Shimano Stella vs Shimano Twin Power vs Shimano Stradic

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

faurstelianlucian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de faurstelianlucian » 16 Feb 2007, 23:33

De unde sti tu la ce pescari ma refer?
AAA..., gata cu adidashii,... acum avem bocanci! :lol: :lol: :lol:
Pestii sunt sub apa!

daniel tinte
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daniel tinte » 16 Feb 2007, 23:40

Oricum, pana in acest moment tot nu m-am dumirit: am bani sa cumpar orice model, dar oare merita cheltuiala sau mai bine de diferenta beau bere Haineken?!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 16 Feb 2007, 23:42

faurstelianlucian scrie:De unde sti tu la ce pescari ma refer?
AAA..., gata cu adidashii,... acum avem bocanci! :lol: :lol: :lol:
Felicitari, sper sa fie de calitate! :lol:
Pai avand in vedere cat de restrans e orizontul tau, ca pescar ma refer, nu la alte domenii, cred ca imi e foarte usor sa pun degetu'.... :lol: :lol: :lol:

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 16 Feb 2007, 23:49

eu cred cred ca e o intrebare la care nu putem sa te ajutam a gasi raspunsul!

Poti sa iti iei si un Ciuc la 2 litri ca sa nu gandesti pe uscat daca merita un Heineken de 0,5 l sa dai pe el cat pe un Lowen Brau la 2,5 l. Ca sa nu mai spunem ca si petul poate fi transformat in ceva folositor. Sau poate nu! Poate e mai folositoare doza!

Dar oare raportul calitate/pret poate fi subunitar? Cum vi se pare 4/5? bun? prost?

Dar de fapt ce inseamna calitatea? Dar pretul?
Este oare pretul masura tuturor lucrurilor? Singur? sau doar raportat la calitate? :?

Daa......io cu cine votez? :D

Aceste lucruri ne doare! :(
near the beer

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 16 Feb 2007, 23:52

daniel tinte scrie:Oricum, pana in acest moment tot nu m-am dumirit: am bani sa cumpar orice model, dar oare merita cheltuiala sau mai bine de diferenta beau bere Haineken?!
Pana sa cumpar prima Stella, am incercat si TwinPower(asta ca sa trecem peste Stradic, care este sub)si ce pot sa iti spun este ca se merita sa iti iei Stella, daca ai un buget care sa iti permita binenteles. :lol: Ai impresia ca invartzi manerul intro carcasa goala, asta e descrierea care as face-o in cateva cuvinte. :wink:

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 16 Feb 2007, 23:56

@faurstelianlucian"Nu ma mir doar este moderator!"

atac sub centura :shock: e justificat?

remus s
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de remus s » 16 Feb 2007, 23:58

Pe Daiwa Steez nu a pus nimeni mana ??? Am vazut-o la cineva ( care nu prea are treaba cu spiningul din pacate ) si ...........am ramas cu gura cascata ...... :)))

faurstelianlucian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de faurstelianlucian » 17 Feb 2007, 00:01

Adeline! Pescuiesti de 10 ani, iti trebuie 20-30 de ani sa devii pescar. Nu contest ca ai merite in pescuit si ca ai avut un profesor bun (Iancsi)! Acum il am si eu da-mi o sansa mie, care pescuiesc de copil pe Mures nu pe lac.
Cat despre sportivitate..., un exemplar... totusi terbuie dus acasa, ah mama s-a ranit prea tare cu voblerul in gat! :lol: :lol: :lol: Auzisem si eu de festinurile tale pescaresti....... :lol: :lol: :lol:
Pestii sunt sub apa!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 17 Feb 2007, 00:24

faurstelianlucian scrie:Adeline! Pescuiesti de 10 ani, iti trebuie 20-30 de ani sa devii pescar. Nu contest ca ai merite in pescuit si ca ai avut un profesor bun (Iancsi)! Acum il am si eu da-mi o sansa mie, care pescuiesc de copil pe Mures nu pe lac.
Cat despre sportivitate..., un exemplar... totusi terbuie dus acasa, ah mama s-a ranit prea tare cu voblerul in gat! :lol: :lol: :lol: Auzisem si eu de festinurile tale pescaresti....... :lol: :lol: :lol:
Daca tu ai hotarat ca iti trebuie minim 20 de ani ca sa "devii pescar", atunci ma simt mult mai bine, avand in vedere ca prima data cand am pus mana pe o unditza a fost acum 26 de ani...ce-i drept ca pe atunci nu am avut profesor. :lol: :lol: :lol:

daniel tinte
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daniel tinte » 17 Feb 2007, 00:27

Adelin-Nu stiu de ce privesti atat de subiectiv toata discutia ptr. ca nu se referea la tine personal. Nu vreau ceva de genul: eu am aia tu cealalta, care este mai buna, la care se jusfica preul, etc. Este o discutie la modul general si am folosit ca exemplu trei "piese" cunoscute de multa lume ptr. a discuta un principiu: modelele de varf au un pret corect sau sunt doar chestii de marketing si cam acelasi lucru cumperi la bani mai putini ptr. o diferenta uneori subiectiva de calitate? Nu judec nimic preconceput, dar incerc sa vad cat mai multe opinii.
Costica-daca vrei poti filosofa la nesfarsit, dar daca ai avut ocazia sa "pipai" toate modelele poate iti exprimi un punct de vedere la subiect.

Scrie răspuns