st croix-legend elite:moft sau necesitate
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Depinde de fiecare in parte.... Pentru cineva care conduce un Jag sau un Ferrari nu cred ca este un moft... 

ADDICTED TO SPINNING
http://spinningteambv.wordpress.com
http://spinningteambv.wordpress.com
Depinde de nivelul de intzelegere al fiecaruia.Unii pescari fac diferentza intre un batz de calitate si o gioarsa, altzii nu.Potzi sa stai langa unul cu Legend si sa prinzi cu o lanseta de la obor mai bine.Deci depinde pe mana cui ajunge Legend-Elit-ul, pt ca pt unii ar putea fi un moft, un mod de a arata ca au valoare, in timp ce pt cei ce au inteles cu ce se mananca pescuitul poate fi o necesitate, pt a atinge performante pe care nu le pot optine cu o lanseta ordinara. 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Nici chiar Obor si Legend dar nici chiar Ferrari. Pentru cei care ne numaram banii inainte sa facem o achizitie mai mare in domeniul pescuitului nu as spune ca ar fi o alegere inteleapta, mai ales ca de la Avid care e la jumate de pret pana la Legend chiar nu mai e distanta mare. Daca as avea un venit dublu fata de cum am optam pentru Legend probabil, nu trebuia sa am Ferrari. Acuma depinde si cat de osedati suntem de un peste sau un stil de pescuit. Eu de exemplu nu pescuiesc la clean, avat, somn decat accidental si un pic mai des la pastrav, dar sunt pescar de spin exclusiv, deci ramane salaul si stiuca, iar salaul e destul de mult in fata. In concluzie 70% din investitii le fac in echipament de salau asa ca ii inteleg pe cei care aleg Legend. Dar pana la urma conteaza si restul, ca daca ai Legend cum spunea Adelin si la celalalt capat al barcii te face unul cu Obor-Elite... esti cam naspa... sau cum zic Parazitii: esti parvenit, dai cu banii-n lautari, da da... Fir intins!
exista un impediment la transport, dar se poate depasi cu un tub pe masura.
cunosc posesori de Legend Elite care isi vand "restu" de lansete de shalo.
eu unul a multumesc cu avidu...
cunosc posesori de Legend Elite care isi vand "restu" de lansete de shalo.
eu unul a multumesc cu avidu...

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Da ai dreptate intre Avid si Legend Elite nu e mare distantza.....e foarte mare!!!Tristian scrie:Nici chiar Obor si Legend dar nici chiar Ferrari. Pentru cei care ne numaram banii inainte sa facem o achizitie mai mare in domeniul pescuitului nu as spune ca ar fi o alegere inteleapta, mai ales ca de la Avid care e la jumate de pret pana la Legend chiar nu mai e distanta mare.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB