Shimano Stella versus Daiwa Steez/Exist/Certate
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Shimano Stella versus Daiwa Steez/Exist/Certate
am vazut o stela de 2500 si un twinpower , una langa alta si le-am si invartit. Mi s-a parut mie sau stella are corp mult mai mic?
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
-
- junior
nu cred ca exista solutie de compromis
dar asa cum spuneam o mulineta buna de 1000 te ajuta sa lupti si cu "purcelusi" atata timp cat vorbim de exceptii si nu de regula
daca vrei numai "purcelusi" folosesti si lanseta si mulineta mai puternice
citeste cu atentie forumul si vei vedea ca majoritatea folosesc la stiuca mulinete mai mari de 2500 ... mie nu imi plac
@Sorin
din pacate trebuie sa te dezamagesc ... nu am spus ca Shimano e peste Daiwa sau ca Stella este cea mai buna
din contra, Existul mi se pare mulineta suprema dar din pacate nu se potriveste peste tot
ca si comparatie, un Ferrari nu o sa-l folosesti niciodata pe un drum desfundat de tara, unde merge mai bine un tractor
si pentru mine cel mai bun tractor e Stella
PS sunt sigur ca Vali va inlocui in comparatia mea tractorul cu bicicleta
dar asa cum spuneam o mulineta buna de 1000 te ajuta sa lupti si cu "purcelusi" atata timp cat vorbim de exceptii si nu de regula
daca vrei numai "purcelusi" folosesti si lanseta si mulineta mai puternice
citeste cu atentie forumul si vei vedea ca majoritatea folosesc la stiuca mulinete mai mari de 2500 ... mie nu imi plac
@Sorin
din pacate trebuie sa te dezamagesc ... nu am spus ca Shimano e peste Daiwa sau ca Stella este cea mai buna
din contra, Existul mi se pare mulineta suprema dar din pacate nu se potriveste peste tot
ca si comparatie, un Ferrari nu o sa-l folosesti niciodata pe un drum desfundat de tara, unde merge mai bine un tractor
si pentru mine cel mai bun tractor e Stella
PS sunt sigur ca Vali va inlocui in comparatia mea tractorul cu bicicleta

ringogabi scrie:Vali, pana acum am fost foarte multumit de producatorul « de biciclete ». In prezent am de la el un Twin Power Ci4 SFA fabricat in Japan de care sunt foarte multumit. Daca ne vedem anul acesta o aduc sa-i dai si tu doua manivele.
Corect ! Pe mine m-a marcat Twin Power ci4 din seria 4000 , cat poate sa fie de mare , cat de usoara si cat de fin poate sa mearga . Votez pentru o Stella 100% . Mentionez , sa eviti seria FD!
Ce nu e in regula cu seria FD?
- andriipopa75
- veteran
o stella ingroapa 3 daiwa certate.
nici macar morethanul nu se apropie la calitate.
ringogabi scrie:Ce nu e in regula cu seria FD?
Seria FD este a mai slaba din toata seria Stella .
E bine de stiut! 

-
- veteran
Seriosssssssssssss?andriipopa75 scrie:o stella ingroapa 3 daiwa certate.

Poate pe la voi prin Banie , domnule coleg.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
De ce seria FD este cea mai slaba serie...poate stii ceva ce nu stim si noi. Povesteste-ne si noua ca poate le vindem si luam altele
Eu zic ca toate patru sunt foarte bune si cred ca mai bine te uiti cu ce asortezi mai bine batul
Eu as merge pe Stella 2500....dar mingea este la tine.

Eu zic ca toate patru sunt foarte bune si cred ca mai bine te uiti cu ce asortezi mai bine batul

posesor de 2 FD-uri si fost posesor de FE.si FD-ul si FE-ul merg la fel.nu am observat nicio diferenta majora.