hai sa va zic eu faza de mi-a cazut si mie okiu cand am vazut-O!
eram in 1999 sau 2000 in delta, cca 15 noiembrie.
eu trageam pe Dunare la trena, mai pica cat de cat cate un prost, si un amic s-a dus la crap pe marele M.
am tras io vreo ceva ore la rame, am loat cat de cat, si ma intorc la amicu
asta NEGRU DE DRACI!
unu langa el tocma scotea ceva cam de forma unui ten, da mult mai "albicios", la lansete de fund. da bucata era trecuta de 9-10kg!
nu rezist si ma apropii. tipu incearca ceva cu" da-te, ba", ii raspund cam la fel, ma rog, asist la captturare, dar, cand trag cu okii mai harcana, vad o barca din care ieseau undeva la 20 cozi ascutite, dintr-un sac de rafie din cel mai mare si lung, d-ala de neam prost!
am ciulit tot: nas, gat urechi, ochi,, am stat cand l-a scos si.....STUPOARE!!!!!
A V A T!!! la peste 10kg!
aia din sac, undeva la 20 la numar, erau CAM LA FEL! si tot A V A T!
dadea la rama neagra, la fund, ca la crap, iar avatul, tragea... ca PLATICA!
am incercat o discutie, mi-a zis ca cel mai mic e undeva la 7-8kg si cel mai mare la....
11-12kg!!!
S I I - AM V A Z U T ! SI ERA PE BUNE!
am incercat pe langa o gramada de scufundatoare trase lent (LINGURI GRELE TARATE, SHADURI, CE N-AM BAGAT!) , n-avea cunm sa ma vada si sa ma simta, ca asta e problema lui, si... NIMIC.
daca ar fi fost oricare impatimit de spinning acolo, cred ca...TURBA PE BUNE!
de asemeni, nu tre sa va mai zic CUM ARATAU ACEI AVATI, CEVA DE GENUL PASTRAVILOR ACEIA DEFORMATI, DAR DE 2 ORI MAI LUNGI! PAREAU NISTE FITOFAGI GRASI!
eh, tineretze, coaie cretze!
p.s.
c m mare luat de mine in zona a avut...4,1kg

si asta vara!!!
sa nu le iei neamu la plimbare?
inca o data, era 15 NOIEMBRIE!!!!
comentati,. daca mai puteti!