top 5 voblere avat

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Sep 2007, 22:55

Oricand si oriunde rade TOT!!!Randament 100%, nici nu tre' sa fi mare mester! Am fost cu o gramada de novici care cum o puneau pe batz se trezeau cu avatzii in straitza....trebuie doar sa te tzi de batz si sa molinezi, atat! :lol: :lol: :lol:

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 27 Sep 2007, 22:58

:? :? :? MA FACI CAM CURIOS ....e ca si cum ai contrazice legile fizicii Adeline.....sper ca iti dai seama de gravitatea situatiei :lol: :lol: :lol:
Pilly

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 28 Sep 2007, 06:28

Adelin scrie:Oricand si oriunde rade TOT!!!Randament 100%, nici nu tre' sa fi mare mester! Am fost cu o gramada de novici care cum o puneau pe batz se trezeau cu avatzii in straitza....trebuie doar sa te tzi de batz si sa molinezi, atat! :lol: :lol: :lol:
hai mah ca mai baga si-n ele :D :D ...cine stie despre ce dracovenie vorbeste nenea Adelin :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 28 Sep 2007, 08:22

Dati-i pace ca au mai fost destui care au avut revelatii din astea, care au trait ILUMINAREA, avand impresia ca au descoperit naluca absoluta !
Ca mai apoi, dupa 2-3 partide fara rezultat, sa o uite undeva pe fundul gentii sau chiar in trusa cu naluci nevandabile, ce ramane mai tot timpul acasa.
Timpul imi va da dreptate.

:lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 28 Sep 2007, 09:12

sarutmana,
nu va suparatzi da po sa zik io care-i naluca aia secreta, gralul avatzilor, sefa sefelor, matroana matroanelor, etc. ma rog intzelegetzi voi...

shad taiat in doua, si dat dupa cu capu de shad, la 1/3 lestat cat sa fie suspending, recuperari cin `stil` jerk :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
be smart be silent be deadly.....

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 28 Sep 2007, 09:12

pilula scrie:Te cam asigur eu pike ca nu stii nimik care sa faca legea in clanul avatilor.....nu sint eu marele pescar de avat........sau de altceva........dar pot sa iti spun SIGUR ca nu stii nimik despre avat.....si nici un MAESTRU de pe acest site nu se poate lauda ca stie(macar 30%).............eram foarte increzator in fortele proprii...pina am vazut ca pina a prinde avatul, trebuie sa ii acorzi respectul cuvenit si sa nu il subestimezi(E CEL MAI HOT PESTE)....vreau sa ma contrazica cineva....SI DACA O FACE...SA IMI DOVEDEASCA

tiash dovedi io cu niste poze HOT dar contrazic lejile bunelor moravuri de pe site :twisted: cat despre "nu sti nimik despre avat" te rog frumos sa te uiti in oglinda si sa iti repeti tie, la cati am prins eu cred ca - cam :twisted: stiu cate ceva despre avatz, as putea de shalau sa zic ca nu stiu prea multe sau somn, dar avatz si stuk, te rog frumos , numa bine

P.S. sa faca lejea = sa prinda mai bine ca linguri si tuistere , asta in cazu in care sti ceva de avat :lol: auzi sa prinzi zi de zi , poi dreq traim la crescatorie, mai au si ei fitze, mai nu le place apa, mai nu ataca, aratami tu zona in care ataca si nu iei avat si vin io si tzi scot de acolo :twisted:

marius_m_fish
junior
junior

Mesaj de marius_m_fish » 28 Sep 2007, 09:27

@pikeman & pilula :crazy1: :crazy1: :crazy1:

@Adelin ai grija sa nu o pierzi ...ca nu se mai gaseste

@razvan - sooper valabil eu sunt la a 6 naluca miraculoasa
:lol: :lol: :lol:

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 28 Sep 2007, 11:03

pe mures

1. salmo minnow
2. salmo sting
................
3. rotativa 1 sau 2 clasica argintie
alte nu are rost sa mai incerci cel putin pentru avat daca nu iei la astea du-te acasa.
the angler is catching xxx, not by the lure

Busta
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Busta » 28 Sep 2007, 11:51

Adelin scrie:EU!....am descoperit naluca absoluta la avat....nu e vobler si nici rotativa...nu e oscilana si nici tuister....insa e moartea lor! In ultimele trei iesiri am am prins cateva sute de avatzi....pardon, fara numar! :lol:
....daca ar fi sa plec in lume cu o singura naluca, EA ar fi aceea!!! :wink:
streamere ? :roll:

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 28 Sep 2007, 12:02

Ok Pike...vad ca ti-am ranit orgoliul de pescar.... 8) 8) nu te mai deranja cu atatea sfaturi ptr ca mie unuia nu imi folosesc.
p.s. sper ca nu te-am jignit cu ceva....era doar o opinie de-a mea...cel putin asa cred.....sau o certitudine? :roll: :roll:
Pilly

Scrie răspuns