tantarii astia!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- george.
- junior
acum un an un prieten lucra la o firma de umbla pe strada si dau cu solutii contra tantarilor.Vreau sa zic ca m-am uns cu ea (ca nu mai puteam de nervi) si sa ai ia dracu de tantari daca sesizau ceva .Mai nou acum vad ca la etajul 8 unde locuiesc in coltul blocului cum vine seara se face un nor mare da maaare de tantari.Ma gandesc sa iau un tub mare de flit ceva si sa al consum pe tot in roiul ala sa am o satisfactie macar......MOARTE TANTARILOR FIOROSI
. Si cand te gandesti ca sunt niste chestii mici mici de tot si fac atat rau.Ca si furnicile de alfel.O sa murim din cauza creaturilor astea mici mici de tot. FUGITI

anul trecut in delta cam pe vremea asta am fost echipat cu o palarie prevazuta cu plasa contra tantarilor , cu hanorac impermeabil, cu doua perechi de pantaloni ,cu cizme si cu manusi . pe o caldura torida si dupa doua zile ajunsesem atat de strasat incat incercam sa beau apa prin plasa de la palarie , ba odata am si scuipat prin ea .imi era frica sa ma duc la wc . asa ca nu mai cautati imposibilul.mergeti la pescuit in septembrie cand elibereaza ringul tantarii. astazi m-am intors de la siret dupa doua zile de pescuit chinuit in care am incercat sa fac acomodarea pt o delta si va spun drept ca papara care am luat-o de la tantari ma convins sa aman plecarea pt septembrie.
De trei zile municipalitatea se ocupa si cheltuie banii urbei pe un avion care pulverizeaza dimineata si seara substante insecticide. Ieri au terminat. Au facut o treaba extraordinara, au folosit aceleasi substante ca si in anii trecuti. Efect 100% nu a mai ramas nici o rindunica, cele de la fereastra li s-a facut lehamite si au plecat lasind si puisorii in cuib. Eu sper ca totusi au plecat. In schimb, tintarii...ei bine tintarii zburda fericiti si pisca mai dihai ca altadata.
Dady
Dady
-
- utilizator constant