Test de atelier-Megabass, Lamiglas, Megabass

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 08 Feb 2011, 16:49

@ Chief ... : poi asa ajungem la bacul ala ca de ce musai tre taiat capul la curcan cind il bagi la cuptor... :lol: nu stia nimeni nik concret decit ca asa so facut din veci la ei... pina cind strabunica si-o adus aminte ca o inceput traditia si obiceiu pt ca la un moment dat nu le-o incaput curcanu in cuptor :lol:

deci ce rost are sa intelegem mecanizmul sau formula si sa imbunatatim cind putem lua de bun ce avem la indemina

aaa... numa ca nu e fix cum zici tu referitor la baieti... : ca se resemneaza si accepta folosirea unui termen inpropriu si ieronat numa pt simplu fapt ca asa sa impamantinit si din dorinta de a vorbi aceiasi limba cu restul lumii...

unii chiar asa le vad si le inteleg !

nu vezi ca aduc si argumente copy & past ? :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 08 Feb 2011, 17:03

edâ„¢ scrie: kuintautti:
ba... fast e cind isi revine la forma initiala fast , si asta indiferent cit de rigid sau de unde se indoaie si ce conicitate are...
oare va fi conicitatea un factor care modifica ceva???ca treaba cu fast si rigid e explicata
cam aia e afirmatia mea referitoare la viteza

cit despre conicitatea pe care altii o pomeneau da... , modifica si aia ... , modifica felul in care se indoaie tot blankul si e distribuita puterea ... ca daca ar fi de acelasi diametru si de aceiasi grosime si material ar fi la fel de puternic in but ca si in virf :lol:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 08 Feb 2011, 17:06

kuintautti scrie: nu vezi ca aduc si argumente copy & past ? :lol:
te-ai referit la mine???

eu am intrebat toate lucrurile alea nu ca sa fiu luat la misto,nu am avut o carca de betze ca sa imi fak o impresie,tot ce atzi vb voi trebuia sa raportez la ceva ca sa imi dau seama ce anume(ma gandesk la acesorii) modifica un blank cand il faci custom,vreau mai intai sa vad cum se manca treaba inainte de a merge pe mana unui rodbuilding

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 08 Feb 2011, 17:13

kuintautti scrie:
edâ„¢ scrie: kuintautti:
ba... fast e cind isi revine la forma initiala fast , si asta indiferent cit de rigid sau de unde se indoaie si ce conicitate are...
oare va fi conicitatea un factor care modifica ceva???ca treaba cu fast si rigid e explicata
cam aia e afirmatia mea referitoare la viteza

cit despre conicitatea pe care altii o pomeneau da... , modifica si aia ... , modifica felul in care se indoaie tot blankul si e distribuita puterea ... ca daca ar fi de acelasi diametru si de aceiasi grosime si material ar fi la fel de puternic in but ca si in virf :lol:
vezi ca nu stai sa citesti tot,eu ma refeream la diferentza aia mica observata de mine pe lungimea lansetei la una era pe cotor de 10mm iar la cealalta de 8mm,despre asta vb,poate ca exista si altele mai mari raportate la 10 blankuri de aceiasi lungime si diferite ca producator,ptr ca ma interesa in alegerea unui blank ptr ce vreau eu

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 08 Feb 2011, 17:14

stai bre linistit ca nu ma gindeam la tine cind am scris ce am scris...
se stiu ei care... :lol: dar vaz ca nu reactioneaza.... :lol:

acu daca te-am nimerit din greseala si pe tine ... ai am sory ! :oops:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 08 Feb 2011, 17:22

kuintautti scrie:ok !... asa e cum zici si tu... neinspirat si incorect s-ai zici la " forma " ... viteza...

iar in cazul asta.. la viteza cum s-ai mai zici ?
@kuinta ,m_am uitat si eu la exemplul tau da's mai greu de cap.
cum mama masii se masoara fastu' asta de zici ca-i viteza si nu actiune?

milisecunde ;km/ora,trebuie sa fie ceva semnificativ si sesizabil.
ca deh la actiunea aia la care zicem noi fast e sesizabila in "mana "si la ochi :roll:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 08 Feb 2011, 17:22

inseamna ca am intzeles gresit aluzia

ideea e urmatoare,pana acum faceam si eu ce zicea ulk ma duceam in magazin si balanganeam la betze pana mi se facea acru si tot nu imi dadeam seama ce actziune are fiecare,iar ca sa stai sa tragi fir si sa probezi lansete cred ca inebuneste vanzatorul roman si de aici toate intrebarile astea

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 08 Feb 2011, 17:27

rine scrie:@kuinta ,m_am uitat si eu la exemplul tau da's mai greu de cap.
cum mama masii se masoara fastu' asta de zici ca-i viteza si nu actiune?

milisecunde ;km/ora,trebuie sa fie ceva semnificativ si sesizabil.
ca deh la actiunea aia la care zicem noi fast e sesizabila in "mana "si la ochi :roll:
:D
adica tu o vezi si o simti ... nu ? dar ai o problema ca nu stii cum sa o masori si de aia te iei dupa forma ? :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 08 Feb 2011, 17:29

edâ„¢ scrie:i

ideea e urmatoare,pana acum faceam si eu ce zicea ulk ma duceam in magazin si balanganeam la betze pana mi se facea acru
nu trebuie doar balanganite.pur si simplu tre sa intepi in gol de doua ,trei ori.
sec si cu nadejde.sigur o sa vezi atunci care-i treaba.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 08 Feb 2011, 17:33

dumitre lasa mijtourile,si spune, tata newton te-a calauzit :lol:

Newton a definit cantitatea de mișcare, azi cunoscută ca impuls

\vec p = m \cdot \vec v http://ro.wikipedia.org/wiki/Mecanica_clasic%C4%83

Scrie răspuns