tantarii astia!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 28 Iul 2005, 08:54

"Ala negru de respira greu!" :lol:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 28 Iul 2005, 09:03

nu in delta.
a mers la tantarii bihoreni si salajeni :D nu am incercat la astia timiseni ca nu am avut "ocazia" dar o sa incerc si o sa va spun care a fost efectul
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 28 Iul 2005, 09:09

Cred ca un costum de kevlar si, eventual vesta anti-glont in fata si spate ar rezolva cat de cat situatia :)

george.
junior
junior

Mesaj de george. » 28 Iul 2005, 09:18

acum un an un prieten lucra la o firma de umbla pe strada si dau cu solutii contra tantarilor.Vreau sa zic ca m-am uns cu ea (ca nu mai puteam de nervi) si sa ai ia dracu de tantari daca sesizau ceva .Mai nou acum vad ca la etajul 8 unde locuiesc in coltul blocului cum vine seara se face un nor mare da maaare de tantari.Ma gandesc sa iau un tub mare de flit ceva si sa al consum pe tot in roiul ala sa am o satisfactie macar......MOARTE TANTARILOR FIOROSI :evil: :evil:. Si cand te gandesti ca sunt niste chestii mici mici de tot si fac atat rau.Ca si furnicile de alfel.O sa murim din cauza creaturilor astea mici mici de tot. FUGITI :!: :!: :!:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 28 Iul 2005, 17:21

bogdank scrie:
Sa-i vezi pe astia de pe Timis! De rasa altoita. Pe la 21.45 incepe un zumzait de nu-ti auzi nici propria voce
Seara am auzit eu un zumzait atat de intens deasupra capului meu ca pe moment m-am intrebat ce dreaq o fi,dar cand m-am uitat in sus...in crepuscul-nori de tantari.

eugend
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eugend » 28 Iul 2005, 20:33

anul trecut in delta cam pe vremea asta am fost echipat cu o palarie prevazuta cu plasa contra tantarilor , cu hanorac impermeabil, cu doua perechi de pantaloni ,cu cizme si cu manusi . pe o caldura torida si dupa doua zile ajunsesem atat de strasat incat incercam sa beau apa prin plasa de la palarie , ba odata am si scuipat prin ea .imi era frica sa ma duc la wc . asa ca nu mai cautati imposibilul.mergeti la pescuit in septembrie cand elibereaza ringul tantarii. astazi m-am intors de la siret dupa doua zile de pescuit chinuit in care am incercat sa fac acomodarea pt o delta si va spun drept ca papara care am luat-o de la tantari ma convins sa aman plecarea pt septembrie.

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 28 Iul 2005, 22:07

danr scrie:jeane, de curiozitate - la ce bani este acest off minune in state ?
Dane,

Depinde de marimea spray-ului ,de la $5 in sus,dar e f. bun.

Jean Scurtu

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 29 Iul 2005, 15:42

eugend scrie: incercam sa beau apa prin plasa de la palarie , ba odata am si scuipat prin ea .imi era frica sa ma duc la wc .
Tare faza,am ras de m-am cracanat,incercand sa-l imaginez pe Eugen scuipand prin plasa :lol: :lol: :lol:

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 29 Iul 2005, 17:13

De trei zile municipalitatea se ocupa si cheltuie banii urbei pe un avion care pulverizeaza dimineata si seara substante insecticide. Ieri au terminat. Au facut o treaba extraordinara, au folosit aceleasi substante ca si in anii trecuti. Efect 100% nu a mai ramas nici o rindunica, cele de la fereastra li s-a facut lehamite si au plecat lasind si puisorii in cuib. Eu sper ca totusi au plecat. In schimb, tintarii...ei bine tintarii zburda fericiti si pisca mai dihai ca altadata.
Dady

ionescu adrian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ionescu adrian » 30 Iul 2005, 08:22

eu daca as avea '' putere '' as duce vreo cativa primari sau smecheri deastia de prin guvern si parlament si ia-s lasa o noapte in delta in pielea goala ,poate asa se mai gandesc si ei sa faca ceva contra tintarilor ca te omoara de viu nu alta :D

Scrie răspuns