Shimano V Daiwa
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Gresit colega, am deschis acest topic in urma unor afirmatii destul de rigide pot spune, postate de un coleg mai mult mai in varsta, care puteau duce in eroare pe cei care aveau in plan sa isi achizitioneze o mulineta in viitor:valistrati scrie:
Colegu ai pus punctul; pe I...![]()
Acum sper sa intelega si colegii nostrii mai tineri din westul tariicum sta treaba ...
![]()
Topicul asta e depasit .....demult .doar Adelin mai are nostalgii
![]()
![]()
valistrati scrie: Corect ,asa cum Daiwa e Daiwa iar restul e can-can.![]()
![]()
valistrati scrie:Eu te-asi incuraja sa-ti iei Daiwa ....![]()
Am dorit si cred ca am si reusit sa fac putina lumina pt ca toata lumea sa inteleaga ca ideile fixe nu duc nicaieri.valistrati scrie: Daca vreau pantofi merg la cei ce produc pantofi adica la Merrel,daca vreau sonare merg la cei ce fac sonare, adica la Humminbird
,daca vreau biciclete merg la Shimano
dar daca imi doresc mulinete nu pot sa merg decit la cei ce fac din 1955 mulinete ,adica la Daiwa .....capisci????
Concluzia mea e ca nu mulinetele Shimano sunt mai bune decat Daiwa, dar nici Daiwa mai bune ca Shimano.....iar colegii mai in varsta nu inseamna ca au IQ-u' mai ridicat decat cei tineri, dar nici cei tineri nu inseamna ca sunt mai naivi decat cei varstnici.
...asa ca Vali sper ca nu te superi ca te-am agitat putin, a fost doar o farsa!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
Adeline ma magulesti dragule daca ai ajuns sa-mi monitorizezi fiecare post ...
sincer ma onoreaza ...
sper doar sa fi fost de buna credinta nu sa fi avut doar "sarcina de la club"...
:lol:acum in prag de alegeri
Iar acum la final iti dezvalui ca si eu am intrat in discutia asta "elevata"
just for fun
nu sunt nicidecum " investitor" la Daiwa,asa cum incerci sa induci....
Oricum cred ca proverbul :
" Gustibus non discutandum" se potriveste cel mai bine fiecaruia dintre noi ....iar restul e can-can.

Iar acum la final iti dezvalui ca si eu am intrat in discutia asta "elevata"

Oricum cred ca proverbul :
" Gustibus non discutandum" se potriveste cel mai bine fiecaruia dintre noi ....iar restul e can-can.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
Incredibil...nu credeam sa mai vad atata agitatie si animatie pe forumul asta...Parca de prin 2006-2007 n-a mai fost asa...
Dupa atatea pareri de la pescari care stiu ce spun si care nu numai au pescuit cu Shimano si Daiwa(nu stiu de ce dar cand spun Shimano si Daiwa, imi vine mereu sa scriu inainte Shimano si dupa aia Daiwa
) dar au si servisat aceste mulinete, eu nu pot spune in final decat ca consider ambele tipuri la fel de bune si celebre, dar am o afinitate pt. Shimano, desi am avut si eu vreo 3-4 Daiwe pana acuma...si nu low-end...am pus mana si chiar am pescuit si cu Certate si cu Infinity Q si cu Morethan Branzino chiar...raman totusi la telul Stella ca Twin Power-uri am vreo 3 si am si "gay-urile"(dupa cum le-a denumit cineva aici) de Stradic-uri...inca n-am murit nicun pana acuma si nici nu face urat vreuna...intr-adevar cea mai longeviva este un FH 2500 pe care-l am de prin 2004 si a vazut destule(cine stie cu ce pescuiesc si unde stie ce zic) si inca nu "maraie", se tine bine zic eu si inca-mi place...
Shimano vs. Daiwa va fi o discutie infinita intotdeauna...
Ca final pot spune doar atata: Cine vrea biciclete ramane pe Shimano, cine vrea tractorase ramane cu Daiwa
...eu unu raman cu stealth-ul bicicletelor decat cu paraitul tractoraselor

Dupa atatea pareri de la pescari care stiu ce spun si care nu numai au pescuit cu Shimano si Daiwa(nu stiu de ce dar cand spun Shimano si Daiwa, imi vine mereu sa scriu inainte Shimano si dupa aia Daiwa

Shimano vs. Daiwa va fi o discutie infinita intotdeauna...
Ca final pot spune doar atata: Cine vrea biciclete ramane pe Shimano, cine vrea tractorase ramane cu Daiwa

Vali, departe de mine gandul de a te invinui de reclama mascata, nici nu mi-a trecut prin minte asa ceva.Am facut topicul doar pt distractie si cred ca multi forumisti colegi au apeciat show-ul.Nu am facut caterinca la comanda nici unui club, dar avand in vedere ca esti in campanie electorala putina publicitate nu strica....acum imi dau eu seama de ce ai intrat tu asa repede in joc....socializezi cu electoratu'.Colega, colega mare pishicher mai esti!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
na bine ca so rezolvat
colega nu e mare pishicher, e pezevenchi dea binelea
vulpoi experimentat trecut prin multe
si inca ce mai are de povestit sara la concurs intre niste beri, distractie garantata, abia astept sa mai impartaseasca una doo
Adeline felicitari de show, mio placut, la maximmm, protagonisti seriosi dealtfel

colega nu e mare pishicher, e pezevenchi dea binelea

Adeline felicitari de show, mio placut, la maximmm, protagonisti seriosi dealtfel