st croix-legend elite:moft sau necesitate

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

allspark
junior
junior

Mesaj de allspark » 06 Iul 2008, 18:28

Cred ca nu poate nimeni zice "e cu 27,5% mai senzitiva decat Avidul" bazandu-se pe datele de la producator, nu pe mânometrul propriu, asa ca-i cam de **** poanta cu baiatul si mingea FIFA.

Pe partea cealalta, Legend Elite costa totusi intre 300 si 350$, nu e asa overpriced. Cine isi permite un avid isi permite si una de-asta.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 06 Iul 2008, 19:56

Adelin scrie: De ce esti rau, de ce vrei sa ne aducem aminte de povestea bietului baiet care juca odata fotbal in curtea blocului?!Cica a incercat sa isi gaseasca refugiul in pescuit, dar a cazut intr-o mare capcana...vai, cata neimplinire si vise desarte.

"....si baietzii au inceput jocul, fiecare vrand sa atinga balonul aurit cu insemnele FIFA.Baietul nou intrat alerga ca un bezmetic, racnind din totzi rarunchii sa i se dea si lui "PASE", dar nimeni nu-l vedea si nu-l auzea pe teren.Dupa cateva ore de tavaleala, in care sarmanul pusti fusese inghiontit si cotonogit, cu vocea-i tremuranda de furie si neputintza, indrazneste sa ceara mingea de la vlajgani...gresala, pt ca baietzii aveau alte planuri cu balonul rotund.Dupa ce au jucat o "MATZA" pe cinste, pana cand baietul se ineca in lacrimi si sughitzuri, i-au dat jos shortul si l-au trimis acas' in curu gol, fiind nevoit sa treaca pe langa toate fetele care jucau chilotzasii chiar la scara blocului unde locuia el.
De atunci nu l-a mai vazut nimeni, se pare ca suferise mult...nu a putut trece peste rusinea care l-a coplesit atunci cand fetele radeau si tzipau cat le tzinea gura aratand cu degetul spre pasarica lui.
Ca sa nu zici ca-s rau , nu ti-o mai spun pe aia cu vlajganii care incercau sa-si ascunda pasarica sub shorturile Adidas , si cum astia , din plictiseala , ca sa fiu domn :) , au incercat sa se distreze pe seama celor care isi ascundeau pasarica sub shorturi Nike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Fir Intins!!!

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 06 Iul 2008, 20:23

OK Adelin, spune-mi: cat i-ai dat prescolarului ca sa-tzi faca compunerea (am vazut ghilimele, virgule si alte subtilitatzi care nu te caracterizeaza)? Sau te-ai inspirat din Apolodor din Labrador?

L-ai cunoscut pe Deceneu sau e doar o coincidentza de muza? Min.3:00.

http://www.youtube.com/watch?v=4T7bB_7jwlw

SF: Nu-l jigni pe Adelin. - el n-are pasarica. El e barbat adevarat cu par pe kept, huuuuge dick si alte accesorii Jaxon.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 06 Iul 2008, 20:58

mai mai... ce usor e sa vorbesti de altii cand esti departe :lol: textul e din era "gerula" o adevarata capodopera :lol:

mie unu imi plac mai mult betele de moda veche(sunt fan all star) ceea ce am observat la legend elite, tournament; daiko, evergreen, megabass... blancurile rainshadow(si ma refer aici la RX8 si RX8+) etc. este faptul ca se pune accent pe cresterea senzitivitatii batului, se folosesc module de carbon tot mai inalte dar care sunt si foarte casante... numai poti sa'l trantesti de pamant, sa'l scapi din diverse cauze pentru ca imediat apar fisuri(insesizabile la ochi) dar "naucitoare" cand intepi un strap de 30cm :) ca sa numai vorbim de preturi :D un all star titanium l'am prins in portiera masinii inainte de prima mansa la sarulesti... si prinde si acum pesti(chiar dupa intamplarea cu portiera am scos un crapcean fara nici cea mai mica problema) mai este si diferenta de greutate, finisaje, look... acum cui nu i'ar place o femeie cu un look trasnet in detrimentul uneia mediocre? chiar daca pana la urma urmei tot femeie este si face acelasi lucru :P

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Iul 2008, 22:54

onesti scrie:OK Adelin, spune-mi: cat i-ai dat prescolarului ca sa-tzi faca compunerea (am vazut ghilimele, virgule si alte subtilitatzi care nu te caracterizeaza)? Sau te-ai inspirat din Apolodor din Labrador?

