Sunline
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
- spectator neutru
- utilizator nou
Sunline
"Bai Gigi tu chiar ai probleme cu ochii" Twisted Evil
Gigi nu are probleme cu ochii....depinde in ce.."piata"....priveste.
Pt piata SUA, sufixul 832, da "neste chestii"....pentru Europa....da "alte chestii"...
Stima!
Pt piata SUA, sufixul 832, da "neste chestii"....pentru Europa....da "alte chestii"...
Stima!
- spectator neutru
- utilizator nou
Poti sa-mi spui care Varivas e mai subtire decat PE de 6lb? Tre' sa schimb firul pe un tambur si ma intereseaza variante.Andrei scrie:... La vaivas le gasesti pe cele mai subtiri..
P.S. Am lansete suficient de fine si mana pe dupa ele...

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
-
- veteran
varivas light game marabu... parerea mea e ca e singurul fir de la varivas care chiar merita, dar care rupe la buzunar... este bleu, vine in rola de 90m si costa vreo 50-60$ parca...Musti scrie:Poti sa-mi spui care Varivas e mai subtire decat PE de 6lb? Tre' sa schimb firul pe un tambur si ma intereseaza variante.Andrei scrie:... La vaivas le gasesti pe cele mai subtiri..
P.S. Am lansete suficient de fine si mana pe dupa ele...PE de 6lb nu rup decand cand hotarasc eu...
parca 0,3 sau 0,4 ceva de genul... sa nu te sperii cand il vezi... ata de papiota nu alta... dar reusesti lanseuri de care nu credeai a fi capabil si este destul de rezistent pentru grosimea lui.... personal best cu el fu un crapcean de 6k...
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Sunline
devalin scrie:"Bai Gigi tu chiar ai probleme cu ochii" Twisted Evil
Stima!
Mersi Alin.
De la astia obisnuiti sa caute prin piata de chinezisme-second-uri ,nu pot avea pretentii sa caute etalonul de calitate ,doar surogatele in domeniu...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.