discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Armand
- veteran

-
De la vitamina B6 li se strapezesc dintii!!
Off sau Autan ajuta dar trebuie sa te dai destul de des.
Ajuta si un foc mic facut cu lemne ude sau cu frunze(sa scoata mai mult fum.)
In haine cauciucate nu prea poti sa stai ca te fierbi.
Spining....Prea bun ca sa fie light...
-
Ioan S.
- veteran

In urma cu mai multi ani, dupa o zi in care am fost alungat de tintari de pe Prut, am inceput sa ma interesez de produsele care pot fi folosite impotriva tintarilor.
Atunci am aflat de vitamina B6 si ca ea ar avea efect de tinere la distanta a tintarilor (mi s-a spus ca ar modifica mirosul transpiratiei).
Problema e ca am cautat-o prin farmacii, nu se gaseste, asa ca nu am avut cum testa (pe propria-mi piele).
Insa omul care mi-a dat pontul, desi e pescar adevarat nu ar fi avut nici un interes sa-mi vinda una ... pescareasca.

(in emisiunile PESTISORUL DE AUR de pe TVR Iasi i se spunea
dom' profesor - asta ca sa stie si Paul despre cine e vorba)
-
Dady
- veteran

Se poate sa tina la distanta tintarii. Dar te intreb, ai avut curiozitatea de a mirosii chestia asta? S-ar putea sa lasi pielea pe balta si sa pleci acasa...dezbracat. Daca tintarilor le muta nasul...
Dady
-
dragos74
- veteran

Vit.B6 se gaseste in toate farm. Daca chiar nu ai gasit pastile sigur gasesti fiole si e acelasi lucru.
DAR:daca o luati prea in serios cu vitaminele aveti grija sa nu va apuce alte pofte pe balta ca apoi va vad la Stirile de la ORA 5
Sau poate va creste pofta de mancare si inloc sa va manance tantarii pe voi ii mancati voi pe ei

-
Ioan S.
- veteran

dragos74 scrie:Vit.B6 se gaseste in toate farm. Daca chiar nu ai gasit pastile sigur gasesti fiole si e acelasi lucru.
DAR:daca o luati prea in serios cu vitaminele aveti grija sa nu va apuce alte pofte pe balta ca apoi va vad la Stirile de la ORA 5
Sau poate va creste pofta de mancare si inloc sa va manance tantarii pe voi ii mancati voi pe ei

Cred ca sta se intimpa in anul 2000. Peste tot pe unde am fost mi s-a spus ca B6 nu au, dar pot folosi Bcomplex (asta in conditiile in care nu le spuneam pentru ce-mi trebuie). Nu am luat nici Bcomplex si am continuat sa caut.
Apoi am gasit si am folosit autan (o perioada scurta) dupa care am trecut la spirale antitintari. Si la spirale am ramas pina astazi (pentru mine sunt multumitoare).
-
bogdank
- veteran

-
Nu stiti cum miroase B6? Incercati, incercati..... nu o sa fiti dezamagiti
O sa pice si frunzele de pe tufisul "vizitat".
Cu ani inainte, cind inca nu erau seringi de unica folosinta, imi venea sa arunc bunatate de seringa de sticla de Jena dupa o tura de vitamine B.
Aseara le-am dat cu Autan la biziitori si a functionat destul de OK cam 2 ore. Am uitat sa ma dau pe la glezne si pe mijlocul spatelui, drept urmare acu' ma scarpin

-
george.
- junior

-
bogdank scrie:@ovidiu14
unde ai gasit prg cu 5 frecvente?
Cele mai bune repelente sunt cele sub forma de crema pt ca au conc. mai mare de substanta activa (cam 25%), fata de cele lichide care rar depasesc 15%.
Pe Dunare nu prea sunt prb. cu tantarii, dar pe Timis sau Mures am ajuns sa folosesc si manusi vara.

Am vazut intr-o revista o chestie mishto, un fel de palarie cu plasa ca si "casca" apicultorilor. Mai doua LED-uri pe piept si o sa aratam ca "ala negru de respira greu"

Mai exista si un prg numit anti mal 2.0 care e pt tantari gandaci si soareci.Au scris despre el si pe siteul cnn.
-
paul
- Moderator

-
Ioan S. scrie:....... vitamina B6 si ca ea ar avea efect de tinere la distanta a tintarilor (mi s-a spus ca ar modifica mirosul transpiratiei).
Chiar nu stiam faza asta
Daca e asa am sa incerc si eu.. beau apa multa, iau vitamina B6 si nu ma spal o saptamana inainte sa merg la Dunare

Sa vedem ce iese

-
paul
- Moderator

-
Sorin scrie:pai ia sa vedem ce ne spune revista Avanataje..........

''Este importanta pentru numeroase functii vitale ale organismului.
.............................etc etc
Da, dar ma interesa ce legatura are cu tantarii

-
Sorin
- Moderator

scapi de tantari da cred ca o sa inceapa sa te aprecieze mustele

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.