daca nu isi puneau asemenea intrebari azi nu cred ca o puteam cumpara pe stelaOare acum 100 ani , oamenii i-si puneau asemenea intrebari???

ce nu inteleg eu la aceste aceste discutii e faptul ca de fiecare data cind se ajunge la pret se vorbeste snobism, la discutii de genul :tu daca iti iei ce mie nu mi se pare bun la raporul calitate/ pret esti snob.Sau daca diferentele sint mici de ce sa iei stela cind o poti avea pe sora mai ieftina.Dar daca pt mine conteaza aceste mici diferente si imi permit sa o iau de ce trebuie sa ma faca cineva snob?
daca am bani nu am voie sa imi cumpar lucruri scumpe de teama sa nu fiu facut snob?
eu am mulinete okuma ,balzer, cormoran,silstar si eram multumit de ele pina cind (anul trecut) mi-am luat o daiwa team si am vazut ce inseamna calitatea.Anul acest mi-am luat si un shimano stradic 2500 MgF si nu imi pare rau ca am economisit bani ca sa o pot lua.sint snob?
tot ce e de calitate costa si cred ca merita sa ne luam lucruri bune ,binenteles in masura in care isi permite fiecare pt ca de dorit cred fiecare isi doreste echipament cit mai bun indiferent de pret
cred ca raportul calitate/pret are semnificatii diferite pt fiecare dintre noi