Sunline

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 19 Iun 2011, 12:08

Poate ca nu ai pescuit suficient cu el :p

Este cel mai imprevizibil fir pe care l-am avut... ba se rupe leaderu, ba textilu, mi s-a rupt in repetate randuri din intepatura peste 10 metri de fir.... oi fi nimerit eu o rola nasoala.... dar din ce feedback am primit si de la altii... care chiar ies la pescuit... este cam la fel si la ei...la abraziune nu am apucat sa-l testez... pt ca se rupe prea usor pt cat este de gros... si noh.....

Mai am si de 6 lb... pt biban... ala este ok... dar acolo nu prea am cum sa-l testez pesciind cu leader de mono de 0.16...

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 19 Iun 2011, 12:10

Andrei scrie:Abia astept sa-l schimb de pe tambur.... sunline de 20lb... si numai probleme am avut cu el :x
Andrei,ce fel de probleme ti-a creat? Banuiesc ca l-ai avut pus pe mulineta de cast...
Until next time....Tight Lines!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 19 Iun 2011, 12:14

:) Poate am pescuit suficient cu el de vo 3 ani pe 5-6 mulinete.
Poate nu stiu sa pescuiasca aia care chiar ies la pescuit pe-acolo pe la tine.
Gros? Sigur pescuiesti cu Sunline?
Poate nu stii sa faci nodul corect la leader. Ti se rupe sunlineu si cand dai cu leader?

Imi spuneam parerea despre sunline, asa cum cerea initiatorul topicului, nu iti dadeam tie replica, in caz ca n-ai remarcat, sau te-ai molipsit de la unii colegi si te ataci in functie de persoane nu de topicuri. Ar fi pacat.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 19 Iun 2011, 12:31

Asa cum zici sefu... :lol:

Poate am nimerit eu si toti prietenii pe care i-am mai intrebat si care l-au folosit.. o serie cu probleme... se intampla

Imi pare rau ca te-ai simtit atacat... cand nu te-a atacat nimeni.

Da. Sunline de 20 de lb este gros... este absolut normal... e mai gros de exemplu decat sufix performance braid de 20 lb... deci e gros

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 19 Iun 2011, 12:36

Ce alte alternative as mai avea in afara de super PE ? De la Sunline sau si alta marca..
Until next time....Tight Lines!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 19 Iun 2011, 12:39

Pai asta cu "chiar ies la pescuit" nu cred ca era pentru Gerula, da ma rog. Nu-i nici o problema. Eu, asa cum mai spun cativa colegi pe-aici, mi-am gasit un fir competent si la pret decent. Sunt multumit de el. Poate schimba si ei gama, scot altceva, nu mai tine figura, mai vedem... La cat e Sufixu ala si unde gasesc si cu cat e mai gros de te-a dranjat diferenta aia in grosime? De cati microni? Daca ar fi un fir de 0,01, indestructibil, l-am lua toti pe ala pentru ca e cel mai subtire? Si daca e cel mai subtire ce? Pana la urma, ca e subtire sau gros (depinde si cu cat), e asa un criteriu? Adica cep putin la doua fire, ambele de 20 lb, puse pe un echip de baitcasing? L-ai alege pe vreunul dintre ele doar pentru faptul ca e, poate insesizabil mai subtire?

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 19 Iun 2011, 12:52

Chief scrie:Pescuiesc cu Sunline 10 lb, 15 lb, 20 lb, 30 lb si nu am avut nicio problema. Ba in agatatura, cel de 20 lb nu prea am cu ce sa-l rup, e pericol real pentru lanseta, daca nu executi miscari corecte.
nu stiam ca daca se agata se rupe " din " lanseta !

care ar fi miscarea corecta la manevra asta ?

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 19 Iun 2011, 12:59

fruaur scrie:
Chief scrie:Pescuiesc cu Sunline 10 lb, 15 lb, 20 lb, 30 lb si nu am avut nicio problema. Ba in agatatura, cel de 20 lb nu prea am cu ce sa-l rup, e pericol real pentru lanseta, daca nu executi miscari corecte.
nu stiam ca daca se agata se rupe " din " lanseta !

care ar fi miscarea corecta la manevra asta ?
nu se rupe "din lanseta" firul :lol: :lol: :lol: si nici nu exista miscare corecta... da banuiesc ca stii foarte bine si ca intrebarea a fost de natura retorica :lol: :lol: :lol:
da hai sa zic totusi pentru cei care poate nu stiu: se infasoara firul pe o creange rupta sau pe lipgrip sau ce ai la indemana si se trage direct de fir! altfel suprasolicitzi lanseta si mulineta aiurea.... fara rost... :wink:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 19 Iun 2011, 13:01

Adrian poti sa iei un Daiwa Samurai 30 lb, e super fir, moale, matasos, nu face zgomot deloc la inele, se lanseaza super fain ( eu il folosesc pe un speedmaster 2,70m 50-100 gr, si arunca linguri oscilante de 7-8 gr fara probleme :wink: ), iar ca si rezistenta la nod e cel mai bun fir ce l-am folosit vreodata :)
In ptivinta firelor textile, cautarile mele au luat sfarsit :)

ps - scuzati eventualele greseli, scriu de pe tel.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 19 Iun 2011, 13:02

Ia zi fruaure, ai bagat 2 -3 beri sau esti Dumitru insusi? Ai ceva de spus pe topicul asta sau nu? sau cum e cu "singura deductie e ca tu esti paznicul paznicilor"? Jalnic fruaure... aici intreba omu de sunline, ai auzit de ala? Baga!

Daca vrei sa stii cum se rupe sau se dezgata firul cand te agheti... deschide un topic.

Mersi Adi G.

Poftiti la SUNLINE!

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns