discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
BamseBST
- veteran

Am acizitionat aceste voblere de la Rapala a avut cineva ceva rezultate la asa ceva?
Skitter walk-ul nu-mi place cum vine deloc!! parca este o pluta fara plumb
jumatatea din spate sta in apa iar restul afara...si pe recuperare parca-i poper...

am crezut ca e un fel de salmo slider, da` nici vorba!!!
Prop-ul e meserie...
-
Adi_
- veteran

mah spro, esti fantastic
Skitter Walk trebuie recuperat intr-un anume fel, pt. care e facut. Trebuie jucat din varf. Daca il aduci liniar, degeaba il plimbi prin apa.
De "Walking the Dog" ai auzit?
hmm... oare de la ce ii vine numele de skitter
walk ?

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Teodor
- veteran

-
Pe paginile ce prezinta produsele pe site-ul de la Rapala ai si filmulete care-ti prezinta miscarea:
http://www.rapala.com/products/luresdet ... rsalt=Salt
PS.
Referitor la Skitter Prop: l-a mai folosit cineva pe apele de la noi ?
Ma intereseaza in mod special daca ati avut rezultate pe ape curgatoare.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
-
BamseBST
- veteran

Adi_ scrie:mah spro, esti fantastic
Skitter Walk trebuie recuperat intr-un anume fel, pt. care e facut. Trebuie jucat din varf. Daca il aduci liniar, degeaba il plimbi prin apa.
De "Walking the Dog" ai auzit?
hmm... oare de la ce ii vine numele de skitter
walk ?

nu am zis ca il recuperez liniar...si crede-ma ca de aia la-am comandat am crezut ca vine ca in filmuletzul de pe site..
daca nu ma crezi itzi trimit unu..sa dai cu el sa vezi k am dreptate..
rezultate? nu a avut nimeni la ele?
-
Adi_
- veteran

omule, vine ca in filmuletul de pe site daca inveti sa-l recuperezi cum face nenea ala
degeaba imi trimiti ca nici eu n-am dat niciodata cu asa ceva, dar nu poti spune ca nu merge el bine. Nu e ca la cele cu barbeta care recuperate liniar trebuie sa bata intr-un anume fel.
Daca ai ocazia sa te uiti si la filmuletzul "Hor to xxx Rapala lure" o sa vezi si acolo diferite metode de recuperare a Skitter Walk-ului.
Deci crede-ma ca n-are voblerul nimic. Tu nu sti sa il recuperezi cum trebuie. Sa nu uiti ca iti trebuie si o lanseta ceva mai rigida. Bun ar fi si un textil.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
tudor
- Moderator

-
Skitter walk e un stick bait si merge excelent, daca stii sa-l utilizezi. Cind vei obtine un walking the dog vei prinde.
Skitter prop merge foarte bine. Ca orice prop bait (naluci cu elicie) mie-mi place mai mult tehnica stop and go.
-
Andrei
- veteran

-
A luat si Razvan unu si l-am testat si eu. Cred ca nush tu sa-l recuperezi, pt ca dac ii imprimi miscarea buna din varf atunci vine cum trebuie. Adic face stanga dreapta la fiecare pompaj. Cu betze lungi nu prea cred ca poti sa-i prea imprimi miscarea dorita, adic acolo tre sa-ti faci mana mai buna daca vrei sa-l inveti sa se plimbe cum tre. Depide si de lanseta si de mana pescarului. Asa si tre sa stea in apa.
-
Andrei
- veteran

-
Incearca sa te documentezi pan la capat despre o naluca inainte sa o folosesti, mai ales dac e ceva pe ce n-ai mai pus mana pan atunci(adic sa vezi ce tip de naluca e, ce face naluca respectiva.....). Ca poate atunci o sa reusesti sa o folosesti cum trebuie din prima.

-
Adelin
- Moderator

sprosalmorapala scrie:Am acizitionat aceste voblere de la Rapala a avut cineva ceva rezultate la asa ceva?
Skitter walk-ul nu-mi place cum vine deloc!! parca este o pluta fara plumb
jumatatea din spate sta in apa iar restul afara...si pe recuperare parca-i poper...

am crezut ca e un fel de salmo slider, da` nici vorba!!!
Prop-ul e meserie...
Ce culori ai?...Si cu cat le vinzi?!

-
BamseBST
- veteran

Adi_ scrie:omule, vine ca in filmuletul de pe site daca inveti sa-l recuperezi cum face nenea ala
degeaba imi trimiti ca nici eu n-am dat niciodata cu asa ceva, dar nu poti spune ca nu merge el bine. Nu e ca la cele cu barbeta care recuperate liniar trebuie sa bata intr-un anume fel.
Daca ai ocazia sa te uiti si la filmuletzul "Hor to xxx Rapala lure" o sa vezi si acolo diferite metode de recuperare a Skitter Walk-ului.
Deci crede-ma ca n-are voblerul nimic. Tu nu sti sa il recuperezi cum trebuie. Sa nu uiti ca iti trebuie si o lanseta ceva mai rigida. Bun ar fi si un textil.
ai cumva filmuletzul?...daca nu de unde pot sa fac rost?