discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
BamseBST
- veteran

Andrei scrie:A luat si Razvan unu si l-am testat si eu. Cred ca nush tu sa-l recuperezi, pt ca dac ii imprimi miscarea buna din varf atunci vine cum trebuie. Adic face stanga dreapta la fiecare pompaj. Cu betze lungi nu prea cred ca poti sa-i prea imprimi miscarea dorita, adic acolo tre sa-ti faci mana mai buna daca vrei sa-l inveti sa se plimbe cum tre. Depide si de lanseta si de mana pescarului. Asa si tre sa stea in apa.
am un spro de 2,70 actiune 25-40 g
si fir multifilament de 0,14
sa fiu eu oare antitalent pentru vobleru asta???

-
BamseBST
- veteran

Adelin scrie:sprosalmorapala scrie:Am acizitionat aceste voblere de la Rapala a avut cineva ceva rezultate la asa ceva?
Skitter walk-ul nu-mi place cum vine deloc!! parca este o pluta fara plumb
jumatatea din spate sta in apa iar restul afara...si pe recuperare parca-i poper...

am crezut ca e un fel de salmo slider, da` nici vorba!!!
Prop-ul e meserie...
Ce culori ai?...Si cu cat le vinzi?!

ma mai gandesc

-
Adelin
- Moderator

sprosalmorapala scrie:Adelin scrie:sprosalmorapala scrie:Am acizitionat aceste voblere de la Rapala a avut cineva ceva rezultate la asa ceva?
Skitter walk-ul nu-mi place cum vine deloc!! parca este o pluta fara plumb
jumatatea din spate sta in apa iar restul afara...si pe recuperare parca-i poper...

am crezut ca e un fel de salmo slider, da` nici vorba!!!
Prop-ul e meserie...
Ce culori ai?...Si cu cat le vinzi?!

ma mai gandesc

Zi, ca daca e bun pretul poate musca cineva la el....

-
tudor
- Moderator

-
sprosalmorapala scrie:Andrei scrie:A luat si Razvan unu si l-am testat si eu. Cred ca nush tu sa-l recuperezi, pt ca dac ii imprimi miscarea buna din varf atunci vine cum trebuie. Adic face stanga dreapta la fiecare pompaj. Cu betze lungi nu prea cred ca poti sa-i prea imprimi miscarea dorita, adic acolo tre sa-ti faci mana mai buna daca vrei sa-l inveti sa se plimbe cum tre. Depide si de lanseta si de mana pescarului. Asa si tre sa stea in apa.
am un spro de 2,70 actiune 25-40 g
si fir multifilament de 0,14
sa fiu eu oare antitalent pentru vobleru asta???

Ai invata mai usor cu o lanseta mai scurta. 2m10 pentru stick bait e ok. Nu spun ca nu se poate si cu 2m70, insa vei invata mai usor cu cea scurta.
-
ravenheart
- veteran

-
dar cu skitter pop a incercat careva? merge la ceva?
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
-
BamseBST
- veteran

ravenheart scrie:dar cu skitter pop a incercat careva? merge la ceva?
STIUCA, AVATUL !!!!!

-
BamseBST
- veteran

tudor!
prefer sa invatz cu un 2,70 pentru ca nu ma mai lasa buzunaru` sa dau bani pe inca un batz...s-asa am spart destul pe voblere (cu care nu stiu sa pescuiesc)

-
BamseBST
- veteran

Adelin !
Vad ca tii mortis sa le dau !
Si eu tin mortis sa invatz sa dau cu ele ..poate ma poti ajuta sa dau cu ele nu sa le dau
Fa o fapta buna
A si daca tii neaparat sa ai pot sa vorbesc cu cineva de la noi din BV care aduce pe la 250 de mii...
Ai avut rezultate la asa ceva? (skitter walk)?

-
Adelin
- Moderator

sprosalmorapala scrie:Adelin !
Vad ca tii mortis sa le dau !
Si eu tin mortis sa invatz sa dau cu ele ..poate ma poti ajuta sa dau cu ele nu sa le dau
Fa o fapta buna
A si daca tii neaparat sa ai pot sa vorbesc cu cineva de la noi din BV care aduce pe la 250 de mii...
Ai avut rezultate la asa ceva? (skitter walk)?

Nu trebuie obligatoriu sa-ti iei altul, poti sa il scurtezi pe cel de 2,7 m la portiera de la masina si nu te costa nimic!
Pai e simplu, dai pompaje surte si dese, cheia marilor succese!
Nu, am prins niciodata la asa ceva, eram interesant pentru colectie.

-
watermoccasin
- veteran

SPROSALMORAPALA si alte caprioare......., te agiti ca un pepsi light pt. diabetici.....Ce pestii mei, inca nu ai inteles pina acum ca scula-i buna iar mana -i proasta !!!! Tot o f..ti de amiaza cu intrebari .....