Sunline
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Sunline
Buna .As vrea sa imi iau un textil de la Sunline si sincer sa fiu nu stiu pe care sa-l aleg...Tind catre Sunline super PE...Ii rog pe cei ce il folosesc sa-si spuna parerea despre acest fir(rezistenta la nod,rezistenta in timp,rezistenta la abraziune,etc)...Sau daca mai folositi al fir de la Sunline,astept parerile voastre..Mersi.
Until next time....Tight Lines!
- rezistenta in timp - buna
- rezistenta la nod in agatatura simpla - buna
- rezistenta la abraziune - f proasta, rezistenta la nod in agatzatura abraziva f proasta
diametru redus la rezistenta mare
pescuit cu fir de 15 lb ~ dia de PP 10 lb , cel mai mare peste scos, somn 10.5k, pesti scapati vro 3 (tot somni) pescuind fara struna cel mai probabil abraziunea cu dintii mi-a facut fenta, unul l-am scapat in suprafatza dupa ce a plecat din frana vro 30 de secunde (deci nu a fost problema de nod)
numa ghine
- rezistenta la nod in agatatura simpla - buna
- rezistenta la abraziune - f proasta, rezistenta la nod in agatzatura abraziva f proasta

diametru redus la rezistenta mare
pescuit cu fir de 15 lb ~ dia de PP 10 lb , cel mai mare peste scos, somn 10.5k, pesti scapati vro 3 (tot somni) pescuind fara struna cel mai probabil abraziunea cu dintii mi-a facut fenta, unul l-am scapat in suprafatza dupa ce a plecat din frana vro 30 de secunde (deci nu a fost problema de nod)

numa ghine
Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
- CataZander
- utilizator constant
- CataZander
- utilizator constant
Pescuiesc cu Sunline 10 lb, 15 lb, 20 lb, 30 lb si nu am avut nicio problema. Ba in agatatura, cel de 20 lb nu prea am cu ce sa-l rup, e pericol real pentru lanseta, daca nu executi miscari corecte.
Nu tine apa, rotund in sectiune, foarte puternic, nu "creste in diametru" pe masura treceri timpului, mega-rezistent pe toate nodurile.
Legat de abraziune, mi s-a parut mai rezistent decat PP. Depinde de ce il freci, cum il freci, cat il freci.
Cu leader ar trebui sa fie una din alegerile cele mai bune, dupa parerea mea.
Nu tine apa, rotund in sectiune, foarte puternic, nu "creste in diametru" pe masura treceri timpului, mega-rezistent pe toate nodurile.
Legat de abraziune, mi s-a parut mai rezistent decat PP. Depinde de ce il freci, cum il freci, cat il freci.
Cu leader ar trebui sa fie una din alegerile cele mai bune, dupa parerea mea.