tantarii astia!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
eu folosesc SANO DY! este un gel intr-un recipient cu biluta .se gaseste in magazinele pt pescari.se da pe piele si are efect cam o jumatate de ora.este chiar distractiv sa-i vezi cum bazaie la un cm. de piele si cum se inerveaza ei.dar daca uiti sa dai din nou dupa 1/2 ora sa vezi ce se mai distreaza cei nervosi. daca dai de mai multe ori se irita pielea si cam ustura ochii .atentie ca are si efect secundar,daca ai dat cu substanta pe partile anterioare in caz de necesitati este foarte greu sa scoti partile posterioare afara pentru ca toti care nu si-au luat purtia din fata stau la coada dincolo.anul trecut in august in delta am inbatat hoarde de tantari indiferent ce metoda antitantari am folosit .
Programul il poti downloda de aici:www.download.com/Anti-Mosquito-Software/ 3000-2056_4-8228265.html - 31k -ovidiu14 scrie:cum se numeste programul pt cmputer anti tantari?
un link ceva?
merci
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Contra tantarilor,unul dintre cele mai bune produse este dupa cum a aratat si DADY, spray-ul sau gelul "OFF ! DEEP WOODS INSECT REPELLENT"produs de renumita firma americana JOHNSON.
Indiferent de marca nume,cele mai bune produse contra tantarilor sunt cele ce contin ingredientul activ "DEET"in procent de 25%.
Iar daca vrei sa nu te mai muste prin pantaloni e bine sa pescuiti cu pantaloni de velur mai grosi ,chiar daca sunt mai calzi,deoarece trompa tantarului nu ajunge pana la piele,la fel o camasa sau pulover din velur.
Jean Scurtu
Indiferent de marca nume,cele mai bune produse contra tantarilor sunt cele ce contin ingredientul activ "DEET"in procent de 25%.
Iar daca vrei sa nu te mai muste prin pantaloni e bine sa pescuiti cu pantaloni de velur mai grosi ,chiar daca sunt mai calzi,deoarece trompa tantarului nu ajunge pana la piele,la fel o camasa sau pulover din velur.
Jean Scurtu
OFF, alifie te ungi pe partile pielii desvelite si OFF spray dai pe haine. Totul va deveni ok. OFF pe piele avea efect si chiar a doua zi, in Suedia vintul era cel mai bun prieten. Cind bate vintul, si acolo batea f. hotarit cam toata ziua, nu zboara tintarii. Si la cita apa au baietii, este clar de ce caribu si elanul se deplaseaza spre cercul polar, ca este mai frig si ca sint mai putini tintari. Vezi daca nu ai OFF numai la pol mai scapi...
Dady
Dady
ovidiu,
daca vrei sa scapi de aia de pe sinoe, eu sincer nu cred ca exista remediu. cu juma' de cm strat de autan m-au facut varza. or fi zis ca-i glazura de pe tort. in viata mea n-am intalnit jivine mai dracoase ca alea, nici macar la dunare acum dupa inundatii nu-s chiar asa de tupeisti.
la capitolul vestimentatie, vezi la carrefour la rafturile cu scule de pescuit, au niste salopete dintr-un fel de fas cauciucat, foarte ieftine si beton pt ploi. rezista fain si la tzantzari. atata ca mai trebe ceva si pentru zonele unde se termina costumatia de scandal.
daca vrei sa scapi de aia de pe sinoe, eu sincer nu cred ca exista remediu. cu juma' de cm strat de autan m-au facut varza. or fi zis ca-i glazura de pe tort. in viata mea n-am intalnit jivine mai dracoase ca alea, nici macar la dunare acum dupa inundatii nu-s chiar asa de tupeisti.
la capitolul vestimentatie, vezi la carrefour la rafturile cu scule de pescuit, au niste salopete dintr-un fel de fas cauciucat, foarte ieftine si beton pt ploi. rezista fain si la tzantzari. atata ca mai trebe ceva si pentru zonele unde se termina costumatia de scandal.