Strune , ce fel de strune ?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

tibi1991
utilizator constant
utilizator constant

Re: Strune , ce fel de strune ?

Mesaj de tibi1991 » 28 Aug 2012, 17:37

Belenyessy S scrie:Vreau sa-mi cumpar niste strune de titan. Ce parere aveti despre acestea?
http://xxx.ro/index.php?ch=deta ... =&idPesti=
Eu mi-am cumparat de la strike pro aceste strune .. ce pot sa zic sunt foarte ok .. moi ,nu se increteste ,plus pretul care este unu bun :)

lovefishing
junior
junior

Mesaj de lovefishing » 29 Aug 2012, 12:19

fin-tastic sunt super ok ... destul de moi si foarte rezistente
dar ... eu am avut si o mica problema: la ultima partida de pescuit mi s-a rupt agrafa si am pierdut o frumusete de stiuca cu tot cu un Heddon Super Spook Jr
inclin sa cred ca agrafa s-a rupt din cauza ca a fost destul de mult desfacuta/inchisa sa schimb nalucile ... in plus stiuca fugise in nuferi si cred ca am si fortat putin sa o scot

am mai folosit niste strune de la Cabelas, tot din titan, de care am fost foarte multumit ... dar din pacate nu-mi aduc aminte cum se numeau

lovefishing
junior
junior

Mesaj de lovefishing » 10 Sep 2012, 20:30

ups,
din nou probleme cu agrafele de la strunele fin-tastic
nu inteleg dar sigur ceva nu e in regula ... de data esta s-a rupt in lansare si am proiectat inca un super spook jr in stuf
cred ca imi iau cateva agrafe de crap mai sanatoase si le schimb la toate strunele fin-tastic pe care le mai am

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 11 Sep 2012, 06:41

Am observat si eu ca multe din strunele din comert din kevlar, wolfram, surflon (de genul la plic la 5 lei 2 buc.) au agrafele foarte slabe si producatorul zice ca rezista la 9 sau 12 kg. In schimb sunt unele la care imi rup unghia si abea pot sa le desfac cand schimb naluca ... Tre sa cauti cu atentie.
Agrafe bune sunt cele de la Illex care au un sistem mai ciudat de inchidere deschidere dar foarte bun si ele foarte rezistente. Sunt din sarma otelita nichelata de diferite marimi foarte foarte bune. Spor !

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 03 Oct 2012, 14:35

ati incercat strunele de titan de la strike pro ? pareri ? carabina trebuie schimbata ?
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 03 Oct 2012, 14:49

grecu scrie:ati incercat strunele de titan de la strike pro ? pareri ? carabina trebuie schimbata ?
Sper sa le testam in curand. :wink:

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 03 Oct 2012, 16:49

Am avut neplaceri cu multe strune ale caror agrafe s-au desfacut in drill. Pana la urma am ramas la Strike Pro Titan...cam scumpe, dar merita toti banii. Stai fara griji.

tibi1991
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de tibi1991 » 03 Oct 2012, 22:35

grecu scrie:ati incercat strunele de titan de la strike pro ? pareri ? carabina trebuie schimbata ?
eu le folosesc ... sunt ok nu mi s-a desfacut inca agrafa nu sa rupt etc eu sunt multumit de ele

diesel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de diesel » 04 Oct 2012, 13:59

Si eu obisnuies sa schimb agrafele , iar pe cele de calitate le inlocuiesc dupa o perioada de folosire deoarece incepe sa se inmoaie materialul din are sunt facute.

tibi1991
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de tibi1991 » 05 Oct 2012, 15:32

revin cu un edit neplacut! ieri am prins o stiuca la 1.400 gr nu am avut gripul la mine si am ridicat de struna strike pro se zbate stiuca si dintr-o data poc pica jos ... in clipa in care am vazut ma-m enervat rau si am inceput sa ma gandesc ce s-o rupt ... si vad ca mi rupta struna de unde tine-am la deget taiat de struna .. am inceput sa dau ceva blesteme pe strunele strike pro si am zis ca numai cumpar :)) trebe ceva mai serios ... am stat si mam gandit daca imi intra o stiuca la 10 + si mi se rupea struna pfff nu le mai recomand !!

Scrie răspuns