top 5 voblere avat

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 29 Sep 2007, 02:58

salut,

io am luat cel mai bine la:

salmo minnow sinking gfr, s

piese facude de mine

orijinal floater 9-7

thril
RNR 5

fire intinse ca io am plecat la peste :lol: :lol:
@pikeman @marius_m hai respekte ca suntem de aceiasi varsta sau ma rog aproape si pote ne vom intalni la un peste pe olt pe mures sau pe `teren` neutru :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: fi facem una pe o lada de berula :P
be smart be silent be deadly.....

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 29 Sep 2007, 10:50

hai sa va zic eu faza de mi-a cazut si mie okiu cand am vazut-O!

eram in 1999 sau 2000 in delta, cca 15 noiembrie.

eu trageam pe Dunare la trena, mai pica cat de cat cate un prost, si un amic s-a dus la crap pe marele M.
am tras io vreo ceva ore la rame, am loat cat de cat, si ma intorc la amicu
asta NEGRU DE DRACI!

unu langa el tocma scotea ceva cam de forma unui ten, da mult mai "albicios", la lansete de fund. da bucata era trecuta de 9-10kg!

nu rezist si ma apropii. tipu incearca ceva cu" da-te, ba", ii raspund cam la fel, ma rog, asist la captturare, dar, cand trag cu okii mai harcana, vad o barca din care ieseau undeva la 20 cozi ascutite, dintr-un sac de rafie din cel mai mare si lung, d-ala de neam prost!
am ciulit tot: nas, gat urechi, ochi,, am stat cand l-a scos si.....STUPOARE!!!!!

A V A T!!! la peste 10kg!

aia din sac, undeva la 20 la numar, erau CAM LA FEL! si tot A V A T!

dadea la rama neagra, la fund, ca la crap, iar avatul, tragea... ca PLATICA! :o

am incercat o discutie, mi-a zis ca cel mai mic e undeva la 7-8kg si cel mai mare la....

11-12kg!!!

S I I - AM V A Z U T ! SI ERA PE BUNE!

am incercat pe langa o gramada de scufundatoare trase lent (LINGURI GRELE TARATE, SHADURI, CE N-AM BAGAT!) , n-avea cunm sa ma vada si sa ma simta, ca asta e problema lui, si... NIMIC.

daca ar fi fost oricare impatimit de spinning acolo, cred ca...TURBA PE BUNE!

de asemeni, nu tre sa va mai zic CUM ARATAU ACEI AVATI, CEVA DE GENUL PASTRAVILOR ACEIA DEFORMATI, DAR DE 2 ORI MAI LUNGI! PAREAU NISTE FITOFAGI GRASI!

eh, tineretze, coaie cretze!

p.s.

c m mare luat de mine in zona a avut...4,1kg :evil: :x si asta vara!!!
sa nu le iei neamu la plimbare?

inca o data, era 15 NOIEMBRIE!!!!

comentati,. daca mai puteti!
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 29 Sep 2007, 10:53

aaaaa, tragea ca platica, adica TZIC-TZIC! :x
:lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 29 Sep 2007, 11:15

Adevarul e ca atunci cand cineva are impresia ca nu mai are taine la un anumit peste, trebuie privit cu compatimire. Ala are ori vederea ingusta, ori mintea scurta :D
Comportamentul poate diferi foarte mult de la apa la apa, de la conjunctura la alta pe apa respectiva. Uneori e mai eficient sa manance la suprafata, alteori sa pandeasca unde e curentul mai mare, alteori poate o face cu mai putin efort in preajma fundului dupa o structura, ceva... etc.
Chiar in cadrul aceleasi specii pot aparea comportamente diferite, de la un individ la altul, ca doar nu sunt roboti nici pestii !

In timp se pot trage anumite concluzii, bineinteles. Insa de multe ori nici acelea nu sint litera de lege.
De aia e frumos pescuitul !

:lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 29 Sep 2007, 12:30

bine spus razvane...

desi dupa cativa ani de pescuit si mai ales intr-un anumit stil iti faci cateva idei si reguli...cum pescuiesti, cu ce dai, cand merita insistat si si cu ce...etc, etc, pescuitul surprinde intotdeauna, si sunt multe situatii, ca daca stam sa le-nsiram pe toate ne tocim destele pe taste :D ...in special la avat...io am prins 90% din avatzii pe voblere, pikeman, marius si cei d epe Oltul Superior prind extremd e bine la twistere...si tot pe acelasi rau pescuim - Oltul :!: nu pot sa fac de nici o culoare o clasificare a unor naluci prinzatoare la avat, tocmai dintr-un simplu motiv expus mai sus, si mai sunt multe altele...pescuitul este frumos tocmai prin neprevazutul de care dau dovada rapitorii pe care-i urmarim :wink:

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 29 Sep 2007, 21:22

pike....scuze de offtopic celorlalti....daca nu mai postezi e treaba ta frate.....eu personal mi-am cerut scuze tie daca te-am jignit cu ceva.Nu ma dau mare scula in ale pescuitului.......dar sincer ma intristez sa zic asa, cand vad atatia experti in pescuit........ti-am mai explikt ca nu te-am jignit cu nimic, nu am nimic cu tine,dar nu mai spune ca unde sare il intepi :lol: :lol: astea sint copilarisme...ca sa le spun asa....ptr noi toti e valabila treaba in 80% din cazuri(GARANTAT).Terrybill cred ca a fost destul de explicit in ceea ce a scris........
p.s daca imi tii dusmanie e problema ta......sfatul meu ptr toti este sa lase mandria deoparte si sa caute sa gandeasca pescuitul...
stima
Pilly

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 29 Sep 2007, 21:29

pily, daca iti dau niste dispozitive rattlin imi faci si mie niste voblere rattlin?
da RATTLIN!
si de asemeni, mai lucrezi oleak la forma, sa fie mai spre peste?
ia-te si tu dupe salmo zipper sau altu de la alte firme, fara suparare. alea ale tale aduc oleak a romburile lu fi-miu din puzzle...si inca o data nu te supara! :D :lol:

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 29 Sep 2007, 21:51

Nu ma supar bre :lol: mie imi place sa mi se spuna unde gresesc.....era o forma asa aiurea aia care o stii tu :P baga un privat si vb acolo
Pilly

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 29 Sep 2007, 23:51

[quote="terrybill"]

eram in 1999 sau 2000 in delta, cca 15 noiembrie.

A V A T!!! la peste 10kg!

aia din sac, undeva la 20 la numar, erau CAM LA FEL! si tot A V A T!

dadea la rama neagra, la fund, ca la crap, iar avatul, tragea... ca PLATICA! :o

am incercat o discutie, mi-a zis ca cel mai mic e undeva la 7-8kg si cel mai mare la....

11-12kg!!!

S I I - AM V A Z U T ! SI ERA PE BUNE!

comentati,. daca mai puteti![/quote]

Pai daca ii asa nu mai caut destinatii exotice si ma duc in Delta in noiembrie , fac ceva pe ei tarponi si trevally , prea multe fite , dau la rima serpeasca in Delta la avati de 10-12 kg , poate intra si la boiles , mai mari. Confirma numa , sa nu cumva sa aud dupa aia ca tu te drogai pe vremea aia , si avatii aia de 10 kile de trageau ca platica, tzic-tzic , erau defapt niste crapi chinezesti corciti cu obleti hahaha!!!

Fir Intins!!!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 30 Sep 2007, 17:05

@pikeman
:!: Te rog frumos ,termina cu "embargoul" asta cu nu mai postezi! :cry: Care-i problema ca cineva nu te-a inteles sau a vrut pur si simplu sa te "agite"!Uite mie imi face placere sa te citesc si sa ma uit la pozele tale!Asta nu inseamna ca sunt fan pikeman :lol: Pur si simplu ,sti cum e cu gusturile omului...Asa ca te rog ridica-ti embargoul si da-i sa mearga!
Ca sa fiu sincer pe mine m-ati socat amandoi cu avatii vostrii! Pai mie imi trebuie trei ani sa prind 100 de avati :oops: Auzi acolo...25 de bucati>3 kg!Pe an! Saru'mana! Recunosc ca nu sunt un fan ala avatului, mai dau si eu dupa el,pe Mures unde nu e ca pe Olt :P ,mai prind si eu ...Voi sunteti profesori! Bravo voua!Da' nu inteleg ce va manca-n freza sa va concurati aici...Ca nu se dau premii :lol: Asa ca pikeman dau e berea ,sau vinul ca acum vin de la stors :P , si baga acolo niste poze, o poveste ceva ca iar ma asteapta o saptamana de munca... :cry: Uite ca sa vezi ce maret is eu ,pot sa-ti spun ca azi dimineata am dat de mi s-au lungit mainile si am luat...pisicu'! :lol: Si?
...100 de avati...pe an...pe luna...pe pamant sau pe Marte...Pfuiiii!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns