tantarii astia!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
mariann
utilizator nou
utilizator nou

vreau si io un link

Mesaj de mariann » 30 Iul 2005, 09:06

vreau si io un link chiar daca deranjeazaaa
marian_ariciuc@yahoo.com
ms mult
:D

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 18 Aug 2005, 15:31

din ce-am simtit eu pe pielea mea,solutiile nu au efect vara cind transpiri!am avut succes cu crema off,cu crema autan chiar si in delta.mi-a adus cineva o solutie din brazilia.nimic :shock:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 11 Sep 2005, 13:03

totusi ce anume are eficienta ma mare,in timp:crema,gel,lichid(pulverizat) sau stick?Intreb pentru ca am vazut in magazin Autan Stick si nu e scump,imi voi cumpara unul.Teoretic stick-ul fiind mai solid,ar trebui sa tina mai mult,nu e absorbit asa de repede de piele. :roll:
La ultima iesire m-au facut rau de tot animalele astea,faceam break dance in timp ce recuperam :lol:

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 12 Sep 2005, 08:48

Michael scrie:totusi ce anume are eficienta maI mare...
Simbata seara am pus corturile la 1km de Prut. A fost JALE.
Efectul a doua marci de spiralete era egal cu zero: tinute fumegind la 1cm de tintar nu-l deranja cu nimic.
Am facut focul (pt gratar), biziiau & intepau prin fumul gros.
Un oarecare dom' doctor ( care posteaza si el pe aici :wink: , nu dau nume ) a venit cu solutia salvatoare: lichid de frina.
Dupa ce ne-am dat bine cu acest lichid, ne-a citit si ce scria in partea de jos a recipientului: "Atentie: A se evita contactul prelungit cu pielea!".
Oricum solutia a functionat si am fost lasati in pace de tintari, plus ca efectul e de lunga durata.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 12 Sep 2005, 09:13

Teodor scrie:Un oarecare dom' doctor ( care posteaza si el pe aici :wink: , nu dau nume ) a venit cu solutia salvatoare: lichid de frina.
Dupa ce ne-am dat bine cu acest lichid, ne-a citit si ce scria in partea de jos a recipientului: "Atentie: A se evita contactul prelungit cu pielea!".
Oricum solutia a functionat si am fost lasati in pace de tintari, plus ca efectul e de lunga durata.
Mai domn' doctor... o facusi lata :)

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 12 Sep 2005, 09:42

[off topic]
Paul scrie: Mai domn' doctor... o facusi lata :)
Aici gresesti.
Dom' doctor a avut in juvelnic cea mai mare bucata: un pepene verde de vreo 9 kile.
Nume nu dau ca tura viitoare numai imi da lichid de frina. :lol:
[/off topic]
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 12 Sep 2005, 10:35

Teodor scrie:Am facut focul (pt gratar), biziiau & intepau prin fumul gros.
Un oarecare dom' doctor ( care posteaza si el pe aici :wink: , nu dau nume ) a venit cu solutia salvatoare: lichid de frina.
Teodor scrie:Nume nu dau ca tura viitoare numai imi da lichid de frina.
Tura viitoare gasiti voi altceva ... insa spre binele vostru rugati-l pe dom' doctor sa aiba pregatite niste calmante in caz ca va apuca ceva ... mincarimi.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 12 Sep 2005, 11:09

Teodor scrie:[off topic]
Paul scrie: Mai domn' doctor... o facusi lata :)
Aici gresesti.
Dom' doctor a avut in juvelnic cea mai mare bucata: un pepene verde de vreo 9 kile.
Nume nu dau ca tura viitoare numai imi da lichid de frina. :lol:
[/off topic]
Aaaa.. domn' doctor o facu... rotunda :roll:
Am inteles! :wink:

Scrie răspuns