cativa metri. recuperez nervos cand STUPOAREAdelin scrie:Nu, la streamer se intampla sa nu dea, dar la naluca "minume" ....da si pe mal.Odata am sprijinit lanseta de o tufa si naluca atarna balanganindu-se usor de la vant.....deodata aud un pleoscait puternic langa mal si un fosnet puternic in tufa.....![]()
![]()
cand ma uit un avat de vre-o 6-7 kile atarna in lanseta cu naluca-n gat.Ce sa mai vorbim, e belea!
![]()
un avat observase miscarea, se furisase pe mal tiptil tiptil si imi luase naluca
![]()
a facut doua volte printre tufe, a spart un capac de cielo dupa care s'a lasat adus, infrant si rusinat.
acu' mi'e frica sa si scot naluca din trusa acasa...
pilula scrie:Ok Pike...vad ca ti-am ranit orgoliul de pescar....![]()
nu te mai deranja cu atatea sfaturi ptr ca mie unuia nu imi folosesc.
p.s. sper ca nu te-am jignit cu ceva....era doar o opinie de-a mea...cel putin asa cred.....sau o certitudine?![]()
todi scrie:asta e nimic! saptamana trecuta dadusem batul pe spate sa arunc, mi'a scapat dejtiu de pe fir si naluca minune s'a dus in spate vreo cativa metri. recuperez nervos cand STUPOAREAdelin scrie:Nu, la streamer se intampla sa nu dea, dar la naluca "minume" ....da si pe mal.Odata am sprijinit lanseta de o tufa si naluca atarna balanganindu-se usor de la vant.....deodata aud un pleoscait puternic langa mal si un fosnet puternic in tufa.....![]()
![]()
![]()
un avat observase miscarea, se furisase pe mal tiptil tiptil si imi luase naluca
![]()
a facut doua volte printre tufe, a spart un capac de cielo dupa care s'a lasat adus, infrant si rusinat.
acu' mi'e frica sa si scot naluca din trusa acasa...
ah @pike te precipitzi aici cu niste afirmatzii pripite dupa parerea mea, un pik imaturepikeman scrie:aratami tu zona in care ataca si nu iei avat si vin io si tzi scot de acolo