Felicitari!johnnybravo scrie: fara suparare, am casa pe marginea dunarii

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
TE INVIDIEZ!!!!!johnnybravo scrie:fara suparare, am casa pe marginea dunariiAdelin scrie:Fara suparare, dar povesteste-ne si noua cum faci?!johnnybravo scrie:"talent" = noroc?:)
sincer pt disconfortul transportului n-as merge pe elite, calatoresc 250km ca sa ajung la salai, cu trenul, microbuzul si bicicleta...ar fi cam greu sa umblu cu prajina dupa mine si mai mult, de pe mal, la dunare iti cam trebuie bat lung...Iei bicicleta si o urci in tren
, apoi cobori si o bagi in microbuz
, iar cand ajungi aproape de apa o iei pe bitzoagla pana la locul cu salai
...sau mergi cu microbuzul
, apoi iei trenul
, iar in gara ai parcata bicicleta?!
.....mai, tu sigur nu ai participat la Eco-Challenge?!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nu trebuie sa fi expert ca sa faci diferentza intre Avid si Legend.onesti scrie:Adelin scrie:Am spus ca Legend-ul nu e o laneta pe care sa o intzeleaga toata lumea, dar comparativ cu Avid-ul e departe.
Woaw!!! Avem un initziat care intzelege lansetele.![]()
Si cu argumente tehnice solide ca: "Da ai dreptate intre Avid si Legend Elite nu e mare distantza.....e foarte mare!!!" il convinge instant pe Oby1.
onesti scrie:Adelin scrie:Am spus ca Legend-ul nu e o laneta pe care sa o intzeleaga toata lumea, dar comparativ cu Avid-ul e departe.
Si cu argumente tehnice solide ca: "Da ai dreptate intre Avid si Legend Elite nu e mare distantza.....e foarte mare!!!" il convinge instant pe Oby1.
apropos e "legend" mi-a placut filmul "I'm a legend"oby 1 scrie:eu eram hotarit dinainte sa imi iau un legend![]()
topicu e asa ca sa am pe cine sa dau vina daca nu imi place
Corect.SF scrie:onesti scrie:Adelin scrie:Am spus ca Legend-ul nu e o laneta pe care sa o intzeleaga toata lumea, dar comparativ cu Avid-ul e departe.
Onesti , reciteste inca odata topicu ala cu lansete JDM , ii prea bun ca sa-l citesti doar odata![]()
![]()
![]()
![]()
Fir Intins!!!
N-am spus ca te-ai inselat, ci doar doream sa citesc niste argumente tehnice solide cu care-tzi sustzii "afirmatziile". Dar...(meno)pauza.Adelin scrie:........, sunt curios, poate ma convingi ca m-am inselat in afirmatii...
De ce esti rau, de ce vrei sa ne aducem aminte de povestea bietului baiet care juca odata fotbal in curtea blocului?!Cica a incercat sa isi gaseasca refugiul in pescuit, dar a cazut intr-o mare capcana...vai, cata neimplinire si vise desarte.SF scrie:Onesti , despre asta ii vorba http://www.rapitori.ro/forum/about5650.html. A lot about human nature
![]()
.
Fir Intins!!!