Shimano Stella vs Shimano Twin Power vs Shimano Stradic

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

faurstelianlucian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de faurstelianlucian » 17 Feb 2007, 00:29

Pe ce undita ai pus mana acum 26 de ani? Specifica!
Nu confunda! :lol: :lol: :lol:
Eu acum 26 de ani am pus mana pe unbat de pescuit! :lol: :lol: :lol:
Pestii sunt sub apa!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 17 Feb 2007, 02:06

Ma crede careva daca zic ca la stilu pe care vreau sa-l practic ma costa 1000 de euro mulineta + bat+fir+vreo 5 naluci , deci ii o necesitate sa dau 1000 pe un singur ansamblu ?! Deci 1000 minim !

Poti sa-ti iei Ferrari ca sa impresionezi puicutele , vecinii , etc. sau ca sa-ti faci pur si simplu moftu , sau , varianta a treia , pur si simplu i-ti place viteza . Deci sint mai multe tipuri de Ferrari .

Fir Intins!!!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 17 Feb 2007, 03:18

daniel tinte scrie: la care se jusfica preul, etc.
Este o discutie la modul general si am folosit ca exemplu trei "piese" cunoscute de multa lume ptr. a discuta un principiu: modelele de varf au un pret corect sau sunt doar chestii de marketing si cam acelasi lucru cumperi la bani mai putini ptr. o diferenta uneori subiectiva de calitate?
.
Chestia cu justificatul pretzului e alta discutzie interminabila, depinde de asteptarile fiecaruia.Daca te gandesti la amortizarea sculei, atunci mai bine alegi Stradicul, cred ca poti sa prinzi aceeasi pesti si "te scotzi" mai repede! :lol: Daca te gandesti la cate sacrificii alimentare ai facut ca sa o achizitionezi, clar Stella are un pretz pt. care nu merita sa faci foamea. Daca insa vrei sa pescuiesti cu o scula buna, la care nu ai ce defect sa ii gasesti, in afara de faptul ca e mai perfecta ca Pamela, atunci sigur pretzul e justificat pe deplin.
Dar decat sa te tot gandesti dupa ce o cumperi daca s-a meritat sau nu, daca pretzul e justificat sau nu, daca eternul raport calitate pretz e el mai bun, daca exista vreo diferenta sau e doar strategie de marketing, eu zic ca mai bine iei un LEXUS (vorba unui amic, "mulineta legala") si scapi de atatea framantari.

Acum ca poate am lamurit-o, am si io o intrebare: "-Cum de ti-a venit ideea de a deschide un topic pe aceasta tema?!.....sa-ntzeleg ca au fost discutzii aprinse la butic?!" :twisted: :twisted: :twisted:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 17 Feb 2007, 03:19

faurstelianlucian scrie:Pe ce undita ai pus mana acum 26 de ani? Specifica!
Nu confunda! :lol: :lol: :lol:
Eu acum 26 de ani am pus mana pe unbat de pescuit! :lol: :lol: :lol:

....amice, esti.....confuz! 8)

THE-_CROW
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de THE-_CROW » 17 Feb 2007, 03:31

....Cred ca se duce si topicul asta de rapa... :( ....doar injectii vad.... 8) ....

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 17 Feb 2007, 11:25

remus s scrie:Pe Daiwa Steez nu a pus nimeni mana ??? Am vazut-o la cineva ( care nu prea are treaba cu spiningul din pacate ) si ...........am ramas cu gura cascata ...... :)))
DAIWA STEEZ e super mulineta,nu am pescuit cu ea ,dar m-am "jucat" putin cu ea in magazin ,dar si pretul e la aceeasi inaltime si mi se pare normal sa fie asa la calitatea oferita.

E normal sa-ti doresti cea mai buna si performanta mulineta,dar la fel de normal e sa gandesti daca iti poti permite,iar daca iti poti permite sa te intrebi daca merita.

Oricum placerile au costat si vor costa intotdeauna si daca iti doresti cea mai buna mulineta a momentului cred ca iti doresti si cel mai bun bat ,cele mai bune fire,naluci etc.si cred ca atunci din nou incepi sa te gandesti si in final faci ce vrei si nu te intereseaza ce vor zice altii,ca doar sunt banii tai castigati greu sau usor.

Si daca tot se pomenea de Lexus ,atunci sa fie masina nu mulineta,ca fata de pretul ei o STELLA sau un STEEZE vor fii o nimica toata....

Jean Scurtu

P.S. Daca nu cumva gresesc cel la care ai vazut mulineta DAIWA STEEZ desi nu e cel mai bun pescar de spining,e totusi un pescar f. bun si poate ai vazut la el si un bat G.LOOMIS GLX si un ST.CROIX LEGEND,dovada ca desi nu e cel mai priceput la spinning stie ce inseamna calitatea si pe deasupra are acces la ea.

remus s
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de remus s » 17 Feb 2007, 12:06

Nea Jean , desi cred ca stiu la cine va referiti , nu este acea persoana. Cel pe care l-am vazut eu chiar nu are vre-o treaba cu pescuitul si sportivitatea , retinand si salai de 10 cm , iar ca bat folosea un Maver........dar omu are banu.......
Nu m-ar mira sa o foloseasca si la la pescuit stationar , deoarece in vara l-am vazut cu un ABU Ambassadeur de cast pe un telescop ordinar de 4 m pescuind cu plumbul la fund mreana !!!!!!!!!!!! ............

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 17 Feb 2007, 12:35

Un singur lucru as mai vrea sa adaug. Am facut o mica eroare raportand Heineken-ul la Ursus, caci trebuia sa il compar cu Golden Brau(n). Ca la asta din urma era parca cel mai bun "raport calitate/pret". Nu-i asa ?

:lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

daniel tinte
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daniel tinte » 17 Feb 2007, 12:50

adelin-am vazut toate trei modelele si diferenta nu mi sa parut atat de mare incat sa justifice diferentele de 2, 3X mai mari de pret, insa am zis ca poate sunt subiectiv si am vrut sa mai vad si alte opinii. Daca vrei sa o dam pe caterinca iti amintesc ca sustineai ca: "Daca in testul tau la cele doua mulinete puneai alaturi si un Jim Hill, cand trageai linie nu mai erai fan Shimano"-discutie referitoare la Daiva vs Shimano. Asa ca vad ca opiniile se schimba ca vremea in functie de interesul de moment.
"Daca te gandesti la amortizarea sculei, atunci mai bine alegi Stradicul, cred ca poti sa prinzi aceeasi pesti si "te scotzi" mai repede! Laughing Daca te gandesti la cate sacrificii alimentare ai facut ca sa o achizitionezi, clar Stella are un pretz pt. care nu merita sa faici foamea."-crezi ca doar tu iti poti permite si ceilalti "muritori de foame" trebuie doar sa se uite cu invidie la tine ca nu pot cumpara "cea mai buna mulineta"? Amice, te inseli amarnic, si chiar nu trebuie sa mananc paine cu slanina ptr. asa ceva, doar ca uneori mai vreau sa vad si alte opinii.
PS: sa le folosesti sanatos.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 17 Feb 2007, 13:02

Baieti, haideti sa mergem la un peste ca prea v-ati aprins ! :D
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns