st croix-legend elite:moft sau necesitate

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 05 Iul 2008, 10:19

johnnybravo scrie: fara suparare, am casa pe marginea dunarii :D
Felicitari! :D norocosule! Sa inchizi ferestrele bine, sa nu te trezesti cu avatii in casa! :lol:
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 05 Iul 2008, 10:35

johnnybravo scrie:
Adelin scrie:
johnnybravo scrie:"talent" = noroc?:)
sincer pt disconfortul transportului n-as merge pe elite, calatoresc 250km ca sa ajung la salai, cu trenul, microbuzul si bicicleta...ar fi cam greu sa umblu cu prajina dupa mine si mai mult, de pe mal, la dunare iti cam trebuie bat lung...
Fara suparare, dar povesteste-ne si noua cum faci?! :roll: Iei bicicleta si o urci in tren :oops: , apoi cobori si o bagi in microbuz :evil: , iar cand ajungi aproape de apa o iei pe bitzoagla pana la locul cu salai :cry: ...sau mergi cu microbuzul :( , apoi iei trenul :x , iar in gara ai parcata bicicleta?! :shock: .....mai, tu sigur nu ai participat la Eco-Challenge?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
fara suparare, am casa pe marginea dunarii :D
TE INVIDIEZ!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Asta e si visul meu, sper ca in curand sa devina realitate!!! :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 05 Iul 2008, 11:06

onesti scrie:
Adelin scrie:Am spus ca Legend-ul nu e o laneta pe care sa o intzeleaga toata lumea, dar comparativ cu Avid-ul e departe.

Woaw!!! Avem un initziat care intzelege lansetele. :respekt:

Si cu argumente tehnice solide ca: "Da ai dreptate intre Avid si Legend Elite nu e mare distantza.....e foarte mare!!!" il convinge instant pe Oby1.
Nu trebuie sa fi expert ca sa faci diferentza intre Avid si Legend.
Daca ai ceva de spus in acest sens te rog sa o faci, sunt curios, poate ma convingi ca m-am inselat in afirmatii...dar daca interventzia ta a fost doar una buco-testiculara, sa nu inghitzi, pune la frigider sa nu ma mai deranjezi si maine! :wink:
WSB CLUB

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 05 Iul 2008, 11:39

onesti scrie:
Adelin scrie:Am spus ca Legend-ul nu e o laneta pe care sa o intzeleaga toata lumea, dar comparativ cu Avid-ul e departe.

Si cu argumente tehnice solide ca: "Da ai dreptate intre Avid si Legend Elite nu e mare distantza.....e foarte mare!!!" il convinge instant pe Oby1.

Onesti , reciteste inca odata topicu ala cu lansete JDM , ii prea bun ca sa-l citesti doar odata :lol: :lol: :lol: :lol:

Fir Intins!!!

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 05 Iul 2008, 12:47

eu eram hotarit dinainte sa imi iau un legend 8)
topicu e asa ca sa am pe cine sa dau vina daca nu imi place :twisted:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 05 Iul 2008, 12:57

oby 1 scrie:eu eram hotarit dinainte sa imi iau un legend 8)
topicu e asa ca sa am pe cine sa dau vina daca nu imi place :twisted:
apropos e "legend" mi-a placut filmul "I'm a legend"

In filmul ala, se rarise lumea...locuri libere pe balta, ce mai: super! :D

Si stiam ca de asta e topicul, "tu, tu tu si tu mi-ati spus ca e mistoaca lanseta...." care lanseta chiar e mistoaca , daca ai banii pt ea... nu ezita, am pus mana pe lanseta la altcineva mi-a placut!

nu e moft nici necesitate, este o lanseta buna. (nu spun ca multe altele :D )

la shoping cu tine!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 05 Iul 2008, 18:58

SF scrie:
onesti scrie:

Onesti , reciteste inca odata topicu ala cu lansete JDM , ii prea bun ca sa-l citesti doar odata :lol: :lol: :lol: :lol:

Fir Intins!!!
Corect.
E de referinta....
Si bine zice SF, ii prea bun sa-l citesti dintr-odata.. :lol: :lol:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 06 Iul 2008, 04:41

Adelin scrie:........, sunt curios, poate ma convingi ca m-am inselat in afirmatii...
N-am spus ca te-ai inselat, ci doar doream sa citesc niste argumente tehnice solide cu care-tzi sustzii "afirmatziile". Dar...(meno)pauza.
Nu stiu cu buco-testicularele dar recto-anal-iticile parca erau domeniul tau. Itzi dau un refresh daca vrei: conjuga-mi verbul "a dosi" la pers. I-a sing.
Si pt. ca tot se leaga lumea de geometria trapezului, itzi dau un "Petrica" sa te antrenezi.

SF & Mugurstefan: datzi-mi linkul cu JDM-urile

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 06 Iul 2008, 12:11

Onesti , despre asta ii vorba http://www.rapitori.ro/forum/about5650.html :) . A lot about human nature :wink: :) .

Fir Intins!!!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Iul 2008, 16:49

SF scrie:Onesti , despre asta ii vorba http://www.rapitori.ro/forum/about5650.html :) . A lot about human nature :wink: :) .

Fir Intins!!!
De ce esti rau, de ce vrei sa ne aducem aminte de povestea bietului baiet care juca odata fotbal in curtea blocului?!Cica a incercat sa isi gaseasca refugiul in pescuit, dar a cazut intr-o mare capcana...vai, cata neimplinire si vise desarte.

"....si baietzii au inceput jocul, fiecare vrand sa atinga balonul aurit cu insemnele FIFA.Baietul nou intrat alerga ca un bezmetic, racnind din totzi rarunchii sa i se dea si lui "PASE", dar nimeni nu-l vedea si nu-l auzea pe teren.Dupa cateva ore de tavaleala, in care sarmanul pusti fusese inghiontit si cotonogit, cu vocea-i tremuranda de furie si neputintza, indrazneste sa ceara mingea de la vlajgani...gresala, pt ca baietzii aveau alte planuri cu balonul rotund.Dupa ce au jucat o "MATZA" pe cinste, pana cand baietul se ineca in lacrimi si sughitzuri, i-au dat jos shortul si l-au trimis acas' in curu gol, fiind nevoit sa treaca pe langa toate fetele care jucau chilotzasii chiar la scara blocului unde locuia el.
De atunci nu l-a mai vazut nimeni, se pare ca suferise mult...nu a putut trece peste rusinea care l-a coplesit atunci cand fetele radeau si tzipau cat le tzinea gura aratand cu degetul spre pasarica lui.Parintzii au incercat in zadar sa il integreze in grupul altor copii din alt oras, apoi au plecat in alta tzara.....iar mai apoi spuneau bietzii batrani ca baietul a parasit continentul, ultima daca cand l-a vazut cineva, mergea spre N-V.

Se vorbeste ca nici acum nu e sociabil si e foarte timid in relatziile cu oamenii.La serviciu , pe strada, in supermarket, in autobuz, nu vorbeste cu nimeni si nu ridica capul din pamant......Doar cand ajunge acasa si trage zavorul devine barbat!Se pare ca a gasit un refugiu......www.Rapitori.ro"
WSB CLUB

Scrie răspuns