tantarii astia!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 26 Iul 2005, 20:55

bine ca spui acum. :)

salopeta e undeva pe la 150k.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 26 Iul 2005, 20:57

acum se dezbate
atunci doar se batea
fiecare pe sine pe unde era atacat
:)
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 26 Iul 2005, 21:04

Prin jeans te inteapa dar prin velur gros nu prea mai ajung la piele,cel putin la pielea mea.Aici e f. cald nu ai nevoie de velur dar mi-am luat pantaloni de velur si bluze,pluver de bumbac de velur cu maneca lunga special pt. aceasta .
In plus pescuiesc in picioare cu niste bocanci DR. MARTENS ca sa nu mai ajunga la gleznele mele,bacanci cu care pe bolovanii uzi de pe jetty nu aluneci.

Iti dai seama cati tantari se aduna la lumina proiectoarelor cu care pescuiesc noaptea.Normal ca am si "OFF"-ul cu mine intodeauna( si of-ul romanesc ca doar tot roman sunt si l-am adus cu mine)

Jean Scurtu

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 27 Iul 2005, 07:32

@ovidiu14
unde ai gasit prg cu 5 frecvente?

Cele mai bune repelente sunt cele sub forma de crema pt ca au conc. mai mare de substanta activa (cam 25%), fata de cele lichide care rar depasesc 15%.
Pe Dunare nu prea sunt prb. cu tantarii, dar pe Timis sau Mures am ajuns sa folosesc si manusi vara. :evil: Am vazut intr-o revista o chestie mishto, un fel de palarie cu plasa ca si "casca" apicultorilor. Mai doua LED-uri pe piept si o sa aratam ca "ala negru de respira greu" :lol: :lol:

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 27 Iul 2005, 08:30

Tot contra tantarilor e si o palarie australiana pe care o am si care are legate de boruri cu siret de cca 5cm. lungime ,din 5 in 5 cm.,niste dopuri de pluta ce prin miscarea lor alunga mare parte din tantari.

Spray-ul meu "OFF ! DEEP WOODS" are 25% deet ,substanta activa.

Jean Scurtu

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 27 Iul 2005, 08:39

Asta este excelent Jane, si gelul la fel. Pacat ca nu este si in Romania la aceasi calitate. Oare de ce? Cel din tara este mult inferior celui de afara. Oare si asta este facut pentru bani mai putini?
Dady

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 27 Iul 2005, 09:46

jeane, de curiozitate - la ce bani este acest off minune in state ?

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 27 Iul 2005, 15:51

dragos74 scrie:Pastile pt. tantari luate de trei ori pe zi ,cate doua pe stomacul gol. :idea:
Efect garantat 100% :D :D :D
Iar pastila "pentru tintari" se numeste vitamina B6 . Luate 2 dimineata au efect 12 ore :wink:

Poate crezi ca e o gluma, insa inchipuie-ti ca mergeau pescarii in delta si inainte de '89 (adica in epoca fara AUTAN si OFF) :roll:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 27 Iul 2005, 16:22

Ioan S. scrie:Iar pastila "pentru tintari" se numeste vitamina B6 . Luate 2 dimineata au efect 12 ore :wink:
Si B6 la ce ajuta? :shock:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 27 Iul 2005, 16:28

pai ia sa vedem ce ne spune revista Avanataje.......... :D :D :D

''Este importanta pentru numeroase functii vitale ale organismului. Numai o alimentatie echilibrata iti poate asigura necesarul zilnic. Afla de cata vitamina B6 ai nevoie si care sunt sursele care o contin.

Vitamina B6, una dintre multele vitamine ce fac parte din complexul B-urilor, se mai numeste si piridoxina. Este o vitamina foarte sensibila la lumina, dar rezista destul de bine la caldura si la procesul de oxidare.
Rolul acesteia in organism este multiplu. In primul rand, vitamina B6 este indispensabila metabolismului, deoarece ajuta la transformarea proteinelor, lipidelor si glucidelor. Intervine in formarea globulelor rosii si este un antioxidant foarte puternic, ajutand organismul sa elimine unele substante toxice.
"Vegheaza" la buna functionare a creierului, fiind implicata in producerea mesagerilor chimici ai acestuia (dopamina, serotonina etc.), esentiali in coordonarea nervoasa, formarea gandurilor si declansarea emotiilor.
La ce altceva mai serveste?

favorizeaza formarea anticorpilor si creste rezistenta la infectii;
combate tulburarile nervoase si previne spasmele musculare;
trateaza sindromul premenstrual;
diminueaza riscul aparitiei calculilor renali;
reduce numarul si intensitatea crizelor la astmatici.
O cantitate insuficienta in organism duce la tulburari ca:
depresie, nervozitate, insomnie, scaderea imunitatii, modificari ale pielii si ale mucoaselor.
Carenta de vitamina B6 la copii poate conduce la convulsii, anemie, varsaturi si dureri abdominale.
fumatorii, femeile care iau pilule anticonceptionale, sportivii, persoanele in varsta, marii consumatori de alcool.
Surse bogate de vitamina B6 gasim atat in regnul animal, cat si in cel vegetal:
soia, drojdie, banane, nuci, cartofi, orez, polen, spanac, germeni de cereale, cacao, ficat de vita, peste.
Surse de vitamina B6

in 100 g germeni de grau se gasesc 3,5 mg vitamina B6
100 g de ficat de vaca (sau de vitel) prajit acopera aproape jumatate din necesarul zilnic
o banana de marime medie furnizeaza aproximativ 1 mg de vitamina
nucile sunt o sursa bogata, caci 100 g ofera 0,90 mg vitamina B6
de asemenea, nici alunele nu sunt de neglijat: 100 g iti aduc 0,45 mg vitamina
o cantitate de 0,20 - 0,25 mg de vitamina B6 poti lua din 100 g de: telina, spanac, cartofi, patrunjel sau fasole boabe
orezul brun fiert furnizeaza 0,60 mg vitamina la100 g
100 g de sardine iti ofera 1 mg din aceasta vitamina.
Necesarul zilnic:

femei - 2 mg
femei insarcinate sau care alapteaza - 2,5 mg
barbati - 2,2 mg.
de Angela Ciltan

:D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns