Shimano Stella vs Shimano Twin Power vs Shimano Stradic
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
- faurstelianlucian
- utilizator constant
-
- veteran
salut.am ametit in topicul asta .cred ca l-ati deschis sa socializati .
cred ca niste analize comparative ,o analiza SWOT , un comportament in timp,ar fi super.oricum producatorii isi lauda marfa in draci .cand am aflat ca o daiwa de 200 de para face figuri ,ce sa mai cred ?
de unde ati cumparat shimano twin power ,pe un dot.com?dati-mi un link va rog.mersic.
cred ca niste analize comparative ,o analiza SWOT , un comportament in timp,ar fi super.oricum producatorii isi lauda marfa in draci .cand am aflat ca o daiwa de 200 de para face figuri ,ce sa mai cred ?
de unde ati cumparat shimano twin power ,pe un dot.com?dati-mi un link va rog.mersic.
walleye
Tocmai am primit un bat, shakespeare Ugly Sapphire Spin, lungime 2.4m, actiune 18-50g
va rog sa-mi spuneti ce parere aveti despre el si eventual cum se comporta la spinning.
va rog sa-mi spuneti ce parere aveti despre el si eventual cum se comporta la spinning.
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
Nu am facut referire la tine cand am spus asta, ci in general, ca daca ar trebui sa iti iei de la gura, atunci clar nu merita sa dai banii pe mulineta....dar nu cred ca faci parte din categoria celor care fac asemenea sacrificii, stim amandoi asta, asa ca nu le lua la modul personal. Am vrut doar sa arat ca problema rentabilitatzi se poate pune in mai multe feluri si ca depinde din ce unghi privesti lucrurile.Cred ca acum m-am facut intzeles si sunt convins ca la cat de mult te-am agitat, in curand o sa te vad cu o Stella pe batz.daniel tinte scrie: Daca te gandesti la cate sacrificii alimentare ai facut ca sa o achizitionezi, clar Stella are un pretz pt. care nu merita sa faici foamea."-crezi ca doar tu iti poti permite si ceilalti "muritori de foame" trebuie doar sa se uite cu invidie la tine ca nu pot cumpara "cea mai buna mulineta"? Amice, te inseli amarnic, si chiar nu trebuie sa mananc paine cu slanina ptr. asa ceva, doar ca uneori mai vreau sa vad si alte opinii.
PS: sa le folosesti sanatos.

- PODOSU DOREL
- utilizator constant
@ Adelin
pescuitul e o pasiune si eu nu vad cum se poate integra cuvintul "rentabilitate" in aceasta discutie.Inteleg rentabilitate la pescuit industrial dar in cazul pescuitului ca metoda de relaxare poti vorbi despre rentabilitate? Daca vrei poti spune punctul tau de vedere ?Am vrut doar sa arat ca problema rentabilitatzi se poate pune in mai multe feluri si ca depinde din ce unghi privesti lucrurile
bat ugly mulineta?....
Tocmai am primit un bat, shakespeare Ugly Sapphire Spin, lungime 2.4m, actiune 18-50g
Si eventual o mulineta care sa se potriveasca
astept pareri.... multzam
Si eventual o mulineta care sa se potriveasca

Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
Re: bat ugly mulineta?....
E fain si mulineta...daca tot vorbeam de Stella, ce as putea sa recomand?!luci_t scrie:Tocmai am primit un bat, shakespeare Ugly Sapphire Spin, lungime 2.4m, actiune 18-50g
Si eventual o mulineta care sa se potriveascaastept pareri.... multzam
- edi_curiosul
- veteran
Re: Shimano
am citit tot subiectul: snobism si stela am priceput
Sunt snob si vreau STELA? Isi merita banii? E perfectiunea mecanica intruchipata cum zice reclama?

Sunt snob si vreau STELA? Isi merita banii? E perfectiunea mecanica intruchipata cum zice reclama?
ai STELA? CUM E?pupu scrie:Stati linistiti, ai batrani stiu ce probleme cu angrenajul au aparut si la Stella chiar daca e o caruta de bani .
Numai bine..
ai STELA!!! ZI CUM E?Adelin scrie:E fain si mulineta...daca tot vorbeam de Stella, ce as putea sa recomand?!luci_t scrie:Tocmai am primit un bat, shakespeare Ugly Sapphire Spin, lungime 2.4m, actiune 18-50g
Si eventual o mulineta care sa se potriveascaastept pareri.... multzam