Skitter Walk si Skitter Prop
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
[quote="Adi_"]daca esti pe un mal inalt, e buna si o lanseta mai lunga. dara daca esti cu picioarele aproape de nivelul apei, nu cred ca faci mare branza cu 2,70.[/quote]
Duc cu mine intodeauna o scara rabatabila din aluminiu si daca nivelul apei ii aproape ma sui pe scara si dau de acolo .
Fir Intins!!!
Duc cu mine intodeauna o scara rabatabila din aluminiu si daca nivelul apei ii aproape ma sui pe scara si dau de acolo .
Fir Intins!!!
[quote="Adelin"]Daca vrei sa faci cea mai buna miscare, ai nevoie de un bat de 1,8m-2.1m. Doar dupa ce incerci vezi diferenta, asa ca fa o proba. :wink:[/quote]
Mai Adeline tu esti pigmeu sau ce !
Acuma serios , daca ai incercat ai putea da mai multe amanunte , greutatea si lungimea nalucii , firu folosit -grosimea-, pe ce fel de locuri ai avut rezultate si specii . Singuru care a prins ceva in apa dulce pe aici deocamdata ii Tudor , cu astfel de naluci , io nu am auzit pe altu sa zica ca a prins .
Sprosalmo , cit cintareste walker-u ala a tau ?
Fir Intins!!!
Mai Adeline tu esti pigmeu sau ce !
Acuma serios , daca ai incercat ai putea da mai multe amanunte , greutatea si lungimea nalucii , firu folosit -grosimea-, pe ce fel de locuri ai avut rezultate si specii . Singuru care a prins ceva in apa dulce pe aici deocamdata ii Tudor , cu astfel de naluci , io nu am auzit pe altu sa zica ca a prins .
Fir Intins!!!
Stai linistit nu sunt pigmeu si nici nu am scurtisme prin casa....dar sunt pe cale sa achizitionez doua. Am incercat sa dau la acest stil cu bete de 2,6m (cele mai scurte care le aveam prin preajma) si apoi am dat cu 2,1m.....vreau sa spun ca nu se poate povesti ce poti face cu un bat scurt.SF scrie:Mai Adeline tu esti pigmeu sau ce !Adelin scrie:Daca vrei sa faci cea mai buna miscare, ai nevoie de un bat de 1,8m-2.1m. Doar dupa ce incerci vezi diferenta, asa ca fa o proba.
Fir Intins!!!
Am prins cu astfel de naluci... nu un peste si pot sa spun ca nu sunt singurul....si razvan are capturi la acest stil, deci nu suntem singuri pe lume.Cert e ca vreau sa aprofundez, o data ce gusti nu te poti opri.
Prefer sa fac ce face danr.(A prins si DanR dar tace malc. Am si poze ... )

-
- veteran