Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
hai mah ca mai baga si-n eleAdelin scrie:Oricand si oriunde rade TOT!!!Randament 100%, nici nu tre' sa fi mare mester! Am fost cu o gramada de novici care cum o puneau pe batz se trezeau cu avatzii in straitza....trebuie doar sa te tzi de batz si sa molinezi, atat!![]()
![]()
pilula scrie:Te cam asigur eu pike ca nu stii nimik care sa faca legea in clanul avatilor.....nu sint eu marele pescar de avat........sau de altceva........dar pot sa iti spun SIGUR ca nu stii nimik despre avat.....si nici un MAESTRU de pe acest site nu se poate lauda ca stie(macar 30%).............eram foarte increzator in fortele proprii...pina am vazut ca pina a prinde avatul, trebuie sa ii acorzi respectul cuvenit si sa nu il subestimezi(E CEL MAI HOT PESTE)....vreau sa ma contrazica cineva....SI DACA O FACE...SA IMI DOVEDEASCA
streamere ?Adelin scrie:EU!....am descoperit naluca absoluta la avat....nu e vobler si nici rotativa...nu e oscilana si nici tuister....insa e moartea lor! In ultimele trei iesiri am am prins cateva sute de avatzi....pardon, fara numar!![]()
....daca ar fi sa plec in lume cu o singura naluca, EA ar fi aceea!!!