top 5 voblere avat
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
-
andrei-ovidiu
- veteran

hai mah ca mai baga si-n eleAdelin scrie:Oricand si oriunde rade TOT!!!Randament 100%, nici nu tre' sa fi mare mester! Am fost cu o gramada de novici care cum o puneau pe batz se trezeau cu avatzii in straitza....trebuie doar sa te tzi de batz si sa molinezi, atat!![]()
![]()
Dati-i pace ca au mai fost destui care au avut revelatii din astea, care au trait ILUMINAREA, avand impresia ca au descoperit naluca absoluta !
Ca mai apoi, dupa 2-3 partide fara rezultat, sa o uite undeva pe fundul gentii sau chiar in trusa cu naluci nevandabile, ce ramane mai tot timpul acasa.
Timpul imi va da dreptate.

Ca mai apoi, dupa 2-3 partide fara rezultat, sa o uite undeva pe fundul gentii sau chiar in trusa cu naluci nevandabile, ce ramane mai tot timpul acasa.
Timpul imi va da dreptate.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
empthy_cluster
- veteran

sarutmana,
nu va suparatzi da po sa zik io care-i naluca aia secreta, gralul avatzilor, sefa sefelor, matroana matroanelor, etc. ma rog intzelegetzi voi...
shad taiat in doua, si dat dupa cu capu de shad, la 1/3 lestat cat sa fie suspending, recuperari cin `stil` jerk

nu va suparatzi da po sa zik io care-i naluca aia secreta, gralul avatzilor, sefa sefelor, matroana matroanelor, etc. ma rog intzelegetzi voi...
shad taiat in doua, si dat dupa cu capu de shad, la 1/3 lestat cat sa fie suspending, recuperari cin `stil` jerk
be smart be silent be deadly.....
pilula scrie:Te cam asigur eu pike ca nu stii nimik care sa faca legea in clanul avatilor.....nu sint eu marele pescar de avat........sau de altceva........dar pot sa iti spun SIGUR ca nu stii nimik despre avat.....si nici un MAESTRU de pe acest site nu se poate lauda ca stie(macar 30%).............eram foarte increzator in fortele proprii...pina am vazut ca pina a prinde avatul, trebuie sa ii acorzi respectul cuvenit si sa nu il subestimezi(E CEL MAI HOT PESTE)....vreau sa ma contrazica cineva....SI DACA O FACE...SA IMI DOVEDEASCA
tiash dovedi io cu niste poze HOT dar contrazic lejile bunelor moravuri de pe site
P.S. sa faca lejea = sa prinda mai bine ca linguri si tuistere , asta in cazu in care sti ceva de avat
Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
-
marius_m_fish
- junior

streamere ?Adelin scrie:EU!....am descoperit naluca absoluta la avat....nu e vobler si nici rotativa...nu e oscilana si nici tuister....insa e moartea lor! In ultimele trei iesiri am am prins cateva sute de avatzi....pardon, fara numar!![]()
....daca ar fi sa plec in lume cu o singura naluca, EA ar fi aceea!!!