Skitter Walk si Skitter Prop

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 22 Mar 2006, 11:46

auzi.. TE-NCUR cu ceva?? 8) DOCTORE...

Diver
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Diver » 22 Mar 2006, 12:09

Sunt fresh la jerkuit, dar am luat un bat de jerkbait ( 1,80m, 40-120g) si atit cu Lucky Lure recomandata de Tudor ( inca o data multumiri) si cu altele reusesc "sa plimb cihnele" multumitor.
Ramine sa vad daca si prind!
Nu cred ca o sa-ti mearga cu bat de 2,7m, pentru ca trebuie sa faci o miscare de la orizontala cam 80grd in jos, ori ar trebui sa stai pe puntea unei barci mari, ca virful sa nu-ti intre in apa. De asemenea la o astfel de miscare in jos ai trage prea mult spre tine firul.
Ia macar de imprumut de undeva un bat scurt si tare si vazi daca asa iti merge. Trebuie sa mearga, eu am reusit si nu ma da talentul afara din casa!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 22 Mar 2006, 13:30

Deci , nu degeaba is eu fan live-bait.

Sprosalmo , 2,70 e perfecta , ramine sa corelezi greutatea naluci aruncate . Eu dau si cu 2,70 dar si cu 3,00 . Nu as putea da cu ceva scurt , as putea incerca da nu as renunta la astea .
Nu stiu cit ie de grea naluca aia ce o ai , dar pentru asemenea tehnici firu ala ii subtire ( asta daca vrei sa insisti ) , firul in asemenea actiuni se uzeaza mai repede si te trezesti cu el varza inainte de cum ai crede , si nu se pune problema ca pierzi fir ci ca lesi un peste cu naluca in gura si buzele cusute . Deci eu ti-as recomanda ceva mai gros daca vrei sa te tii de asta , daca dai jumate de ora in ficare partida ajunge ala care il ai ( o sa vezi ca oboseste mai tare ca alte tehnici ) . Depinde si cit de mare ii naluca .
Pentru recuperare , bati cuie cum a zis cineva pe aici , si nu te grabi cu mulinatul , trebuie sa-i dai timp sa faca stinga-dreapta .
Stiuca , somn si eventual clean , la altceva nu-l vad . ( eu era sa prind o gramada de pescarusi cu el , innebunesc pasarile cu el ) desi chiar skitter walk la clean , nu stiu ce sa zic , are un rattling de se aude de la 40 de metri .
Nu mai bine te apuci de naturale !?

Fir Intins!!!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 22 Mar 2006, 13:36

daca esti pe un mal inalt, e buna si o lanseta mai lunga. dara daca esti cu picioarele aproape de nivelul apei, nu cred ca faci mare branza cu 2,70.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 22 Mar 2006, 13:51

ce te faci insa daca pescuiesti cu picioarele in apa ? :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 22 Mar 2006, 13:53

Sorin scrie:ce te faci insa daca pescuiesti cu picioarele in apa ? :D
incerci sa levitezi :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 22 Mar 2006, 13:57

sau iti iei un batz de 1 metru :D , iar daca stai si mai mult in apa dai direct cu firu de pe sticla de bere :D
pescuiasca si el va

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 22 Mar 2006, 13:59

iar daca stai in apa pana la un anumit nivel, legi firul pe direct :twisted:
dar ai nevoie si de o anumita revista, sau de ce nu, de alte "incurajari" :lol: :lol: :lol:
sa vezi atunci cum plimbi cainele :lol: :lol: :lol: :lol:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 22 Mar 2006, 14:01

si daca ai nevoie cumva sa scufunzi firul.......inchizi revista si te gandesti la Zoe Petre sau Jeana Gheorghiu :D :D
pescuiasca si el va

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 22 Mar 2006, 14:16

.......si daca ai si ,,ciocuri'' succesive!!!

Scrie răspuns