L-ai cunoscut pe Deceneu sau e doar o coincidentza de muza? Min.3:00.

http://www.youtube.com/watch?v=4T7bB_7jwlw

SF: Nu-l jigni pe Adelin. - el n-are pasarica. El e barbat adevarat cu par pe kept, huuuuge dick si alte accesorii Jaxon.
Deci e moft sau necesitate ca nu m-ai convins?!Vad ca ai chef de buci buci, dar hai sa vedem opinia unui "specializat in clean si biban".
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 06 Iul 2008, 23:29

Salut la toata lumea! Nu stiu ce sa zic ,despre treaba asta cu bete superspecializate si superscumpe . Si eu sunt in cautarea unui bat ceva mai bun si implicit mai scump si ma intrebam daca se merita .Adica cei mai vechi au avut acum 5-6 ani bete asa specializate si asa scumpe , acum toata lumea vrea americane si japoneze ,nu au prins peste in urma cu ceva ani si fara ele? :( Eu am inteles ca nu se poate da cu o singura lanseta si cu linguri si cu voblere si cu jiguri si trebuie investiti ceva banisori in echipament dar de la anumite sume in sus mi se pare exagerat mai ales la noi unde apele sunt din ce in ce mai sarace in peste ,stim cu toti cauzele :evil: . Vorbesc despre apele naturale ,nu despre amenajari, unde si acolo trebe sa platesti o groaza de bani ca dupa aia sa te mandresti ce mare pescar esti tu ca ai reusit sa pacalesti niste pesti tinuti acolo . Mergeti pe Prut dupa ce dau moldovenii cu curent si sa vad cu ce va ajuta St.Croix-ul sau Kistlerul :?: Oricum parerea mea este ca toata treaba asta cu echipamentul este o chestie pur comerciala, si ca poti cheltui o gramada de bani pe scule daca nu ai un pic de ceva acolo , daca nu stii sa citesti apa cum se spune ,degeaba . Ultima partida la care am fost am fost uimit de un localnic ,care scotea avat dupa avat si frumosi cu un bat urit ca dracu din piata de la moldoveni cu pestisor de plumb si muste facute de el .Sunt sigur ca daca- i dadeai un St .Croix si un vobler Yo-zuri nu mai prindea nimic :wink:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 07 Iul 2008, 00:23

blackmamba scrie:Salut la toata lumea! Nu stiu ce sa zic ,despre treaba asta cu bete superspecializate si superscumpe . Si eu sunt in cautarea unui bat ceva mai bun si implicit mai scump si ma intrebam daca se merita .Adica cei mai vechi au avut acum 5-6 ani bete asa specializate si asa scumpe , acum toata lumea vrea americane si japoneze ,nu au prins peste in urma cu ceva ani si fara ele? :( Eu am inteles ca nu se poate da cu o singura lanseta si cu linguri si cu voblere si cu jiguri si trebuie investiti ceva banisori in echipament dar de la anumite sume in sus mi se pare exagerat mai ales la noi unde apele sunt din ce in ce mai sarace in peste ,stim cu toti cauzele :evil: . Vorbesc despre apele naturale ,nu despre amenajari, unde si acolo trebe sa platesti o groaza de bani ca dupa aia sa te mandresti ce mare pescar esti tu ca ai reusit sa pacalesti niste pesti tinuti acolo . Mergeti pe Prut dupa ce dau moldovenii cu curent si sa vad cu ce va ajuta St.Croix-ul sau Kistlerul :?: Oricum parerea mea este ca toata treaba asta cu echipamentul este o chestie pur comerciala, si ca poti cheltui o gramada de bani pe scule daca nu ai un pic de ceva acolo , daca nu stii sa citesti apa cum se spune ,degeaba . Ultima partida la care am fost am fost uimit de un localnic ,care scotea avat dupa avat si frumosi cu un bat urit ca dracu din piata de la moldoveni cu pestisor de plumb si muste facute de el .Sunt sigur ca daca- i dadeai un St .Croix si un vobler Yo-zuri nu mai prindea nimic :wink:
Frumoase si cumpatate vorbe , dar..... :lol:
Io zic ca lumea merge la peste sa se simta bine prinzind peste , nu ca sa prina mai mult ca altii . Tre sa recunosc ca si io ma simt bine cind prind mai mult ca altii linga mine , ma umflu in pene de nu vezi , insa cinstit vorbind in momentu ala cred ca conteaza mai mult ca io sa prin mai multi pesti decit altii , decit simplu fapt de a prinde peste . Is cam ciudate mecanismele psihopatice :lol: :lol: .
Cind esti singur pe mal atunci chiar ca nu-i nimic intre tine pescuit , nu-si baga dracu coada , si atunci esti doar tu cu pestii , care pe care . In momentu ala nu mai conteaza cit ai dat pe scula , ci ce poate sa faca . Dupa aia poti vorbi diferente , mai ales daca ai pus mina pe sculele in cauza .

In Romania sa fi smecher ii o mania , si multi isi iau lucruri scumpe ca sa se dea smecheri . Exact pentru ca in Romania inca lumea intoarce ochii prea usor la orice chestie . Nici in Vest nu dau toti cu scule scumpe , insa nici nu se ia lumea de tine pe forumuri cu vrajeli de nustiucite pagini si ironii mai groase sau subtiri , ca nustiucine si-o luat nustiuce scula si vezi doamne nu stie sa prinda sau sa o folosesca . Nu vreu sa zic ca toti romanii , cei care si-au luat scule scumpe le-au luat ca sa le scoata ochii la altii , ci le-au luat pentru ca asa au vrut ei .
Pe bune , frecventez vreo 2-3 forumuri de profil straineze, si nu am vazut gargara pe tema , doua-trei posturi la misto si gata, de obicei intre amici. Ti-ai luat o scula de 700 euro , foarte bine . Daca altu si-a luat de 70 ii la fel de bine .
Numa pe forumurile romanesti gasesti discutii din astea , pe bune fratilor . Hai ca daca-i o caterinca bine intretinuta merge :lol: , da totusi hai sa nu ne intrecem si sa o dam in penal in fiecare sezon , pentru ca unii avem o problema la scafirlie in cea ce priveste pretu sculelor , si s-o lasam si placa asta cu " taranu model care da lectii cu nustiuce germina ldin secolu trecut , luata cu 10 lei , la nu stiu care baiat cu scule exotice " , pentru ca , nu-i asa , cind mergem pe mal nu ne intereseaza ce face ala de linga , ci ne intereseaza pe noi insine sa ne simtim bine .

Fir Intins!!!

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 07 Iul 2008, 00:35

necesar ii sa mergi la pescuit

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 07 Iul 2008, 09:27

Adelin, bineinteles ca greutatea lansetei conteaza, si blancul intreg fara mufare si compozitia lui si asa mai departe... daca eram toti miliardari aveam toti Legenduri si am bea Chivas Regal de 24 de ani pe punte la un Bertram si forumul asta nu ar mai avea rost si asa mai departe.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

cristian.ene
veteran
veteran

mari diferente

Mesaj de cristian.ene » 07 Iul 2008, 10:25

Bine punctat,

cine stie sa pescuiasca prinde si cu lanseta medie cum paote sa fie un Premier sau un Cabela`s IM6.

...totusi

Dar cand e vorab de confort si efort minim diferenta mare de pret se justifica air intre Avid si SC V e o diferenta enorma . Si intre SCIV -Tournament si SCV Legend e o diferenta mai mult decat sensibila desi mandrinele pe care au fsot cosntruit blankurile par aproape identice diferenta de material este enorma.

Rasinile sunt diferite(si mai putine in cazul SCV), grosimea peretilor este mai mica si totul se resimte in cresterea senzitivitatii.

Specializarea si diferentele de actiune nu sunt mofturi se vad in rezultatele la pescuit

Scrie răspuns