Sunline

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 19 Iun 2011, 13:07

daca nu vrei sa divulgi manevra corecta cum se rupe firul agtat " din lanseta " macar nu fi chietros si spunemi macar ce lanseta ai ca-mi iau si eu

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 19 Iun 2011, 13:20

Germina allround 1/16-1 oz, inele recoil din sarma, maner din pluta. Custom.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 19 Iun 2011, 13:26

nu o vinzi ?

iti dau cit vrei tu pe ea cu conditia ca in urmatorul tau articol sa descrii metoda corecta de a rupe firul " din lanseta "

danio
junior
junior

Mesaj de danio » 19 Iun 2011, 13:52

AdrianHD scrie:Ce alte alternative as mai avea in afara de super PE ? De la Sunline sau si alta marca..
Stren Super Braid...10lb....il am de 3 ani pe o mulineta. Am pescuit cu el si la salau si la stiuca pe lacuri si la stiuca in delta...dar in principal il folosesc la salau... Dezdoi jigurile in agatatura in marea majoritate a cazurilor...

PowerPro de 12lb...il folosesc in general la stiuca...in delta...

Ambele fire au suferit ingheturi si dezgheturi repetate (peste 10 ori cu Stren) si inca sunt multumit...

Am pescuit si cu Sunline...dar nu mi-a placut...prefer sa dau un ban si sa fac o partida de salau nu o partida de legat jiguri si schimbat fire...

Asta e o parere personala...nu vreu sa combat alte opinii...!!! Alegerea e doar a ta...!!!
Sfatul meu...testeaza si alege....!!!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 19 Iun 2011, 14:00

Fruaure, poti sa nu citesti nimic, linistit, nu e pentru tine, nu pierzi nimic. La cum le pricepi, cine stie ce iese. Citeste AVP sa vezi cum se baga scobitor in bullet.

@Danio, nu-s cam firave firele alea pentru salau si stiuca? Cu ce naluci la stiuca? Ce noduri folosesti?

Chiar asa dezamagire Sunline? Zic de superbraind PE.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 19 Iun 2011, 14:48

danio scrie:
PowerPro de 12lb...il folosesc in general ...
...sa-mi fie cu iertare , dar esti sigur ca exista PP de 12 lbs ?

....nu am folosit personal Sunline PE , dar amici mei care l-au folosit sunt dezamagiti doar la capitolul rezistenta la nod si frecare
...in rest....bagati PP :lol:

danio
junior
junior

Mesaj de danio » 19 Iun 2011, 15:46

old_radu scrie:...sa-mi fie cu iertare , dar esti sigur ca exista PP de 12 lbs ?
Ei...hai Radule...ca nu e chiar cazul sa iti ceri iertare... :)...e de 15lbs...am gresit eu...

danio
junior
junior

Mesaj de danio » 19 Iun 2011, 16:22

Chief scrie:@Danio, nu-s cam firave firele alea pentru salau si stiuca? Cu ce naluci la stiuca? Ce noduri folosesti?

Chiar asa dezamagire Sunline? Zic de superbraind PE.
Chief...n-am avut probleme cu Stren de 10lbs la salau sau cu PP de 15(my bad...am rectificat) la stiuca...ba chiar dau cateodata cu Stren de 10lbs si la stiuca...
Cel mai mult imi place grinner knot sau uni knot cum mai este cunoscut...dar trec de doua ori prin ochet la inceput...

Chiar nu stiu ce sa zic de Sunline Super PE...l-am cumparat...l-am incercat...mi-am facut doua partide praf...cu o gramada de jiguri pierdute si jumatate de partida stat si legat jiguri...in final fiind nevoit sa pescuiesc exclusiv cu offset...si mi-au venit dracii, am scos ce a ramas din el si l-am lasat pe malul apei...
Mai am o rola de Sunline de 20lbs...ma gandeam sa il pun pe o mulineta de cast...dar...dupa ce am patit cu celelalte mai subtiri...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 19 Iun 2011, 20:21

danio scrie: am scos ce a ramas din el si l-am lasat pe malul apei...
.
foarte rau ai facut
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 19 Iun 2011, 20:31

danio scrie: exclusiv cu offset...si mi-au venit dracii, am scos ce a ramas din el si l-am lasat pe malul apei...
Rusine ...

Scrie răspuns